Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia ta, ideali žmona?

mirksiukas.gif Panašiai-gera šeimininkė,gera prostitutė,gera draugė.....dabar vb priduria-gera mama.....Bet ir niekas netrukdo tokiai būti mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(loret30 @ 2007 10 24, 10:48)
Vyrų svajonė...
virtuvėje-kaip šeimininkė
lovoje-kaip prostitutė
gatvėje-kaip inteligentė blush2.gif

PRITARIU ax.gif thumbup.gif

as visada tuo vadovaujuos ir patariu kitoms thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
g.gif uzejau paskaityt ka cia vyrai prirase,o cia ir vel moteru nuomone vyrauja unsure.gif
Atsakyti
1. Mylinti
2. Simpatiška
3. Protinga
4. Patvirkusi

blush2.gif

Deja šiandien esu vienas... unsure.gif
Atsakyti
Idealiu zmonu nebuna mirksiukas.gif Beje, kaip ir vyru lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aila29 @ 2007 12 26, 15:57)
Idealiu zmonu nebuna  mirksiukas.gif  Beje, kaip ir vyru  lotuliukas.gif

Ideali žmona yra ta,kuri padeda vyrui ,kai JIS plauna indus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mantvaida @ 2008 01 01, 20:27)
Ideali žmona yra ta,kuri padeda vyrui ,kai JIS plauna indus  smile.gif

Joooo, nebent kuri vyrui plaunant indus rankoves atraitoja, vandeni atsuka, lekstes paduoda, pakisa po vandeniu, nusluosto ir padeda atgal i spintele lotuliukas.gif Vyrai nesupykit, bet maniskis visada plauna indus blush2.gif Buna ir geru vyru, bet idealiu... O KAS YRA IDEALUS,A? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aila29 @ 2008 01 04, 22:40)
Joooo, nebent kuri vyrui plaunant indus rankoves atraitoja, vandeni atsuka, lekstes paduoda, pakisa po vandeniu, nusluosto ir padeda atgal i spintele  lotuliukas.gif  Vyrai nesupykit, bet maniskis visada plauna indus  blush2.gif  Buna ir geru vyru, bet idealiu... O KAS YRA IDEALUS,A?  bigsmile.gif

Maniškis neplauna,nes komandiruotėse, jam mama plauna indus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sfin45 @ 2008 01 06, 15:36)
Maniškis neplauna,nes komandiruotėse, jam mama plauna indus  thumbup.gif

O aš supratau,kad kalbame apie idealią žmoną? schmoll.gif g.gif Tai manyčiau ideali ta,kuri nežiūrint koks vyras,jį nuolat užstoja , nors kiti žino,kad tai netiesa thumbup.gif
net meluoja dėl vyro,rodydama koks jis idealas cool.gif
Atsakyti
Prisidirbau unsure.gif
paklausiau savo vyro: ar as ideali zmona? Ir zinot ka jis atsake: Jo buvai, kol neuzdavei to durno klausimo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dovzil @ 2008 01 06, 17:03)
Prisidirbau  unsure.gif
paklausiau savo vyro: ar as ideali zmona? Ir zinot ka jis atsake: Jo buvai, kol neuzdavei to durno klausimo  unsure.gif

thumbup.gif Na juk ne pats blogiausias variantas,maniškis irgi ilgai mąstė biggrin.gif Kol galiausiai apsimetė kažkuom labai užsiėmęs doh.gif Teko pačiai susimąstyti,kokia aš rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sfin45 @ 2008 01 07, 09:33)
thumbup.gif  Na juk ne pats blogiausias variantas,maniškis irgi ilgai mąstė  biggrin.gif  Kol galiausiai apsimetė kažkuom labai užsiėmęs  doh.gif  Teko pačiai susimąstyti,kokia aš  rolleyes.gif

Darom isvadas: idealios zmonos tos,kurios neuzdavineja vyrams durnu klausimu biggrin.gif I juos ieina: ar as grazi, ar mano uzpakalis nestoras......ir t.t....
Atsakyti