Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia ta, ideali žmona?

QUOTE(voveriukas36 @ 2006 02 17, 00:32)
Ideali žmona:
1. simpatiška (nei stora, nei plona, mėlynakė, nesidažanti, nenešiojanti aukštakilnių "špilkų", ūgis nuo 170-175 cm.);
2. ne rėksnė (kalbanti ramiu tonu, nei per garsiai, nei per tyliai, nekelianti balso);
3. ne papūga (rūbeliai kuklūs, bet tvarkingi, makiažas neryškus);
4. taupi (sugebanti išvirti sriubą net iš kirvio);
5. sveika (kiekvienas turi savo supratimą šiuo kls., mano jis - savotiškas);
6. tvarkinga (gali būti kūrybinė betvarkė namuose, bet daiktai turi savo vietas ir sistemą);
7. protinga (ir gyvenimiškos išminties prasme, ir apsiskaitymo);
8. iš geros šeimos (pagal tėvus sprendžiam apie žmogų, bet būna ir išimčių);
9. sexualumas - sveiko proto ribose ( ta prasme, kad abiems būtų gerai);
10............... (kita)

Oi kaip nuobodu lotuliukas.gif
Nesidažanti, mėlynų akių, dar ūgis nurodytas tiksliai lotuliukas.gif Siaubas kažkoks, nu ir reikalavimai. Kažkodėl galvojau kad vyrams reikia įdomios, turinčios jumoro jausmą, simpatiškos, žinančios ko gyvenime nori ir t.t. žmonos g.gif O apie sexą tai išvis patyliu, aš tai supratau taip - kiek Voveriukas36 norės, tiek ir gausi, bet ne daugiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2008 01 20, 12:24)
Oi kaip nuobodu  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif

apibūdinta visiška nuobodybė-pilka pėlytė lotuliukas.gif
Atsakyti
Tema apie idealią žmoną, o ne apie fatališką moterį ar Nobelio premijos laureatę.
Atsakyti
o kur gi moteriškas šarmas? savitas stilius?įdomi asmenybė?
ačiū dievui kad kai kurie vyrai turi daugiau fantazijos nei vovieriukas biggrin.gif nors.... iš kitos pusės, kiekvienam savo . Vyrui be fantazijos- pilka pėlė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2008 01 20, 12:35)
ačiū dievui kad kai kurie vyrai turi daugiau fantazijos nei vovieriukas  biggrin.gif nors.... iš kitos pusės, kiekvienam savo . Vyrui be fantazijos- pilka pėlė  4u.gif

Dar kartą kartoju - kalbame apie idealią ŽMONĄ. Ne apie meilužę, ne apie draugę, ne apie diskusijų partnerę ar oponentę. Apie žmoną. Vaikų motiną.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 01 20, 12:35)
Tema apie idealią žmoną, o ne apie fatališką moterį ar Nobelio premijos laureatę.

taip, tu teisus.... bet nuo tokių pilkų vyrai tik bėga pas meilužes biggrin.gif tongue.gif ir tada kyla klausimas- kuom gi ji tokia ideali, jei nuo tokių visi bėga ir jos neįdomios net savo vyrams?
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2008 01 20, 12:41)
taip, tu teisus.... bet nuo tokių pilkų vyrai tik bėga pas meilužes  biggrin.gif  tongue.gif  ir tada kyla klausimas- kuom gi ji tokia ideali, jei nuo tokių visi bėga ir jos neįdomios net savo vyrams?

Bet vyrai su jomis gyvena. O pas meilužes bėga. Vyras niekada neiškeis Voveriuko36 aprašytos moters į jokią meilužę.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 01 20, 12:45)
1. Bet vyrai su jomis gyvena. 2. O pas meilužes bėga. 3. Vyras niekada neiškeis Voveriuko36 aprašytos moters į jokią meilužę.

1. gyvena ir ne tik su tokiomis wink.gif su įdomiomis irgi gyvena ir tada meilužių net neprireikia wink.gif
2. žr. puktą nr. 1
3. jo, nes toks vyras nesugebėtų tokios moters išlaikyti (ne tik materialiai bet ir dėl savo fantazijos stokos)..... o net jei iškeistų, tokia moteris pati lakstytų nuo tokio vyro kaip vovieriukas pas meilužius wink.gif

Atsakyti
Žinote... man keista, kai tokia moteris kaip jūs pradeda samprotauti apie tai, kokia moteris turi būti ideali žmona vyrams. Ir kvestionuoja protingo, pakankamai subrendusio žmogaus argumentuotą nuomonę. Voveriukas36 turi tris vaikus, gyvena su savo žmona jau daug daug metų...
Išgyvenkite būdama tokia nepilka tiek, kiek voveriukas36 ir sugryžkite į šią temą.
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2008 01 20, 12:35)
ačiū dievui kad kai kurie vyrai turi daugiau fantazijos nei vovieriukas  biggrin.gif nors.... iš kitos pusės, kiekvienam savo . Vyrui be fantazijos- pilka pėlė  4u.gif

drinks_cheers.gif Manau pilkos pelytės yra skirtos tokiems pat pilkiems jų vyrams. O tokius vyrus net nežiūriu schmoll.gif

QUOTE(Medinis @ 2008 01 20, 12:45)
Bet vyrai su jomis gyvena. O pas meilužes bėga. Vyras niekada neiškeis Voveriuko36 aprašytos moters į jokią meilužę.

As taip netvirtinčiau schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2008 01 20, 12:58)
Žinote... man keista, kai tokia moteris kaip jūs pradeda samprotauti apie tai, kokia moteris turi būti ideali žmona vyrams. Ir kvestionuoja protingo, pakankamai subrendusio žmogaus argumentuotą nuomonę. Voveriukas36 turi tris vaikus, gyvena su savo žmona jau daug daug metų...
Išgyvenkite būdama tokia nepilka tiek, kiek voveriukas36 ir sugryžkite į šią temą.

Oho blink.gif
Kiek daug tu žinai apie čia besilankančius blink.gif
Aš gyvenu su vyru jau 10 metų ir tikrai nesu pilka pelytė. Nu bet kiekvienam savo. Man atrodo vyrai bijo gražių ir protingų moterų
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2008 01 20, 13:57)
Aš gyvenu su vyru jau 10 metų ir tikrai nesu pilka pelytė. Nu bet kiekvienam savo. Man atrodo vyrai bijo gražių ir protingų moterų

O jūs esate ideali žmona? Jei galite apie save taip pasakyti - tuomet parašykite ir kokia jūs. Bus labai paprasta.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 01 20, 14:04)
O jūs esate ideali žmona? Jei galite apie save taip pasakyti - tuomet parašykite ir kokia jūs. Bus labai paprasta.

Savo vyrui aš tikrai esu ideali žmona. Galiu taip pasakyti, o kodėl taip manau? Todėl kad vyras džiaugiasi kad esu graži, protinga, įdomi, supratinga...
Atsakyti