Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia ta, ideali žmona?

QUOTE(mergelytė @ 2013 08 19, 15:45)
Oho kaip rimtai čia viskas, aš esu šiek tiek paprastesnio požiūrio į viską. Jei jau imant žodžio tobulas reikšmę - be priekaištų. Tai matyt nesu tobula, bet svarbiausia, kad vyras mano ir vadina tobula, o man daugiau nieko ir nereikia. Jis man tobulas, aš jam tobula ir vsio  biggrin.gif

O šiaip tai galima gyvenime atrasti daug pliusų, grožių, tobulumų... tik numeskime šalin kritiką ir mokėkime pasidžiaugti savimi ir kitais  wub.gif

Tobulų žmonų ir žmonių nėra!
Atsakyti
Kai pats būsi tobulas,tada tik reikalaut gali iš kitų to..
Atsakyti
Kad jus zinotumete, kaip jus greitai pabostu, pavargumet nuo tobulumo... Va tame ir esme, kad visas zavumas ir pasireiskia netobulumuose.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2015 03 28, 23:10)
Kad jus zinotumete, kaip jus greitai pabostu, pavargumet nuo tobulumo... Va tame ir esme, kad visas zavumas ir pasireiskia netobulumuose.

Nepabostu irnesakyk.gif juk ji tobula, o jei pabos reiskias tokia nera lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2015 03 28, 22:10)

Ar gali pabosti gyventi pagal save? Kažin.
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2015 03 29, 08:45)
Nepabostu  irnesakyk.gif  juk ji tobula, o jei pabos reiskias tokia nera  lotuliukas.gif

Esme tame kad zmogaus vertinimo kriterijai kinta. Ir tai kas anksciau atrode tobula, tampa kasdienybe, rutina ir t.t.

QUOTE(O..T.. @ 2015 03 29, 11:32)
Ar gali pabosti gyventi pagal save? Kažin.

Uzknisa negyvai, nes gyvenimas praranda prieskonius. Butent priespriesoje ir atsiranda harmonija. O jei pastoviai tobula, kaip sakote patoviai darai tik pagal save, su laiku tampa neidomu, nera issukiu, nera pasiekimu, nera tobulejimo. Tikru tikriausa pelke. Ir tada zmones istinka krize.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2015 03 28, 22:10)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
nelabai suprantu ka reiskia tobula zmona ar vyras. sakytum, vien teigiamos savybes, bet kai pagalvoji, tie vien teigiami tokie jau nykus ir neidomus buna. reikia ir neigiamu, tada prasideda svarstymai - kokiu ir iki kokio lygio. cia jau kiekvienam skirtingi. tiek ir tokiu ,kad galetum gyventi kasdiena nebaksnodamas i tuos minusus.
Atsakyti
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 04 19, 18:22)
nelabai suprantu ka reiskia tobula zmona ar vyras. sakytum, vien teigiamos savybes, bet kai pagalvoji, tie vien teigiami tokie jau nykus ir neidomus buna. reikia ir neigiamu, tada prasideda svarstymai - kokiu ir iki kokio lygio. cia jau kiekvienam skirtingi. tiek ir tokiu ,kad galetum gyventi kasdiena nebaksnodamas i tuos minusus.

tai tam ir yra tobulas, kad jo antrai pusei jis tinka, visas toks teigiamas. Tau netina-tau ne tobulas. Ir tiek.
Atsakyti
Tobulas žmogus negali būti, o tobulą sutuoktinį kiekvienas sau kitaip ir pagal save įsivaizduoja. Dažniausiai tai ir lieka tik vaizduotėj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Birbiziukas @ 2006 02 27, 12:47)
o aš pvz. dažniausiai vyrui nusileidžiu, nes juodai nepatinka ginčytis  schmoll.gif , o su manuoju galėtum tą daryti ištisas valandas  doh.gif , bet jau kai trūksta kantrybė tada olialiaaa laikykitės  user posted image

Ar svarbu, kiek metų? Manau, kad elementarūs higienos įpročiai turi būti įskiepyti šeimoje, tiek moteriai (mergaitei), tiek vyrui (berniukui). Nepatinka vyrui kojines į skalbimo dėžę nunešt? O jeigu žmona savo moteriškus daigtus (įklotus) po kambarį išmėtys? Nepatiks? Manau, kad ne.
Mano giliu įsitikinimu, kad įgalūs žmonės turi savo daigtus sutvarkyti po savęs. Vergų neturi būti šeimoje.
Atsakyti
Tobulu zmoniu nera. Nei apskritai gyvunu. Nei augalu. biggrin.gif
Atsakyti