Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia ta, ideali žmona?

QUOTE(GIEDRŪNĖ @ 2006 02 18, 09:29)
MANO VYRIU KAD TIK LEIČIAU ŽAISTI KOMPU IR VISKAS ČIKI thumbup.gif

maniškis tai nemėgsta žaisti schmoll.gif jam TV yra šventas dalykas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(J&A @ 2006 02 18, 10:59)
maniškis tai nemėgsta žaisti  schmoll.gif  jam TV yra šventas dalykas  doh.gif

O mes neturime TV. Kokia ramybe namie!
Atsakyti
QUOTE(Tetis2005 @ 2006 02 18, 11:43)
O mes neturime TV.

unsure.gif o tai dar ir taip būna g.gif
Atsakyti
QUOTE(J&A @ 2006 02 18, 21:44)
unsure.gif  o tai dar ir taip būna  g.gif

dabar telika galima ir per kompa ziureti, tik reikia specialia plokste isigyti g.gif

o kalbant apie idealus.. tai idealas idealui nelygu...
bet jau kieik prisijuokem su vyru is kai kuriu pasisakymu lotuliukas.gif biggrin.gif thumbup.gif
manasis pasake, kad SM tai geras informacijos saltinis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alaina: 18 vasario 2006 - 23:01
QUOTE(Tetis2005 @ 2006 02 18, 01:52)
Uzvaziuok jei sazine leidzia.
Ar as sulyginau zmogu su masina? Ar as pasakiau "zmona yliu kaip masina" arba atvirksciai. As pasakiau du dalykus - myliu masina vienaip, zmona kitaip, daug sudetingiau bet is principo vyriskai ir taip paciai. Vyrai kaifuoja nuo to kas juos veza - masina veza ir zmona veza.. Beje man zmona masina pilnai islaiko - nuo kuro iki draudimo. Abi musu seimos masinos jos vardu registruotos!

Siaip ar taip nesuprantu tavo palyginimo. Musu seimoje auto turiu tik as ir tik as vairuoju, taciau, kadangi masinai nejauciu anei vieno kito jausmo, nei to, kad ja reikia rupintis, kad ji vaziuotu ir mane veztu, tai man tokios tavo meiliu paraleles neatrodo suprantamos. As, matai, apskritai nemyliu ne vieno daikto, tad ir paraleliu vesti tarp meiles daiktui ir zmogui niekaip negaleciau ir nesuprantu kai jas veda kiti, na bet tai tik mano asmeninis poziuris ir, tiesa sakant, visai lyg ir nenoriu jo primesti tau mirksiukas.gif
Atsakyti
Keista negi dar nežinojot, kad idealių žmonių nebūna. doh.gif
O gal aš čia toks nepatyres , tokių nesutikes blush2.gif

Ne vistik aš tikiu abipusia meile wub.gif , o ji kaip ne kaip padara mus geresnius , gražesnius, o ir trūkumus apšlifuoja ir jiems kitas tampa ne toks priekabus. cool.gif

Atsakyti
QUOTE(draugs @ 2006 02 23, 15:14)

Ne vistik aš tikiu abipusia meile  wub.gif , o ji kaip ne kaip padara mus geresnius , gražesnius, o ir trūkumus apšlifuoja ir jiems kitas tampa ne toks priekabus.  cool.gif

Niu va, o aš jau maniau, kad taip mąstantys vyrai tik filmuose sutinkami? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(draugs @ 2006 02 23, 16:14)

Ne vistik aš tikiu abipusia meile  wub.gif , o ji kaip ne kaip padara mus geresnius , gražesnius, o ir trūkumus apšlifuoja ir jiems kitas tampa ne toks priekabus.  cool.gif

As sutinku kad idealiu zmonu nebuna ,as uzdaviau klausima pasvajojimui,kokia ta idiali zmona turetu buti?Kokios noretu vyrai pilnam dziaugsmui ?Tai ka visai be svajoniu gal gyvenate? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(draugs @ 2006 02 23, 15:14)

g.gif Aisku be meiles nieko nebus, manau jog kai gyvena du zmones pirmiausia jie turi buti draugais, ir gerais draugais, tada gyvenimas eisis kaip sviestu pateptas. rolleyes.gif
Atsakyti
Manau,kad kiekvienam vyrui sava žmona yra PATI PAČIAUSIA ir nesvarbu kelintas dabar amžius , svarbu , kad dar meilės jausmas būtų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sonia 1222 @ 2006 02 24, 13:47)
Manau,kad kiekvienam vyrui sava žmona yra PATI PAČIAUSIA ir nesvarbu kelintas dabar amžius , svarbu , kad dar meilės jausmas būtų wub.gif

Kuris su kiekviena minute praleista internete senka ir senka.
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2006 02 10, 01:31)
[COLOR=blue]My WebpagePauslapis skirtas vyrams ,issakyti savo priekaistus zmonoms ir kokia issivaizduojate idealia zmona!Ar realu siame 21 amziuje tokia rast?

Tokių nebūna... biggrin.gif

QUOTE(Tetis2005 @ 2006 02 11, 08:16)
Kaip as myliu masina? - atleidziu jos trukumus, tenkinu kaprizus ir dziaugiuosi privalumais.
Kaip as myliu zmona? - nekreipiu demesio i tai kas man nepatinka, bandau elgtis kitaip jei jai manyje kas nors nepatinka, tenkinu visus kaprizus, lepinu, dziaugiuosi jos charakterio bruozais kurie man patinka.

Tai todel ji (zmona) man be trukumu.

g.gif gal tu ateivis? Tokių vyrų kaip tu nebūną realybėje, nebet kino filmuose
Atsakyti