Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia ta, ideali žmona?

QUOTE(Tetis2005 @ 2006 03 01, 08:57)
O as maziau kartu gyvent ir neplanuoju. Bet ir nedaugiau, mano giminej vyro vidurkis yra mazdaug 50 metu, maksimumas 65, aisku jie gere ir ruke, as nei geriu nei rukau, bet galvoju kad genai yra genai.. Taigi 15-20 meteliu pagyvensiu ir "gudbaj my lav gudbai". Juodas jumoras ane?  doh.gif

Nu jau nu jau biggrin.gif , tikrai ne kokias perspektyvas sau pieši. Gerbiu už tai kad nerūkai ir negeri. Mano akimis tai laaaaaabai didelis pliusas. Ir gyvensi vadinas bent 15 metų ilgiau nei tavo giminės vyrai mirksiukas.gif . O jei dar daug juoksies( nes 5 min sveiko juoko prailgina gyvenimą puse minutės) taigi galima paskaičiuoti kiek reik juoktis, kad dar kokių 10 metelių dar prailgėtų laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtružė @ 2006 03 01, 12:30)
Nu jau nu jau  biggrin.gif , tikrai ne kokias perspektyvas sau pieši. Gerbiu už tai kad nerūkai ir negeri. Mano akimis tai laaaaaabai didelis pliusas. Ir gyvensi vadinas bent 15 metų ilgiau nei tavo giminės vyrai  mirksiukas.gif . O jei dar daug juoksies( nes 5 min sveiko juoko prailgina gyvenimą puse minutės) taigi galima paskaičiuoti kiek reik juoktis, kad dar kokių 10 metelių dar prailgėtų  laugh.gif

Bet miestas, nervai, uzterstas oras, kamsciai, gyvenimo greitis daro savo. Degam visi pagreitintu tempu.
Vyrai, reikia stengtis, gyvenimo smugius gauti "ant saves", kad musu idealios zmonos gyventu linksmiau!
Atsakyti
Susipazinau su simpatiska rusaite wub.gif ,nezinau ka daryti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2006 03 26, 19:03)
Susipazinau su simpatiska rusaite  wub.gif ,nezinau ka daryti blush2.gif

Vesti,b**t.. smile.gif Klausimai nuostabus!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tetis2005: 27 kovo 2006 - 06:42
QUOTE(Viesulas @ 2006 03 26, 19:03)

O ką su lietuvaite darytum biggrin.gif

QUOTE(Tetis2005 @ 2006 03 27, 07:42)
Vesti,b**t.. smile.gif Klausimai nuostabus!

drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2006 03 26, 11:03)

Vaje kas cia per klausimas. Kiek tau metu kad dar/jau nzn lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmiki @ 2006 03 30, 22:06)
Vaje kas cia per klausimas. Kiek tau metu kad dar/jau nzn lotuliukas.gif

................toliau nepasakosiu!
Atsakyti
QUOTE(Tetis2005 @ 2006 02 12, 15:21)
Bet norejau pasakyti kad mes vyrai mylime vienodai viska.

Kaip pirstu i aki smile.gif
Atsakyti
Jeigu suradote savo svajonių moterį, su likusiomis svajonėmis galite atsisveikinti.

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 04 13, 13:58)
Jeigu suradote savo svajonių moterį, su likusiomis svajonėmis galite atsisveikinti.

mirksiukas.gif

Chia kas per nesamone, jeigu mano svajone rumai ant kokio kalno, tai jau mano moteris tipo nenores ten gyventi? Reikes atsisveikint su svajonem? wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xenu: 13 balandžio 2006 - 14:47
QUOTE(xenu @ 2006 04 13, 15:45)
Chia kas per nesamone, jeigu mano svajone rumai ant kokio kalno, tai jau mano moteris tipo nenores ten gyventi? Reikes atsisveikint su svajonem? wink.gif

Nesupratai... biggrin.gif
Jeigu vyras atrado savo svajonių moterį, tai su kitom svajonėm (moterim) turėtų atsisveikinti... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tetis2005 @ 2006 02 12, 15:21)
Tikiuosi kad ji laiminga, siaip panasu kad laiminga. Bet norejau pasakyti kad mes vyrai mylime vienodai viska. Ar tai masina ar tai zmona. Tiesiog meile zmogui yra gilesne nei daiktui, bet prioncipas tas pats. Mylim ir lepinam.

Neseniai buvau spektaklyje"urvinis zmogus" ir dabar tiesiog gyvenime sutikau,kad net kas juodai ant balto parasyta,mes moterys ir vyrai perskaitom(suvokiam)skirtingai.Istikruju mane maloniai nustebino,net dabar sypsotis nenustoju,Kokie mes skirtingi(vyrai su moterims)bet kartu taip graziai mokam sugyventi.
Visiems sekmes 4u.gif
Atsakyti