Įkraunama...
Įkraunama...

Earth & Sea line Original Cosmetics

QUOTE(miškouoga @ 2011 09 07, 23:35)
Papildyta:
Tai, o kur tos Akcijos skelbiamos, kažkaip nepastebėjau jų tinklalapyje? Reiktų jas pasekti, nes labai norėčiau kaukę su baltąja arbata išbandyti sau:)

prie naujienų ir akcijų
Atsakyti
Po ilgesnio laiko aš su naujienom. Išbandžiau Earth line balansuojantį šampūną.
user posted image

thumbup.gif Plaukai tokie puručiai. Gerai išplauna. Ploviau prieš dvi dienas, tai dar nelabai susiriebalavę. Žiūrėsi kaip vėliau bus, nes pakeitus naują šampūną, plaukai man ilgiau nesiriebaluoja.
Tik reikia pripažinti, kad kvapas tai nelabai patiko. Gan aštrus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prokruste: 30 lapkričio 2011 - 16:47
As savo paaugliukui , kurio oda gan problematiska, daug spuogu ir inkstiru nemazai, noriu nupirkt is Sea Line kelias priemones veidukui, kazin jaunai odai tinka sios priemones? Gal kas pirkot jaunai odai?
Atsakyti
man atrodo, kad tinka bet kokio amžiaus odai, jei yra tokios problemos, kaip aknė, spuogai, psoriazė.
Man tai acno atstatantis kremukas gerai džiovina spuogus.
user posted image

Acno dieninis ir naktinis kremas gerai poras sutraukia, bet kažin ar jaunai odai jau reikia kremų.
user posted image
Atsakyti
o bandet kas nors sita kauke BLACK MUD TREATMENT?
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2011 12 06, 20:40)
man atrodo, kad tinka bet kokio amžiaus odai

Uzsakiau vakar prausikli su mineralais ir acno atstatancia priemone savo jaunuoliui..tai panaudosim, ziuresim kaip pavyks kovot su tom problemom..

Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2011 12 07, 08:39)
Uzsakiau vakar prausikli su mineralais ir acno atstatancia priemone savo jaunuoliui..tai panaudosim, ziuresim kaip pavyks kovot su tom problemom..

lauksim atsiliepimu ar padejo nors kiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 12 07, 13:20)
lauksim atsiliepimu ar padejo nors kiek  4u.gif

Vakar uzsakiau, snd jau gavau smile.gif
prausiklis labai tirstas, tai gal taupiai naudosis,nes savo jaunimui nespeju priemoniu pirkt doh.gif
O ta acne atstatanti priemone tai su spalva, kai uztepi tai patonuoja graziai veiduka, ir kvapas toks ale vaistu ale zoleliu,matysim, panaudosim, parasysiu koks poveikis..
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2011 12 07, 16:01)

O ta acne atstatanti priemone tai su spalva, kai uztepi tai patonuoja graziai veiduka, ir kvapas toks ale vaistu ale zoleliu,matysim, panaudosim, parasysiu koks poveikis..

is pradziu patonuoja, bet velai, kai apdziusta, patamsėja. Tai dienai jis man nelabai tiko. Aš ji tik nakčiai tepdavau ant spuogų storesniu sluoksniu.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Sveikos,
gal kuri nors bandė šitos serijos paakių kremą su vitaminu E ,,Earth line“? Norėčiau išbandyti. Kokie atsiliepimai. Ačiū už atsakymą.
Atsakyti
Niekas man neatsako, niekas nebandėte...
Atsakyti