Įkraunama...
Įkraunama...

Earth & Sea line Original Cosmetics

QUOTE(apčy @ 2011 06 29, 22:32)
Ne, ne pakuotėj, o dozatoriuje. Užsikemša ta skylutė.

as tai pameciau kamsteli pakuotes, tai mano tikrai neblogai isdziuva.

Jau 3 savaites tepuosi Acno dienini ir naktini krema. Tepu tik ryte. Jis tikrai neblogai sutraukia poras, bet tas efektas issilaiko koki pusdieni. I vakara oda siek tiek pasiriebaluoja. Atrodo, kad ne tik poras, bet ir rauksleles palygina, gaila, kad efektas ne ilgalaikis tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prokruste: 30 birželio 2011 - 18:58
Aš irgi tą kremą pradėjau naudoti. Bet jis man per riebus doh.gif nors jau tokį mini mini lašiuką tepu, bet jei ant nakties užsitepu tai prabundu baisiai riebiu veidu, o jei ryte tai dienos viduryje pradeda blizgėti. O mano oda juk dabar nebetokia riebi kaip anksčiau būdavo. Tai neapsisprendžiu kada man jį naudoti, nes nakčiai nelabai noriu tepliotis, kad ta oda pati dirbtų. Bet jeigu dieną neišeis, tai gydymo tikslais vakarais tepsiuos..
Atsakyti
O man jis truputį sausina g.gif
Atsakyti
Išbandžiau šį Hydro E kremą
user posted image
na ir visai patiko bigsmile.gif nors kremas tirštas kaip sviestas, bet gerai ir greitai susigeria, oda lieka švelni, gerai drėkina, skalsus. Gana intensyviai kvepia (kažkokiom žolelėm ar panašiai), bet man netrukdo, o ir greit dingsta. Tiesa, tepu jį vakare, tai nežinau kaip dienos bėgyje būtų, ar neriebintų.
Mano oda mišri.
Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2011 07 02, 19:39)
Išbandžiau šį Hydro E kremą
na ir visai patiko bigsmile.gif  nors kremas tirštas kaip sviestas, bet gerai ir greitai susigeria, oda lieka švelni, gerai drėkina, skalsus.

Earth line visi kremai tokie tirstoki. Atrodo, kad turetu buti riebus, bet nieko panasaus. Achilejoje jau yra ir kai kuriu Earth line kremų mėginėliu pirkti.
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2011 07 04, 14:54)
Earth line visi kremai tokie tirstoki. Atrodo, kad turetu buti riebus, bet nieko panasaus. Achilejoje jau yra ir kai kuriu Earth line kremų mėginėliu pirkti.

Aha, mačiau, fainai thumbup.gif o įdomu tie mėginėliai supakuoti gamintojo ar įdeda į indukus?
Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2011 07 04, 20:37)
Aha, mačiau, fainai thumbup.gif  o įdomu tie mėginėliai supakuoti gamintojo ar įdeda į indukus?

original cosmetics tai gamintojo indeliai.

Atsiliepimai ilgesni laika panaudojus savaiminio idegio krema. Stipraus efekto neisgavau. Esu siek tiek ruda ax.gif Tepasi gerai. Ruduoja tolygiai. Tas specifinis kvapas siek tiek jauciasi, bet vos vos. Tepiau tris vakarus is eiles, kad sustiprinciau efekta.
Atsakyti
as issigijau earth line white tea face mask ir see line krema veidui su mineralais. Abu man labai patiko. Kauke tepuosi du kartus per savaite, palieku ant veido netgi ilgiau nei nurodyta, labai atgaivina oda. Kremas vedui mano sausai odai irgi labai gerai tiko, labai maloniai tepasi. Gaila, kremas jau i pabaiga eina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cukine @ 2011 07 15, 13:59)
Kremas vedui mano sausai odai irgi labai gerai tiko, labai maloniai tepasi. Gaila, kremas jau i pabaiga eina  verysad.gif

o kremas riebus ar toks lengvesnis? Jau ziemai reikia kazka ziurineti. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prokruste: 17 rugpjūčio 2011 - 13:04
Achilėja.lt savaitės akcija - Sea line prausiklis kainuoja 41Lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2011 08 19, 14:50)
Achilėja.lt savaitės akcija - Sea line prausiklis kainuoja 41Lt 4u.gif

Kiekvieną savaitę vis kitai prekei būna 20 proc. nuolaida.
Atsakyti
Prieš savaitę, po ilgų vaiko auginimo atostogų grįžau į darbą ir gavau labai neblogų atsiliepinų apie ,,Original cosmetics", vakar kolėgė labai gyrė Mineralinį kremą su Negyvosios jūros mineralais. Sakė, kad jis tinkamas tiek sausai, tiek kombinuotai odai gydyti. Rytoj žadėjo atsinešti, tai tikiuosi išbandyti:) na veidas tikrai atrodė, kaip gerai pailsėjusios - skaistus ir gyva, na reiks ir man rytoj pasiteplioti.

Papildyta:
QUOTE(prokruste @ 2011 08 19, 22:31)
Kiekvieną savaitę vis kitai prekei būna 20 proc. nuolaida.

Tai, o kur tos Akcijos skelbiamos, kažkaip nepastebėjau jų tinklalapyje? Reiktų jas pasekti, nes labai norėčiau kaukę su baltąja arbata išbandyti sau:)
Atsakyti