Įkraunama...
Įkraunama...

Earth & Sea line Original Cosmetics

ranku kremas tai liuks. Gerai susigeria ir nelieka riebumo.
As tai nusipirkau savaiminio idegio krema. Va toki: http://www.achileja....p;productId=120

Viena vakara padirbejau:) Su pylingu nusisveiciau visa kuna, o paskui isitepiau labai plonu kremo sluoksniu. Ryskaus skirtumo nepastebejau, gal todel, kad labai plonu sluoksniu tepiau. Tik delnai buvo parudave, nes patingejau nusiplauti doh.gif
Kita kart pabandysiu tepti storesniu sluoksniu.
To kremo pliusas tas, kad jis nesmirdi, kaip kiti savaiminio idegio kremai. Nera to specifinio kvapo.

Atsakyti
Šiandien išbandžiau Acne day and night kremą, pirmas įspūdis geras, ant drėgnos odos puikiai pasiskirstė, toks drėkinantis/maitinantis mano nuomone. Apie poveikį po kelių dienų parašysiu.
Tiesa ir White tea day and night kremą gavau, svarstau gal jį dienom, o Acne nakčiai naudoti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 27 gegužės 2011 - 20:19
radau, kad prekiauja riohealth.co.uk, bet nezinau tiksliai ar jie siuncia uz UK ribu g.gif ir palyginau kainas su mondebio.co.uk tai kazkoks siaubas kaip kainos uzkeltos mondebio doh.gif kai kurios kainos net vos ne ant 10£ skirias blink.gif

nu zinokit as visdar testuoju ta aliejuka ir nzn istikro dabar ar butent nuo jo man poros kimsos g.gif nes tuo metu dar kita krema naudojau g.gif ,aas ji nakiai naudoju tai istikro nuramina oda, po depiliacijos patepiau juo tai net neparaudo kaip praeita kart thumbup.gif
Atsakyti
shemsa, apie kokį aliejuką kalbi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 05 27, 22:11)
shemsa, apie kokį aliejuką kalbi? smile.gif

apie sita http://www.riohealth...Repair-Oil.aspx 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, ilgai skaitinejausi apie siuos kremus. Vakar uzsisakiau visa rinkinuka. Acno repair,face washgel,eye contur krema, q10 krema veidui,face pieneli,ir losijona. Mano oda misri, tikuosi kad tiks g.gif kakta pastoviai paberia, kai gausiu ir isbandysiu butinai parasysiu atsiliepimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa24 @ 2011 06 02, 14:26)
Sveikutes, ilgai skaitinejausi apie siuos kremus. Vakar  uzsisakiau visa rinkinuka.  Acno repair,face washgel,eye contur krema, q10 krema veidui,face pieneli,ir losijona. Mano oda misri, tikuosi kad tiks  g.gif kakta pastoviai paberia, kai gausiu ir isbandysiu butinai parasysiu atsiliepimus  smile.gif

Oho bigsmile.gif Nespesit teptis:) O kaip galvojat losjona naudoti. Losjonas, kaip as suprantu, yra naudojamas kaip kremas tik, kad jis daug lengvesnis.
Visi labai giria ACEQ10 kremuka. Sako, kad skaistina oda. Lauksim atsiliepimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prokruste: 02 birželio 2011 - 15:11
viskas kartu baigesi pas mane, norejosi viska naudoti tos pacios linijos,tai ir uzsipirkau ax.gif manau losijona naudosiu dienai, nes anksciau krema kuri naudojau buvo per riebus. O krema nakciai.
Atsakyti
QUOTE(rasa24 @ 2011 06 03, 14:11)
viskas kartu baigesi pas mane, norejosi viska naudoti tos pacios linijos,tai ir uzsipirkau  ax.gif manau losijona naudosiu dienai, nes anksciau krema kuri naudojau buvo per riebus. O krema nakciai.

gamintoju puslapyje skaiciau, kad geriausias efektas buna, kai derini abieju liniju produktus. Su ta intensija as pirkau is abieju liniju produktus. Prausiklis, sveitiklis is Earth line, o kaukes ir kremai is sea lina. Kūnui labai noreciau nusipirkti sea line kuno sviesta su mineralais, bet, kad brangokas (vis pagailiu pinigu).
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2011 06 03, 14:43)
Kūnui labai noreciau nusipirkti sea line kuno sviesta su mineralais, bet, kad brangokas (vis pagailiu pinigu).

Turėjau mėginuką iš Achilėjos, nežinau, ar tas pats kremas, bet kažkoks sealine. Nu jau toooks tirštas, labai greitai susinaudotų visą kūną tepant.
Atsakyti
Gal kas norėtų per pusę pirkti Sea line Original Cosmetics Acno dieninį ir naktinį kremą? Pakuotėje 75 ml, noriu įsigyti, tačiau man bus per daug. 8ml mėginuką naudojau kelias savaites ir visi spuogai dingo, kremas labai patiko, tai noriu didelės pakuotės bigsmile.gif
Realiai galima pirkti daugiau nei dviese, nes kremukas labai taupus, ilgai naudosis.
Vilnius, rašykite į až 4u.gif
Atsakyti
Žadėti atsiliepimai apie Sea line acno repair atstatomąją priemonę

user posted image

Priemonė yra tamsiai rudos spalvos, kuri lieka matoma ant odos porą val. po užtepimo, tad geriau naudoti vakare, nebent nesiruošiama dažytis. Malonios konsistencijos, greitai susigeria. Tepant didesnį plotą reikia greitai paskirstyti, nes greit džiūna ir ima 'veltis'. Naudoju trumpai, o ir nelabai yra ant ko tepti, nes atėjus vasarai oda pastebimai pagražėjo, bet kiek pastebėjau esamą spuogelį tikrai pasausino, nesausindamas odos aplink. Kol kas pirmas įspūdis geras, žiūrėsiu kaip bus toliau.

Šiaip pastebėjimas: visur rašo, kad šios priemonės talpa yra 30 ml, nors ant pačios pakuotės parašyta 35 ml.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apčy: 05 birželio 2011 - 01:20