Įkraunama...
Įkraunama...

Earth & Sea line Original Cosmetics

o Acne day and night kremą reikia tepti ant drėgnos odos? niekur neradau, kad būtų parašyta... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Uosė @ 2011 06 06, 14:37)
o Acne day and night kremą reikia tepti ant drėgnos odos? niekur neradau, kad būtų parašyta...  g.gif

aš tai visus kremus ir aliejus tepu ant vos dregnos odos.
Atsakyti
o man nepatiko tas acne unsure.gif tepdavau nakciai, po duso, dregna oda. tai pojuciai faini, oda tokia matine pasidaro, bet ryte visa blizganti doh.gif ir dar diena aplink nosi tekdavo apsivalyt, kad neblizgetu blush2.gif nuo savos gamybos kremu taip nebuvo doh.gif o ir poveikio nespejau pajaust verysad.gif nors naudojasi tikrai taupiai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura: 06 birželio 2011 - 14:17
QUOTE(Laura @ 2011 06 06, 15:17)
o man nepatiko tas acne unsure.gif  tepdavau nakciai, po duso, dregna oda. tai pojuciai faini, oda tokia matine pasidaro, bet ryte visa blizganti doh.gif

o koks odos tipas? Mano tai misri. Vakarais as jokio kremo netepu, tik vos vos aliejaus, kuris skirtas misriai odai. Nakčiai reikia duoti odai pailseti nuo visu kremu ir jos neapkrauti.
As seniau irgi vakarais tepdavau krema , nes labai traukdavo oda. Kai pradejau naudoti naturalia kosmetika, užtekdavo vakarais tik ploviklio ir toniko. Reikėjo poros savaiciu, kol oda prisitaike ir dabar jokio tempimo. Ryte jokio blizgesio. As acno krema tepu tik dienai. T zona siek tiek riebaluojasi, bet vos vos.

O kazkokio stebuklingo poveikio tai as labai nesitikiu, nes oda veikia gi istisas komplekas, o ne vienas kremas.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 05 27, 20:07)
Šiandien išbandžiau Acne day and night kremą, pirmas įspūdis geras, ant drėgnos odos puikiai pasiskirstė, toks drėkinantis/maitinantis mano nuomone. Apie poveikį po kelių dienų parašysiu.
Tiesa ir White tea day and night kremą gavau, svarstau gal jį dienom, o Acne nakčiai naudoti rolleyes.gif

Kaip patiko White tea kremas? 4u.gif

QUOTE(rasa24 @ 2011 06 02, 13:26)
Sveikutes, ilgai skaitinejausi apie siuos kremus. Vakar  uzsisakiau visa rinkinuka.  Acno repair,face washgel,eye contur krema, q10 krema veidui,face pieneli,ir losijona. Mano oda misri, tikuosi kad tiks  g.gif kakta pastoviai paberia, kai gausiu ir isbandysiu butinai parasysiu atsiliepimus  smile.gif

gal jau galite parašyti atsiliepimus apie ACQ kremą ir losjoną 4u.gif Kokios konsistencijos losjonas? skystas kaip tonikas?
Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2011 06 07, 16:31)
Kaip patiko White tea kremas? 4u.gif
gal jau galite parašyti atsiliepimus apie ACQ kremą ir losjoną 4u.gif  Kokios konsistencijos losjonas?  skystas kaip tonikas?

Dar jo normaliai nenaudojau, tik kartą bandžiau, oda kažko(gal dėl karščių) sudurniavusi tai Acno ir rytui ir vakarui naudoju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2011 06 07, 16:22)
Dar jo normaliai nenaudojau, tik kartą bandžiau, oda kažko(gal dėl karščių) sudurniavusi tai Acno ir rytui ir vakarui naudoju rolleyes.gif

Aišku, tai lauksiu atsiliepimų vėliau 4u.gif

Renkuosi veido kremą doh.gif
Gal kas turit atsiliepimų apie Aloe vera kremą? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2011 06 07, 17:44)
Renkuosi veido kremą doh.gif
Gal kas turit atsiliepimų apie Aloe vera kremą? 4u.gif

as tai bandziau ju visus kremus. Labai patogu tie mazi indeliai po 15 ml. pabandymui.
Is earth line linijos labiausiai patiko ACEQ ir Hydro E kremukai. Jie tokie lengvesni, geriau susigeria ir konsistencija mielesne. Su vitaminu E man per sunkus. Aloe vera irgi tokia lyg plevele palieka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prokruste: 08 birželio 2011 - 09:18
QUOTE(prokruste @ 2011 06 06, 16:11)
o koks odos tipas? Mano tai misri. Vakarais as jokio kremo netepu, tik vos vos aliejaus, kuris skirtas misriai odai. Nakčiai reikia duoti odai pailseti nuo visu kremu ir jos neapkrauti.
As seniau irgi vakarais tepdavau krema , nes labai traukdavo oda. Kai pradejau naudoti naturalia kosmetika, užtekdavo vakarais tik ploviklio ir toniko. Reikėjo poros savaiciu, kol oda prisitaike ir dabar jokio tempimo. Ryte jokio blizgesio. As acno krema tepu tik dienai. T zona siek tiek riebaluojasi, bet vos vos.

O kazkokio stebuklingo poveikio tai as labai nesitikiu, nes oda veikia gi istisas komplekas, o ne vienas kremas.

mano irgi misri 4u.gif ir tepdavau tik vakare, t.y. kas antra vakara. bet ta ryta, kai is vakaro nepasitepus, tai veidas neblizgus, o kai pasitepus - blizgus. rytais as kremu netepu niekada unsure.gif tik vakare.
Atsakyti
QUOTE(Laura @ 2011 06 08, 12:24)
mano irgi misri 4u.gif  ir tepdavau tik vakare, t.y. kas antra vakara. bet ta ryta, kai is vakaro nepasitepus, tai veidas neblizgus, o kai pasitepus - blizgus. rytais as kremu netepu niekada  unsure.gif  tik vakare.

siap kremu paskirtis yra ir apsaugine, pvz. nuo aplinkos poveikio, kad saule neisdžiovintų, o žiemą šaltis. Earth line linijos kai kurie kremai netgi turi spf filtra. Diena saugom, o nakti duodame pailseti.
Aišku, kiekviena oda su savo kaprizais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prokruste: 08 birželio 2011 - 11:37
QUOTE(prokruste @ 2011 06 08, 10:17)
as tai bandziau ju visus kremus. Labai patogu tie mazi indeliai po 15 ml. pabandymui.
Is earth line linijos labiausiai patiko ACEQ ir Hydro E kremukai. Jie tokie lengvesni, geriau susigeria ir konsistencija mielesne. Su vitaminu E man per sunkus. Aloe vera irgi tokia lyg plevele palieka.
O kokie kvapai ACEQ ir Hydri E kremukų? smile.gif

QUOTE(prokruste @ 2011 06 08, 12:36)
siap kremu paskirtis yra ir apsaugine, pvz. nuo aplinkos poveikio, kad saule neisdžiovintų, o žiemą šaltis. Earth line linijos kai kurie kremai netgi turi spf filtra. Diena saugom, o nakti duodame pailseti.
Aišku, kiekviena oda su savo kaprizais.

Gal gali parašyti kurie turi spf filtrą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2011 06 08, 09:17)

Ačiū 4u.gif hmm... o hydro E rašo sausai odai unsure.gif na bet geriausia ant savo odos išbandyti, visus biggrin.gif
Atsakyti