Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 46 namučiai

QUOTE(Papugele @ 2011 01 03, 20:44)
Kalbat apie "Kelionių virusą". Aš buvau pries kokius pusantru metu ta knyga pasiemus is bibliotekos. Dar buvo tik pasirodes. Nepatiko man visai, labai nuobodziai, sausai parasytas, tokia gryna dokumentine knyga. Gal kas ruosiasi kazkur keliauti, tai informacijos joje ir nemazai, bet skaityt savo malonumui, tai nieko gero. schmoll.gif
Zodziu jei kieno ta knyga svajoniu knyga, tai pirkit, bet as tikrai ja isbraukus is norimu tureti saraso rolleyes.gif

Mano tokia pati nuomonė.
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 01 03, 21:04)
Net neįsivaizduoji, kaip džiaugiuosi, kad kiti jau paskutiniai metai  rolleyes.gif O po to jau darysiu tai, apie ką ilgai ilgai svajoju  rolleyes.gif  ax.gif

Ką veiksi? blush2.gif
Amber labai labai fainos lentynos. thumbup.gif
Papildyta:
Aš pardaviau vieną knygą,pirma buvo labai gaila,bet dabar kažkaip ramiau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaitanti @ 2011 01 03, 21:15)

Aš beje irgi šiek tiek paskaičiau. Perskaičiau Algimanto Zurbos „Krisius“, gal vėliau ką nors doro parašysiu, na į savo blogą tai tikrai. Esmė ta, kad neatsimenu, kada skaičiau tokią gerą knygą ir ypatingai lietuvių. Ir keisčiausia, kad visai nesitikėjau, kad taip baisiai patiks.

Cia parasyk, labai lauksiu. A. Zurbos knygos anksciau man labai patiko, ypac "Molzemis", "Šimtadienis", 'Savūnes' trilogija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2011 01 03, 21:00)
Khaled Hosseini ,,Bėgantis paskui aitvarą"
Fern Michaels ,,Graži moteris"
Francine Rivers ,,Atperkanti meilė"

Va šitų labai noriu. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 01 03, 21:21)
Amber labai labai fainos lentynos. thumbup.gif

Aciu aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 01 03, 20:21)
Ką veiksi? blush2.gif

Architektūra ir interjero dizainas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 01 03, 21:40)
Architektūra ir interjero dizainas  wub.gif

wub.gif
Atsakyti
bahhh..viskas, užkniso filosofija dry.gif

Atsakyti
QUOTE(AgnĖ.** @ 2011 01 03, 21:40)
Architektūra ir interjero dizainas  wub.gif

Fainai smile.gif
Aš baigus savo lietuvių noriu kosmetologiją mokytis laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 03, 21:47)
Fainai smile.gif
Aš baigus savo lietuvių noriu kosmetologiją mokytis laugh.gif

Apie oda domina, depiliacijas ir t.t? bigsmile.gif mane daugiau kosmetika, visaziste norejau but.. gal kazkada del saves ir baigsiu kursus.. ir dabar drauges padazau progom, bet labau jau ten toli nuo profesionales lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 01 03, 21:50)
Apie oda domina, depiliacijas ir t.t?  bigsmile.gif mane daugiau kosmetika, visaziste norejau but.. gal kazkada del saves ir baigsiu kursus.. ir dabar drauges padazau progom, bet labau jau ten toli nuo profesionales lotuliukas.gif

Įdomu įdomu smile.gif apskritai kai jaučiu artėjant mokslų pabaigą, vis tokios mintys, kad noriu dar kažką studijuoti, bet kažką tokio, bet būtų tikrai įdomu ir realiai pritaikoma rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2011 01 03, 18:46)
Labos sveikos, su Naujais 4u.gif
O aš su naujametinėm akcijom pas jus biggrin.gif
amber123 geros lentynos thumbup.gif Knygos irgi biggrin.gif

pasižiūrėjau kas gero ir radau tik vieną kurios norėčiau, tai 'Vaikantis vėja'. Daugiau kas yra gero, jau visas skaičiusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 01 03, 20:03)
Ei.. as pirma paprasiau  unsure.gif aisku, Papugele ispeike.. bet.. ziurint uz kiek parduotu biggrin.gif

Aišku, tau pirmenybė mirksiukas.gif Aš ne taip mat supratau, galvojau po Papugeles komentaro, kad tau jos nebereikia smile.gif

QUOTE(katilina @ 2011 01 03, 20:13)
Žinok, patarčiau daug vilčių į mane nedėti (čia ir Amber taikau, nes ji pirma paprašė).  smile.gif  Dar nepardaviau nė vienos savo knygos, kad ir kokia neįdomi būtų. Ir vietos vis dar turiu, kur jas laikyti (be to, aš irgi renku kelionių knygas).

Aišku. O jei renki pati, tai tada jokių vilčių mums nepalieki mirksiukas.gif

QUOTE(Papugele @ 2011 01 03, 20:14)
Cia jus visos jos uzsinorejot del virselio grozio? biggrin.gif

Tikrai ne dėl viršelio. Ne toks jau jis ir gražus man. Kolekcija yra kolekcija, geriau, kad joje spragų neužsiliktų. Kol dar nenutraukiau savo kolekcionavimo tongue.gif
Atsakyti