Panelės, kai aš vaikščiojau pas Klimą (privačiai) man susidarė toks įspūdis, kad jis nevisada išdrįsdavo skirti echoskopiją, nes tai brangu...Todėl tiesiog paprašykit. Aš kartą paprašiau (dėl kitos priežasties), tai jis labai apsidžiaugė
Dabar Naivutei - neguosiu dėl to, kad nepasisekė...Žodžiai kvaili...suprantu ir užjaučiu širdyje...
Tikiu stebuklais, žinau, kad kartais jų tenka laukti...Todėl labai puikiai suvokiu, kad man gali irgi nepasisekti nepaisant to, kad absoliučiai viskas yra idealu...Žinau tik, kad nepasiduosiu, ko iš visos širdies linkiu ir tau...Kad tik turėtum sveikatėlės ir, deja, tų nelemtų pinigų...
Dabar konkrečiau
Man nėštumo palaikymui skyrė Utrogest tabletes - po 6 vakare į makštį. Šitų vaistų informaciniame lapelyje rašoma, kad juos reikia gerti, bet galima ir TENAI

Dozę skiria pagal poreikius. Būna, kad skiria dar ir kitų preparatų, bet vėlgi pagal konkrečią situaciją.
Del hipersimuliacijos - žiūrint kokio stiprumo ji buvo. Jei tokia, kad reikėjo statyti lašelines, negerai. O jei tokią, kad tik buvo labai išpūstas pilvas ir kiti pakenčiami požymiai - statistika rodo, kad tokia hiperstimuliacija teigiamai atsiliepia implantacijai, nes būtent implantacijai ir nėštumui reikalingų hormonų yra labai daug.
Šiaip iš tikrųjų labai įdomu, o gydytojai turėjo bent kokį spėjimą, tarkim, nelabai gerios kiaušialąstės, nelabai gera sperma, fragmentuoti embrionai, lėtai besidalijantys embrionai (kelių ląstelių įkėlė į gimdą), plona gimdos gleivinė, sluoksniuota gimdos gleivinė, dar kas nors (ne viską ir aš žinau).
Neprapulk, būtų labai įdomu su tavim pasidalinti

Ar buvo kokie nors pojučiai po embrionų perkėlimo, jei pameni...
Aš jaučiuosi neblogai, tik pilvą visą laiką jaučiu...Jis visą laiką kažką ten veikia - tai maudžia, tai gurguliuoja, tai kiaušidėse kažkokie diegliai, o jau išsipūtęs...Namuose tik su treningais galiu vaikščioti, o į kelnes jokias nebeįlendu... Na ir verkiu ant kiekvieno kampo ir nieko negaliu sau padaryti...Netyčia užsigaunu - verkiu, netyčia kokį šuduką iš rankų išmetu - verkiu, vyras išeidamas nepabučiavo - verkiu, o pakui....... glostau pilvą iš aiškinu savo vaikų darželiui, kad "aš labai gera, daugiau neverksiu, nesinervuosiu ir būsiu gera gera, tik jūs manęs nepalikt...."