vat aš žiūriu, kad visoms merginoms jeigu po IVF'o nepavyksta, tai mmm gana anksti atvažiuoja. tai vat svarstau, kodėl man šį kartą taip ilgai laikėsi, net 15 dienų. kažkodėl labai norisi tikėti, kad gal kabinosi visgi kažkas, bet nepavyko. nors gal ir ne, jeigu būtų nors kas kabinęsis, tai tikriausiai hcg didesnis nei 2 vnt. būtų buvęs.
mergaitės, laikom frontą, laikom.
QUOTE(Daiva @ 2006 03 02, 10:20)
parašysiu sms
Papildyta:
Pelargonija atrašė, kad viskas blogai Nu kaip gaila tokias naujienas išgirsti
Papildyta:
Pelargonija atrašė, kad viskas blogai Nu kaip gaila tokias naujienas išgirsti
Nėr teisybės...Liūdna
QUOTE(Nakviša @ 2006 03 02, 10:30)
Ar U priima šeštadieniais? Man 11 c.d. liepė pasirodyti, o kaip tik išpuola kovo 11 diena.
Aš taip suprantu, kad priima, jei pati paskiria. Turėtum pasitikslinti klinikoje. Aš ėjau echoskopuotis šeštadienį.
Svajuke, nekamantinėjau aš Pelargonijos.
Nakviša, gal geriau penktadienį nueik.
Nuo estrofemo gali taip buti, bet šiaip 2mg nėra labai daug. Aš po 12mg varydavausi ir visa guvi vaiksčiodavau
Nuo estrofemo gali taip buti, bet šiaip 2mg nėra labai daug. Aš po 12mg varydavausi ir visa guvi vaiksčiodavau
Ar U priima šeštadieniais? Man 11 c.d. liepė pasirodyti, o kaip tik išpuola kovo 11 diena.
Geriu kažkokią šlykštuvą "Estrofem 2 mg", išgėriau ir taip apsiblausė akys, pradėjo mausti smilkinis ir pykina. Čia visoms taip ar man?
Geriu kažkokią šlykštuvą "Estrofem 2 mg", išgėriau ir taip apsiblausė akys, pradėjo mausti smilkinis ir pykina. Čia visoms taip ar man?
pasiskambink ir susitark, gal priims anksčiau.
nuo Estrofemo man nebuvo jokių šalutinių reiškinių.
QUOTE(svajukė @ 2006 03 02, 10:32)
vat aš žiūriu, kad visoms merginoms jeigu po IVF'o nepavyksta, tai mmm gana anksti atvažiuoja. tai vat svarstau, kodėl man šį kartą taip ilgai laikėsi, net 15 dienų. kažkodėl labai norisi tikėti, kad gal kabinosi visgi kažkas, bet nepavyko. nors gal ir ne, jeigu būtų nors kas kabinęsis, tai tikriausiai hcg didesnis nei 2 vnt. būtų buvęs.
Aš tai galvoju, kad jei kabinasi, turėtų būti daugiau nei 2.
QUOTE(svajukė @ 2006 03 02, 10:32)
Svajuke, o man kaip uzbrezta - 14 diena po isodinimo
Aš po 6 mg per dieną gerdavau, bet man irgi nepasireiškė jokių šalutinių požymių, nebent aš jų nepastebėjau
QUOTE(Chiara @ 2006 03 02, 10:35)
Svajuke, o man kaip uzbrezta - 14 diena po isodinimo
jo, visgi greičiausiai tai tiesiog toks organizmas.