Rimanta,
Labai tikiuosi, kad viso to klausinėji, nes galbūt pastojai
Štai ką aš skaičiau:
dėl implantacijos - visai neseniai skaičiau, kad implantacijos metu gali jaustis skausmas. Labai dėl to nustebau, nes atrodo kam ten skaudėti, kažkoks milimetrinis darinukas "graužiasi" į gimdos gleivinę ir viskas...Tačiau būtent gydytojos tasakymas pacientai buvo, kad kartais tai būna jaučiama. Taip pat visiškai normalu, kad implantacijos metu šiek tiek patepa - dėl tos pačios priežasties, kad embrioniukas "graužiasi" į gleivinę...
Šiaip dėl bet kokių skausmų visur rašo, kad jie gali būti ir dėl nėštumo, bet visa tai taip subjektyvu, kad bet kokį vidurių sunegalavimą gali palaikyti nėštumo požymiu, kai jo labai lauki...
Rimanta, jei tau kyla įtarimas, kad spazmuoja gimdą, gali išgerti nošpos. Blogiau tikrai nebus, o vat jeigu tai nėštumo prdžia, tai spazmus nuimti labai naudinga...
Dar dėl skausmų - sako, kad gali skaudėti augant gimdai, kai plečiasi ir trukdo sąaugos, bet man irgi kažkaip įtartinai skamba, kad pradeda dėl to skaudėti nuo pastojimo, juk gimda dar tokia maža...
O vat vėliau...Galiu iš savo patirties pasakyti, maždaug nuo 5 savaites man budavo labai stiprūs skausmai, as dirbdavau operacinėj ligoninėj, reikėdavau kartais visą naktį ant kojų, tai leisdavausi (jauna, durna buvau) analginą, nes riesdavo į kamuolį nuo skausmo...