Sveikos. Gegužės mėn gimdysiu, norėčiau baigti mokslus ir kitus metus mokintis toje pačioje gimnazijoje. Bet kai šiandien su mama nuėjom pas mokyklos pavaduotoją, dėl mokymosi namuose, ji man iš karto pasiūlė suaugusiųjų mokyklą ir padavė mamai rašyti prašymą, kad mane išbrauktų iš sąrašų. Mokinuosi labai gerai, ar nėra jokios galimybės pabaigti mokslus toje pačioje gimnazijoje? Nenoriu eiti į suaugusiųjų, nes ten viskas susilpninta, noriu baigti mokyklą su gerais pažymiais, gerai pasiruošti egzamnams. REIKIA SKUBIOS PAGALBOS!!
Tavęs išmesti tikrai neturi teisės, tuolabiau, jei esi gera mokinė. Kiek leidžia sveikata, tol lankyk pamokas, atsiskaitinėk, su geranoriškesniais mokytojais, manau, pavyks susitarti dėl laisvesnio lankymo, jei darysi visus namų darbus ir pan. O per vasarą šiek tiek atsigausi po gimdymo, sustiprėsi ir galėsi toliau tęsti mokslus. Šaunuolė, kad pasiryžai pabaigti gimnaziją, nėra ko eiti į vakarinę, jei gerai mokaisi

O man atrodo, kad ir suaugusiuju klase, ir profesine mokykla galima baigti labai gerais pazymiais, tik mokytis reikia. O stojant kazkur studijuot, nemanau, kad kas demesi kreips kur kas mokykla baige, svarbu tik pazymiai tada bus. O ir darbinantis veliau jau niekas neklaus: o tai kur brandos atestata gavai?