Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių vedėjai visoje Lietuvoje

Savo vestuvėms ieškau vedėjo, tema 50's. Norėtųsi tokios subtilaus, nedaug plepančio, tokio kuris kalbėtų tada kada reikia ir ką reikia. Turit idėjų?
Atsakyti
Vaidusikas,

patikėkite, Jūsų svečiai jau bus buvę ne viename baliuje, vestuvėse. Tad nereikia derintis prie to, kaip visi pratę ar daryti prielaidą, kad bus geriau. Darykite ir planuokite, kaip tik JŪS norite. Tuomet tai bus originalu, jums bus puiki nuotaika, o svečiai tai jausdami savaime pasiduos geroms emocijoms, prisimins jūsų išskirtinumą.

Mes kai planavome viską pagal save - ir visiems pabrėžėmė, mes norime taip ir anaip, ir šventėje svarbiausi MES, o ne svečių norai. Pasiteisino viskas 100 proc. Visi svečiai dėkojo už gerą nuotaiką ir puikias vestuves, nes darėme taip, kaip norėjome, kad jos būtų, Ir išėjo net geriau nei galvojau.

QUOTE(Vaidusikas @ 2012 09 30, 10:47)
Ačiū už atsakymą -Vėja-, tikrai žinau, kad galutinį tašką visame organizavime dedame mes, tačiau lygiai taip pat norisi, kad mūsų šventėje būtų gera visiems, ne tik mums smile.gif Iš tikrųjų paskaičius tiek daug gerų atsiliepimų, vis labiau įsitikinu, kad verta rinktis šį netradicinį variantą smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Power-Lady @ 2012 10 21, 15:07)
Vaidusikas,

patikėkite, Jūsų svečiai jau bus buvę ne viename baliuje, vestuvėse.  Tad nereikia derintis prie to, kaip visi pratę ar daryti prielaidą, kad bus geriau. Darykite ir planuokite, kaip tik JŪS norite. Tuomet tai bus originalu, jums bus puiki nuotaika, o svečiai tai jausdami savaime pasiduos geroms emocijoms, prisimins jūsų išskirtinumą.

Mes kai planavome viską pagal save - ir visiems pabrėžėmė, mes norime taip ir anaip, ir šventėje svarbiausi MES, o ne svečių norai. Pasiteisino viskas 100 proc. Visi svečiai dėkojo už gerą nuotaiką ir puikias vestuves, nes darėme taip, kaip norėjome, kad jos būtų, Ir išėjo net geriau nei galvojau.


Ačiū už padrasinimą Power-Lady, iš mano pusės kaip ir viskas nuspręsta, nes nemėgstu to varianto "darykim kaip visi" smile.gif Dabar vyksta derybos su antra puse biggrin.gif Gaila, kad patiems dar neteko dalyvauti tokiose vestuvėse, būtų kur kas lengviau brangųjį įtikinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidusikas @ 2012 10 21, 21:49)
Ačiū už padrasinimą Power-Lady, iš mano pusės kaip ir viskas nuspręsta, nes nemėgstu to varianto "darykim kaip visi" smile.gif Dabar vyksta derybos su antra puse  biggrin.gif Gaila, kad patiems dar neteko dalyvauti tokiose vestuvėse, būtų kur kas lengviau brangųjį įtikinti smile.gif


nebijokit eksperimentuoti.. mes saviškes kai organizavome, irgi dar nebuvom buve tokiose, nors tikrai ne vienų draugų ir giminių vestuves esam atšokę.. bet dėl to ir faina buvo, kad jos buvo visai kitokios nei pas kitus ir pačios pačiausios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(-Vėja- @ 2012 10 22, 08:11)
nebijokit eksperimentuoti.. mes saviškes kai organizavome, irgi dar nebuvom buve tokiose, nors tikrai ne vienų draugų ir giminių vestuves esam atšokę.. bet dėl to ir faina buvo, kad jos buvo visai kitokios nei pas kitus ir pačios pačiausios  thumbup.gif

as taip pat eksperentuoju biggrin.gif pati esu sokus vestuvese tik su muzikantais gyvais, o pati vedeja ir dj nusisadziau bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos,mes savo vestuvems kitiems metams uzsisakeme vedeja Antana Kanopkina su DJ. nezinau kaip bus,bet pasirode labai fainas vedejas,pasiule keleta naujoviu ivairiausiu ideju.tikuosi bus smagu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(drakoniuke20 @ 2012 10 29, 13:23)
sveikos,mes savo vestuvems kitiems metams uzsisakeme vedeja Antana  Kanopkina su DJ. nezinau kaip bus,bet pasirode labai fainas vedejas,pasiule keleta naujoviu ivairiausiu ideju.tikuosi bus smagu ax.gif

Antanas Kanopkinas labai saunus vedejas, toks energizeris thumbup.gif Ir balso tembras labai super:panasus i Mikutavicio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2012 10 03, 12:21)
cia geras straipsnis, gal kam pades...
http://www.apievestu...2013-m.-sezonui

Geras, informatyvus straipsnis savo vestuves planuojantiems. Kaip matote, profesionalus vestuviu vedejai nera pigus malonumas. O pridejus DJ su aparatura kaina, bendra suma gali virsyti ir 4000 litu.
Pats dirbu privaciuose renginiuose nuo 2001-uju. Dar teikdamas DJ su aparatura paslaugas, esu dirbes su dauguma isvardintu straipsnyje renginiu vedeju. Visiskai pritariu straipsniuko autorei, tiek Mama Rokenrol, tiek Cololo, o ir Rytis Kuzmenka, Robertas Petrauskas - nerealus renginiu vedejai. Tikri savo amato profesionalai. Zaibiskai prisitaikantys prie situacijos, mokantys naudoti jumora reikiamose vietose. Is savo darbines patirties, galiu labai rekomenduoti ir Jona Radzeviciu, bei Dainiu Martinaiti. Galbut jie yra brangesni, bet jie - vieni geriausiu.
Sutinku, kad renginiu vedejas negali ir DJ'ejinti tuo pat metu. Vakaro vedejas turi buti su publika ir sutelkti visa savo demesi jai.
Visiems grazios sventes! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nińa_del_viento: 31 spalio 2012 - 12:08
QUOTE(Hedra:) @ 2012 10 03, 12:21)
cia geras straipsnis, gal kam pades...
http://www.apievestu...2013-m.-sezonui

Straisnis ir man patiko. Jis gana informatyvus, bet visame šiame reikale yra kai kurių niuansų, apie kuriuos niekas neužsimena. Iš patirties žinau, kad turėti reikalų su vedančiaisiais-žvaigždėmis kartais yra rizikinga. Dažnas serga "žvaigždžių liga": būna pasikėlę, atsainiai bendrauja su žmonėmis, dažnai įžeidinėja publiką, ar iš publikos tarpo renkasi "aukas", iš kurių tyčiojasi. Žinoma, nenoriu įžeisti visų vedėjų - žvaigždžių, bet mano nupasakoti atvejai - dažni.Todėl rinktis mažiau žinomus vedėjus kartais geriau. Žinoma, būtinai reikia prieš tai pabendrauti su tuo žmogumi, kurį renkatės.
Dar dažnai šiame forume akcentuojami muzikantai, diskutuojama, ar jie geri, ar tradiciniai, ar nelabai... Manau, kad renginio sėkmę lemia ne tai, ką jūs pasirinksite: kokią muzikos muzikos grupę, DJ, ar muzikantą, atliekantį tik foninę muziką. Įvairūs variantai gali tikti. Svarbu tik muzikos stilius : ar jums ir jūsu svečiams priimtinas. Iš tikrųjų viską lemia tai, kaip viską paruošite ir kaip renginį pravesite. Jeigu tai bus apie 10 dalyvių, gali būti šeimyninis pasisėdėjimas ir tai gali vykti savaime be didelių pasiruošimų, ar vadovavimo. Bet jeigu bus 20 ir daugiau svečių,- tai jau renginys ir galioja kiti dėsniai. Tada būtina pasiruošti iš anksto ir kažkas turi vadovauti. Tai gali būti ar muzikantas, ar vedantysis, ar vienas iš jūsų svečių. Viskas priklauso nuo to žmogaus, kuris vadovaus asmenybės, ir ar jo mentalitetas atitinks šventės dalyvių mentalitetą. Taigi, vėl sugrįžtame prie vedėjo problemos. Vedantysis turi žinoti, kokie žmonės susirinks, išsiaiškinti, kokie publikos ir jaunųjų lūkesčiai. Jis turi išsiaiškinti, ko tikisi jaunieji, ar svečiai, nuspręsti koks turi būti muzikos stilius, ar atlikėjai, ar DJ, sugebėti tai suderinti su jaunaisiais, ar kitais dalyviais. Kartais jaunieji daro vestuves sau, kartais artimiesiems. Tai yra ne tas pats. Reikia tai apgalvoti ir nuspręsti, ką pasirinksite. (Iš tikrųjų, viskas tai nėra taip paprasta, kaip kai kurie šmaikštūs vedėjai jums paaiškina: "viskas bus gerai, pravesim aukštam lygyje!")
Taigi, pradedant galvoti apie muziką vestuvėse, reikia pradėti nuo pokalbio su tuo žmogumi, kuris vadovaus. Muzika nėra atsiras dalykas vestuvėse, tai tik dalis viso scenarijaus. Vedantysis iš dalies yra ir planuotojas. Jūs kartu turite surasti bendrą kalbą, jūsų išsilavinimas turi būti panašus. Be tinkamo vadovavimo geros šventės nesurengsite. Šventės vadovas turi būti patyręs, išsiaiškinti, kokie žmonės dalyvaus, kokie jų lūkesčiai, išsilavinimas, interesai, žinoti iš anksto, kaip reaguos svečiai į vienokius, ar kitokius dalykus, ar sumanymus ir sugebėti patarti. Manau, kad viską lemia šventės vadovo patyrimas ir tai, ar vedėjas ir jaunieji bei jų artimieji patinks ir tiks vieni kitiems.
Jeigu muzikantai iš anksto sako, kad viskas bus puiku ir padarys gerą šventę,
reaguočiau atsargiai, nes kiekvienos vestuvės yra kitokios, nėra dviejų vienodų ir ant vieno kurpalio visų neužtempsi ir tie patys muzikantai ne kiekvienai publikai tinka. Idealu, jeigu jūs patys savo akimis matėte, kaip dirba tie muzikantai, ar vedėjai, kuriuos renkatės ir jums viskas patiko. Sakoma, geriau vieną kartą pamatyti ... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(aurits @ 2012 11 02, 10:35)
Straisnis ir man patiko. Jis gana informatyvus, bet visame šiame reikale yra kai kurių niuansų, apie kuriuos niekas neužsimena.
...Sakoma, geriau vieną kartą pamatyti ... blink.gif

Pritariu beveik del visko. Galbut issilavinimas tas pats, nera tiek svarbu, kiek abipusis susiderinimas. Jei jauniesiems 'faina' bendrauti su vedeju, yra pasitikejimas juo ir jausmas, kad jis sugebes sukurti norima vakaro atmosfera, tikriausiai taip ir bus.
Geri renginiu vedejai moka prisitaikyti prie ivairiausios publikos. Nuo pashelusiu dvyliktoku, svencianciu isleistuves, iki solidziu ponu, svencianciu imones svente, ar savo 70 metu jubilieju.
Gal skambes kiek snobiskai, bet auksto lygio emocinis intelektas - vienas svarbiausiu renginiu vedejo darbo irankis.
Tai ir atsineshimas i savo darba, paslaugu tiekima.
Ilgamete patirtis vedant butent vestuviu vakarus pvz - tikrai paruosia ivairiausioms nenumatytoms situacijoms ir publikoms.

Kita vertus, labai daug priklauso ir nuo publikos. Jei dauguma sveciu del vienos ar kitos priezasties nepasiruoshe linksmintis, negali atsipalaiduoti - joks nuostabiausias vedejas ju neisjudins. Nors taip buna labai retai.
Atsakyti
Musu vestuves vede, padejo suplanuot vakarine dali ir koncertavo sauni komanda Hotmamazz! 4u.gif Didelis jiems ACIU uz skirta laika pries vestuves, demesi ir pagalba, uz stiprius ir grazius balsus, profesionaluma ir rimta poziuri i tai, ka daro!
Atsakyti
QUOTE(drakoniuke20 @ 2012 10 29, 11:23)
sveikos,mes savo vestuvems kitiems metams uzsisakeme vedeja Antana  Kanopkina su DJ. nezinau kaip bus,bet pasirode labai fainas vedejas,pasiule keleta naujoviu ivairiausiu ideju.tikuosi bus smagu ax.gif


Labas 4u.gif
Mes irgi ji uzsisakeme smile.gif tikiuosi liksime patenkinti smile.gif Bet kiek teko bendrauti, tai susidarė įspūdis, kad ismanantis savo darbą zmogutis smile.gif
Atsakyti