Įkraunama...
Įkraunama...

Baisybės

lotuliukas.gif reikėjo prisėlinti iš už nugaros griebti ir surikti " atiduok širdį " lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 01 09, 13:01)
"Vanečka" rusų saituose reikia ieškoti .

aciu 4u.gif
Atsakyti
Bet ir esama kokiu visaziniu ir protingu
Atsakyti
idomi tema tapo nebeidomi... diskusijos "ne i tema" neturetu buti pletojamos, nes tikrai nera malonu skaityti kazkieno pasikoliavimus ir rietenas... suaugusios moterys, bet is rasliavos taip neatrodo. kam kuo tiketi renkames kiekvienas. ( atsiprasau del lietuvisku raidziu, nera kompiuteryje idiegtos lietuviu kalbos) 4u.gif
Atsakyti
į temą-baisybės, kai moterėlės kvankteli ir nesuvokia, jog tema BAISYBĖS yra diskusijų tema, kaip ir visas forumas. oponentai tik pagyvina, verčia pamąstyti (jei tas įmanoma)... va gal tikrai man kažkas įrodys, kad būna, būna...tada tikrai nudžiugsiu, nes tai bus naujas potyris mano gyvenime. rimtai.
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2011 01 10, 01:21)
į temą-baisybės, kai moterėlės kvankteli ir nesuvokia, jog tema BAISYBĖS yra diskusijų tema, kaip ir visas forumas. oponentai tik pagyvina, verčia pamąstyti (jei tas įmanoma)... va gal tikrai man kažkas įrodys, kad būna, būna...tada tikrai nudžiugsiu, nes tai bus naujas potyris mano gyvenime. rimtai.

jei jus netikite tuo kas cia rasoma ko cia atejote g.gif parodyti kokia jus protynga ,o visos kitos kvanktelejusios....nu mate zmones,tiki nu ir tegul sau jum ka skauda nuo to g.gif
Atsakyti
QUOTE(ejot @ 2011 01 10, 06:07)
jei jus netikite tuo kas cia rasoma ko cia atejote g.gif parodyti kokia jus protynga ,o visos kitos kvanktelejusios....nu mate zmones,tiki nu ir tegul sau jum ka skauda nuo to g.gif

Otai kodel pavyzdziui negalima ateit pasijuokti.Vieniems baisu ,kitiems juokinga.
Atsakyti
QUOTE(vikti @ 2011 01 09, 12:43)
Skaitau viena vakara isijautus cia visokias baisybes, nugara pagaugais eina. O vyras pritykines skruosta su pirstu paliete. Vos nenugriuvau... biggrin.gif

Nugriuciau vietoj turbut is isgascio swoon.gif
Papildyta:
QUOTE(Priklausoma @ 2011 01 09, 14:57)
bet tai čia ne sutapimas...čia ne šiaip sau... g.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ejot @ 2011 01 10, 07:07)

NU tikrai nesu toooia protYnga, NU nesu ax.gif NU ką padarysi schmoll.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Pervadinkim i baisybiu - juoku - "razborkiu" skyreli.
Atsakyti
QUOTE(vikti @ 2011 01 10, 14:18)
lotuliukas.gif Pervadinkim i baisybiu - juoku - "razborkiu" skyreli.

geriau i mazvaikiu sou-kas gudresnis is musu biggrin.gif
Atsakyti
Norit tikros siaubo istorijos? biggrin.gif Pasakoju:
Tarybiniais metais buvo didele mada pjauti vaikams tonziles, o paaugsiems apendicita. Nu reik nereik. Buvo man 7 metai, kai priejo egzekucija anginos pjovimui. Nuveze tevai i ligonine, uzdare i palata, o ten vaikuciu nuo 3 iki 10 metu, ir visi BE mamu verysad.gif Palatoj gulejom 6 vaikai, mergaites.
Ir stai atejo ta "lauktoji" diena. Nuvede mus visa vaiku grupele kaip avinu banda skerdimui, pasodino uz baisiuju duru, o viena pasiima pusvalandzio egzekucijai, o kiti sedi uz duru ir kraupinasi blink.gif Pradejo nuo maziausios mergytes triju metu, uzsidare, o ji ten taip klykti pradejo, kad mums besiklausant plaukai siausesi. Kuo ji daugiau klyke, tuo mums labiau kojos tirpo ir entuziazmas dinginejo. Tyla. Atejo sesute ir tada pasikviete vyriausia-10 metu mergaite. O mes like toliau drebejom. Girdim, daktaras kazka pakalbejo, vyresnele aiktelejo, bet siaip tyla buvo operacijos metu, o mums nuotaika eme grizti thumbup.gif Pakviete dar viena mergaite, ir vel operacijos metu tyla palaiminga buvo, mes jau juokauti emem, baime isnyko.
As buvau ketvirta pagal eile...
Iejau. Sesute(ar slaugytoja) tvarke kabineta po trecios egzekucijos, maciau tik kruvinas palas, kurias susigriebe ir issinese. Daktaras plove rankas, eme naujus isvirintus irankius(tokioj metalinej dezutej jie budavo virinami), chirurginis kabinetas primine stomotologini, nepamenu, kad butu didelis koks, ne, maziukas. Realiai as jo daug ir nepamenu, pamenu tik kankinimu kede...
Kede buvo tokia pati kaip tarybiniais metais naudojo dantistu kabinetuose: paprasta, neatsilosianti, su priesais didele lempa. Salia stovejo stalelis su daktaro irankiais: svirkstai, pincetai, adatos...ir keliu rusiu reples(as nezinau, kaip vadinosi jos is tikruju, bet jos buvo kaip skalpelis, astrios).
Daktaras pasodino mane i kede, sesute dirzu suriso man kojas ir rankas per alkunes pririso prie kedes blink.gif Siaip su pajuokavimais, daktaras pavadino mane "didele, saunia mergaite, kuriai reiks pakenteti ir isspjauti varles". I delnus padave tokia metaline vonele "varliu isspjaudymui". Nusprendziau buti didele mergaite(negi maziuke busiu ir staugsiu kaip trimete), pakenteti truputi(sake, skaudes tik truputi).
Prasidejo operacija.
Is pradziu daktaras linksmai senekejo kazka su sesute, pasieme dideli svirksta, liepe man issizioti, kazkur i gerkle giliai sukiso ta savo svirksta ir idure i gomuri(man bent taip atrode). Praejo kelios minutes, ten jis kazka gerklej man apziurinejo, o as patikejau, kad cia buvo baisiausias skausmas, toliau viskas paprastyn. Kaip as klydau...
Daktaras vel liepe issizioti ir pasieme tas savo baisiasias reples, ikiso i gerkle ir...sugnybe man tonzules. Is skausmo man akyse pabalo, as emiau klykti ant visos operacines, rankos buvo suristos, paleidau ta vonele, ji barskedama nusirito daktarui po koju, negalejau ispirti, nors labai norejau, bet uz tai emiau maskatuoti galva i skirtingas puses, tad sesute turejo pribegti ir isirezusi ta galva laikyti. O as klykiau... Kuo labiau klykiau ir muisciausi, tuo daktarui sunkiau sekesi ispjauti man tonzules. "Uzsiciaupk, varna"-tiek teprisimenu is visu paguodos zodziu... Siaip ne taip nupjove ta "varle", padave vonele, liepe spjauti. Isspjoviau baisu mesos gabala... Aprimau, kad cia jau pabaiga...Man juk niekas nesake, kad tu tonzuliu bus dvi... verysad.gif
Egzekucijos antra dalis: sesute dirzeliu itvere ir mano galva, mat sunkiai benulaike pirma syki. Kol daktaras dezinfekavo zaizda, as rimau. Uzsimerkiau. Ir vel reples antra syki isikibo i mano gerkle, pjaudamos mesos gabala, o as uzsiklykiau dar syki...
Toliau jau pamenu tik tiek, kad gulejau ant specialiu audeklu apdengtos kusetes ir spaudziausi krauju. Po kurio laiko atvede ir dar viena mergaite, pagulde, spjaudemes kartu jau. Bego tas juodas kraujas ir asaros is akiu kaip pupos, sirdyje pykau ant tevu, kad vede pjauti mane del mados...

Mano sunums anginos irgi operuotos. Ju operacijose dalyvavau ir as. Bet juos migdydavo... Tokio siaubo jiems patirti neteko.
Atsakyti