Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(angel08 @ 2011 01 02, 10:45)
stabilu ir grazu smile.gif saunuole ,laikykis

aciu - bandau laikytis smile.gif

o tu ziuriu nesimatavai dar naujais smile.gif idomu ka ryt rodys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~lullaby~ @ 2011 01 02, 13:00)
aciu - bandau laikytis smile.gif

o tu ziuriu nesimatavai dar naujais smile.gif idomu ka ryt rodys smile.gif

nematavau,nes velai guliau ,gurksnojau sampes ,vyno tai net nesukau galvos. nes paskui galvoju gal tas itakojo ,gal kitas. ryt paziuresiu ka rodys.
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 01 02, 09:52)
sypsenele  bigsmile.gif nedarei nt? ne visada  nestuke.gif  bt buna 37. vakar kaip tik varciau grafikelius

nea nedariau blush2.gif kad pilvuka maudzia, ir nuojauta kuzda kad vis tik sulauksiu tu nelabuju doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sypsenele_24: 02 sausio 2011 - 11:20
o tai kiek tau buna DPO? nes man BP visada teisingai nurodo mmm diena po niustatytos O dienos praeina 13 dienu ir 14 prasideda mmm .gal reikejo pabandyti nt ,jei nepasirodys siand tai siulau ryt pameginti
Atsakyti
QUOTE(sypsenele_24 @ 2011 01 02, 11:38)
Labas rytas  mirksiukas.gif
Pasirodau su savo grafikeliu, nors nesuprantu kas cia darosi  g.gif Nes  nestuke.gif  tempa sakyciau gal mazoka truputi  g.gif 

bigsmile.gif viskas gerai su BT ,laukiam NT is taves ir laikom kumstukus mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(~lullaby~ @ 2011 01 02, 12:37)
sveikos naujais metais  4u.gif

graziai laikaisi mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(angel08 @ 2011 01 02, 13:03)
nematavau,nes  velai guliau ,gurksnojau sampes ,vyno tai net nesukau galvos. nes paskui galvoju gal tas itakojo ,gal kitas. ryt paziuresiu ka rodys.

lauksim BT mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(angel08 @ 2011 01 02, 13:25)
o tai kiek tau buna DPO? nes man BP visada teisingai nurodo mmm diena po niustatytos O dienos praeina 13 dienu ir 14 prasideda mmm .gal reikejo pabandyti nt ,jei nepasirodys siand tai siulau ryt pameginti

drinks_cheers.gif
Atsakyti
labas rytas, sypsenele ir svajoklele labai labai laukiam iš jūsų pirmųjų II bigsmile.gif gražūs grafikėliai

o mano va atvirkščiai visai negražus, galvoju gal jau ir nebematuot iki mm, vistiek šis ciklas visai sublūdęs... net nemanau, kad čia man O buvo kažkurią dieną.
Atsakyti
QUOTE(Žydinti @ 2011 01 02, 13:53)

o mano va atvirkščiai visai negražus, galvoju gal jau ir nebematuot iki mm, vistiek šis ciklas visai sublūdęs... net nemanau, kad čia man O buvo kažkurią dieną.

tikiu,kad dar uzkilsi nrm mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydinti @ 2011 01 02, 13:53)
labas rytas, sypsenele ir svajoklele labai labai laukiam iš jūsų pirmųjų II   bigsmile.gif  gražūs grafikėliai

tai kad viskas gerai,bt dar pakils smile.gif
Atsakyti
Labutis smile.gif
Prisiduodu smile.gif

Kiek graziu grafikiuku ir ilgai nesulaukianciu mm smile.gif
Taip linkiu tu II juosteliu 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Labas rytas 4u.gif dar neturiu ka parodyti , bent pasilabinau mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Sumanioji... @ 2011 01 02, 14:05)
Labutis smile.gif
Prisiduodu smile.gif

Kiek graziu grafikiuku ir ilgai nesulaukianciu mm smile.gif
Taip linkiu tu II juosteliu  4u.gif

nu gi liuks,laikykis smile.gif
Papildyta:
O tai kur svajoklele? as taip laukiu geru ziniu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sumanioji... @ 2011 01 02, 14:05)
Labutis smile.gif
Prisiduodu smile.gif

taip ir laikykis mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(angel08 @ 2011 01 02, 14:07)
O tai kur svajoklele? as taip laukiu geru ziniu  wub.gif

man irgi lb smalsu bigsmile.gif taip reik jau bent vienos pradziai nestuke.gif wub.gif
Atsakyti