Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(angel08 @ 2011 01 02, 13:07)
nu gi liuks,laikykis smile.gif
Papildyta:
O tai kur svajoklele? as taip laukiu geru ziniu  wub.gif

Aciukas smile.gif
Ir tu butinai laikykis, grazi BT bigsmile.gif
As irgi laukiu svajokleles geruju naujienu smile.gif Tikiuos sokineja dabar is laimes pamacius teigiama thumbup.gif

ssandraM, aciukas,bandysiu smile.gif
O kur tavo grafikelis? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sumanioji...: 02 sausio 2011 - 12:12
QUOTE(Sumanioji... @ 2011 01 02, 14:10)
ssandraM, aciukas,bandysiu  smile.gif
O kur tavo grafikelis?  g.gif

as nuo sio ciklo nusprendziau paiilset nuo BT matavimu ax.gif bet stebiu jus ir sergu uz jus visas wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssandraM: 02 sausio 2011 - 12:15
QUOTE(ssandraM @ 2011 01 02, 14:14)
as nuo sio ciklo nusprendziau paiilset nuo BT matavimu  ax.gif  bet stebiu jus  ir sergu uz jus visas  wub.gif  4u.gif

pritariu tau ,jei jauti kad reikia reikia poilsio tai taip ir padaryk,lauksim griztancios:)
o mergaites ,kai ov testai kartais parodo nestuma,tai testa daro bele kada ar kaip tikra OV testa. nu nezinau,gal neaiskiai pasakiau
Atsakyti
Laukiam Svajoklėlės su II smile.gif
O aš vis dar apačioj verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ankara @ 2011 01 02, 14:26)
Laukiam Svajoklėlės su II  smile.gif
O aš vis dar apačioj  verysad.gif

nu ot S.....
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 01 02, 13:33)
nu ot S.....

Nežinau nė ką galvot g.gif į anovuliacinį tai nepanašu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 01 02, 14:18)
pritariu tau ,jei jauti kad reikia reikia poilsio tai taip ir padaryk,lauksim griztancios:)
o mergaites ,kai ov testai kartais parodo nestuma,tai testa daro bele kada ar kaip tikra OV testa. nu nezinau,gal neaiskiai pasakiau

jauciu,kad reikia,nes lb daug sau vilties suteikdavau pamacius savo grazu grafikely,o jie pas mane visada buvo grazus biggrin.gif db ir uzmiegu lengviau,nes negalvoju kokia BT ryte bus,o ir isgert galiu,ir keltis y tualeta kada noriu,nebijodama,kad tai BT ytakos ax.gif jauciuos lb atsipalaidavus,budavo sedziu prie kompo ir vis jungineju ir ziurineju grafikely ,nors macius jau bele lkiek kartu ,db visiskai svari galvele thumbup.gif
o del OT nestumui nustatyti,tai net nzn ar tuo paciu laiku daro,kaip ir O norint nustatyti g.gif bet manau geriausia nezaist su jais norint nestuma nustatyti,nes daug kam rodo II ,o mmm ateina,kam reikia to bereikalingo streso mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ankara @ 2011 01 02, 14:26)
Laukiam Svajoklėlės su II  smile.gif
O aš vis dar apačioj  verysad.gif

nu bet ir kankina tave console.gif tikiuosi kilsi mergyt ryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ssandraM @ 2011 01 02, 14:39)
jauciu,kad reikia,nes lb daug sau vilties suteikdavau pamacius savo grazu grafikely,o jie pas mane visada buvo grazus  biggrin.gif  db ir uzmiegu lengviau,nes negalvoju kokia BT ryte bus,o ir isgert galiu,ir keltis y tualeta kada noriu,nebijodama,kad tai BT ytakos  ax.gif  jauciuos lb atsipalaidavus,budavo sedziu prie kompo ir vis jungineju ir ziurineju grafikely ,nors macius jau bele lkiek kartu ,db visiskai svari galvele  thumbup.gif
o del OT nestumui nustatyti,tai net nzn ar tuo paciu laiku daro,kaip ir O norint nustatyti  g.gif  bet manau geriausia nezaist su jais norint nestuma nustatyti,nes daug kam rodo II ,o mmm ateina,kam reikia to bereikalingo streso  mirksiukas.gif  4u.gif
Papildyta:

nu bet ir kankina tave  console.gif tikiuosi kilsi mergyt ryt  4u.gif

nu visiskai teisi,alia net nesuprantu kodel man tokia mintis sove...
Papildyta:
QUOTE(Ankara @ 2011 01 02, 14:34)
Nežinau nė ką galvot  g.gif į anovuliacinį tai nepanašu  unsure.gif

o kodel nepanasu?
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 01 02, 14:46)
nu visiskai teisi,alia net nesuprantu kodel man tokia mintis sove...

tokiu minciu mums saunu is to didelio moro pagaliau pamatyti II,nesvarbu OT ar NT ,o po pamatytu II OT dazniausiai seka tas didziulis nusivylimas doh.gif retais atvejais sutampa su nestuke.gif taigi ,geriau ramiai islaukti ,kad ir kaip bebutu nekantru mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ssandraM @ 2011 01 02, 14:48)
tokiu minciu mums saunu is to didelio moro pagaliau pamatyti II,nesvarbu OT ar NT ,o po pamatytu II OT dazniausiai seka tas didziulis nusivylimas  doh.gif  retais atvejais sutampa su  nestuke.gif  taigi ,geriau ramiai islaukti ,kad ir kaip bebutu nekantru  mirksiukas.gif  4u.gif

tikrai taip ,ir toliau kantriai laukiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 01 02, 14:53)
tikrai taip ,ir toliau kantriai laukiu smile.gif

saunuole ,kantrybe- dorybe biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ssandraM @ 2011 01 02, 14:54)
saunuole ,kantrybe- dorybe  biggrin.gif  4u.gif

smile.gif vis tiek nieks nepasikeis,diena anksciau ar veliau - jokio skirtumo smile.gif
Atsakyti