Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(coliukeee @ 2011 01 04, 09:31)
Laba diena,

As si cikla bandau su gyvsidabriu matuot. Bet kokios ilgos tos 7-8 min. ryte buna  doh.gif Rodos, speju uzsnust, kazka susapnuot ir pabust, o laikas dar nepraejes  lotuliukas.gif
http://www.fertility...com/home/325a93

Tas tiesa, todel prisijaukinau elektronini. mirksiukas.gif

Visoms pakilusioms linkiu laikytis 4u.gif , sulaukusioms mm, sekmingo kito, na o laukiancioms O, kantrybes ir gero nusiteikimo. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 04 sausio 2011 - 15:50
QUOTE(dreaminGirl @ 2011 01 04, 17:35)
Sveikinu graziai pakilusias smile.gif kaip savijautos? gal kokiu pojuciu pas kuria nors atsirado?

P.S. suprantu,kad geriau yra neieskot jokiu pojuciu,bet gal tikrai kazka jauciat? blush2.gif

as jau pojuciu neieskau,nes jei busu pasitvirtine visi pojuciai ,tai buciau nestuke.gif gal simtaji karta lotuliukas.gif
nu bet vienas keistas dalykas tas ,kuri pastebejo vyras kad vakare ir nkti krecia saltis,pabundu,apsivelku chalata ir vel miegu blush2.gif man taip buvo po gimdymo kelis menesius ,bet nezinau kodel g.gif
Atsakyti
Sveikos bendarzyges! 4u.gif

Si cikla esu laaabai pasyvi, apsirgau ir blogai jaucuosi, verysad.gif net ND nera jegu dorai atlikti lotuliukas.gif Bet uz Jus visas laikau kumstukus, kad siu Nauju metu pradzia butu visoms sekminga ir kuo greiciau pataptumete!!! nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Umaj7** @ 2011 01 04, 18:18)
Sveikos bendarzyges! 4u.gif

Si cikla esu laaabai pasyvi, apsirgau ir blogai jaucuosi,  verysad.gif net ND nera jegu dorai atlikti  lotuliukas.gif Bet uz Jus visas laikau kumstukus, kad siu Nauju metu pradzia butu visoms sekminga ir kuo greiciau pataptumete!!! nestuke.gif  wub.gif

unsure.gif sveik kuo greiciau mergyt mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ssandraM @ 2011 01 04, 18:45)
unsure.gif  sveik kuo greiciau mergyt  mirksiukas.gif  4u.gif

Aciu friends.gif pasistengsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sandira @ 2011 01 04, 10:11)
Labukas visoms smile.gif
pradesiu ir as matuoti BT... tik dar vienas klausimukas, ten pirmame psl lyg ir neradau, noriu pasitikslinti matuoti reikia pradeti is kart po mm turbut?

per mm neapsmoka, as po mm visada matuodavau, arba jei negausios mm tai pasiziuriu ar nukrenta BT. Seip daryk kaip tau atrodo geriau ir sveika risijungus i matuotoju buri mirksiukas.gif
QUOTE(gera52 @ 2011 01 04, 11:55)
man tai pienligė kiekvieną mėnesį per ovuliaciją būna, kokias 5 dienas. tai galvoju gal tai ir nulemia tai, kad nepastoju.. verysad.gif

neturetu trukdyti, pabandyk pastiprinti organizma, nes pienlige ir atsiranda kai pailpsta organizmas. Dar pasistenk nenaudoti iklotu, ar itetiniu kelnaiciu, Man padeda intymio hig, duso zele su salaviju

Belissima, saunu , kad uzsuki pasidalinti pojuciais, griebiu ir as virusiuka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neirida: 04 sausio 2011 - 21:17
QUOTE(Zemil @ 2011 01 04, 14:15)
as sutikciau su FF, pagal isskyras ir OT sausio 1 d. jau kaip ir velokai, nors taip sokinejant BT visko gali buti.

Cia BT durniavo, nes dvi savaites sirgau doh.gif
O dabar lyg vel sirgsiu, nes antra vakara kratausi kaip salta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 01 04, 14:57)
as jau pojuciu neieskau,nes jei busu pasitvirtine visi pojuciai ,tai buciau  nestuke.gif gal simtaji karta lotuliukas.gif
nu bet vienas keistas dalykas tas ,kuri pastebejo vyras kad vakare ir nkti krecia saltis,pabundu,apsivelku chalata ir vel miegu blush2.gif  man taip buvo po gimdymo kelis menesius ,bet nezinau kodel g.gif

kiek perskaiciau komentaru siuo klausimu tikrai daug merginu jaute salti ivairiais nestumo laikotarpiais..visgi radau tik viena gines komentara,jog tai keisis artejant prie antrojo trimestro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svajoklele @ 2011 01 04, 10:04)
Sveikutes, na, jau tikros, kuo tikriausio mm parsivilko sad.gif.

Nesamones 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(angel08 @ 2011 01 04, 10:33)
labas rytas ,prisiduodu  smile.gif

Grazus suolis smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(dreaminGirl @ 2011 01 04, 22:38)
kiek perskaiciau komentaru siuo klausimu tikrai daug merginu jaute salti ivairiais nestumo laikotarpiais..visgi radau tik viena gines komentara,jog tai keisis artejant prie antrojo trimestro smile.gif

O man atvirksciai buvo su salciu....as siaip prie tu amzinai salanciu, bet pastojus 'susilau'. Tai su vyru nebesigincydavom, ar salta namie, ar silta biggrin.gif . Pora kartu net buvo, kad man buvo silciau nei jam biggrin.gif Po gimdymo vel 'atsaliau'.

Del nelabojo grybo : as kokius 8 metus kasnkinausi. Prasidejo po antibiotiku gydymo ir tesesi metu metus. Jei daznai 'uzpuola', yra tabletele tokia, ja isgeri, ir turi susitvarkyti tam menesiui. O kas nera pries naturalesnius gydymus, tai as (ir mano drauge, kuria kankino burnos candida- pastoviai suskirde lupu kampuciai), su visam issigydziau naudodama koral klubo produkcija. Netrumpai reikejo gerti, bet viskas, 4 metai ir gal tik 3 kartus buvo (2 nestumo metu- o tai yra labai normalu ir daznas atvejis), kur anksciau vos ne kas menesi kartojosi.

Angel08, labai idomu kaip cia bus su tavim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs Foxy @ 2011 01 05, 06:43)
Labas rytas  4u.gif
O man atvirksciai buvo su salciu....as siaip prie tu amzinai salanciu, bet pastojus 'susilau'. Tai su vyru nebesigincydavom, ar salta namie, ar silta  biggrin.gif . Pora kartu net buvo, kad man buvo silciau nei jam  biggrin.gif Po gimdymo vel 'atsaliau'.

Del nelabojo grybo : as kokius 8 metus kasnkinausi. Prasidejo po antibiotiku gydymo ir tesesi metu metus. Jei daznai 'uzpuola', yra tabletele tokia, ja isgeri, ir turi susitvarkyti tam menesiui. O kas nera pries naturalesnius gydymus, tai as (ir mano drauge, kuria kankino burnos candida- pastoviai suskirde lupu kampuciai), su visam issigydziau naudodama koral klubo produkcija. Netrumpai reikejo gerti, bet viskas, 4 metai ir gal tik 3 kartus buvo (2 nestumo metu- o tai yra labai normalu ir daznas atvejis), kur anksciau vos ne kas menesi kartojosi.

Angel08, labai idomu kaip cia bus su tavim  rolleyes.gif

labas rytas. Ankara NT laikas smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif senai bebuvau ilindus i SM, net praeitais metais biggrin.gif bet kad nieko idomaus neturiu parodyt, dar O nesulaukiau doh.gif
Mergaites, visas su naujais metais- su nauja laime... pagaunant zirniuka 2.gif: thumbup.gif oro_buckis.gif
P.S. ar turim nestuke.gif ? blush2.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ankara @ 2011 01 05, 03:16)
Nesamones  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Grazus suolis  smile.gif

oho pas tave tai idomybes blink.gif panasu i anovuliacini cikla unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduter: 05 sausio 2011 - 08:04