Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Mrs Foxy @ 2011 01 05, 05:43)
Labas rytas  4u.gif
O man atvirksciai buvo su salciu....as siaip prie tu amzinai salanciu, bet pastojus 'susilau'. Tai su vyru nebesigincydavom, ar salta namie, ar silta  biggrin.gif . Pora kartu net buvo, kad man buvo silciau nei jam  biggrin.gif Po gimdymo vel 'atsaliau'.

''susilimas'' ir ''atsalimas'' nestumo metu labai individualu smile.gif dazniausiai nestukes ''susyla'' del kylancios BT..buna,kad kitos busimos mamytes jaucia ir ta ir ana ax.gif pvz.,kai pajutus,kad jaucia salti nestuke uzsikloja ja tuoj pat ismusa prakaitas ir jai jau per karsta biggrin.gif na ir siaip labai jau daug info internete siuo klausimu rolleyes.gif

Laba ryta

Atsakyti
Labas rytas. Prisiduodu smile.gif
tas matavimas mane apsėdo, net naktį sapnavau, kad temp. matuoju, tik termometrą ne tuo galu vis dedu.
Bet geriausią bajerį tai vyras vakar suskelė: kadangi Bioselfas pypsi, ti jį kasryt pakelia. Tai jis man sako, ką tu ten rytais veiki? Aš jam apie tą temperatūrą trumpai paaiškinau, bet jis aišku nieko nesuprato. Tai išvedė savo teoriją : jei naktį miegi kojas suglaudus, temperatūra kyla, o jei išskėtusi - krenta, nes ten viskas atšala.
Va kaip pas vyrus viskas parasta bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif

Matau, pries vasari ramybe si menesi, tai ND neatliekami, nei BT matuojame, as ir nezinau kam matuoju, tik del gydytoju, kuriems reikes parodyti grafikus, kaip ten leidziasi ir kyla, o siaip...

Angel, grazus suoliukas, laiko dar yra, bet vistiek jau pradesiu laikyti kumstukus. 4u.gif

Ankara, idomus grafikelis si cikla. rolleyes.gif 4u.gif

Belissima, aciu uz virusiukus, gaudau viena, du... wub.gif 4u.gif
Atsakyti
ups, neįmečiau grafiko nuorodos
http://www.fertility...com/home/2ee92c
Atsakyti
QUOTE(gera52 @ 2011 01 05, 05:09)

Neblogai atrodo, ryt butu saunu kilimas. mirksiukas.gif 4u.gif Tiesa, nepasveikinau prisijungus prie matuotoju, linkiu, kad kuo greiciau pasissektu. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 05 sausio 2011 - 08:13
Ačiū, kad priėmėt... 8 mėnesius bandžiau šiaip O dienas gaudyt, kai neišėjo nieko, tai nusprendžiau matavimų imtis.
dar norėjau pklausti, gal čia yra tokių, kurios Borovaja matka geria?
Atsakyti
QUOTE(gera52 @ 2011 01 05, 05:14)
Ačiū, kad priėmėt... 8 mėnesius bandžiau šiaip O dienas gaudyt, kai neišėjo nieko, tai nusprendžiau matavimų imtis.
dar norėjau pklausti, gal čia yra tokių, kurios Borovaja matka geria?

4u.gif
Pradesiu, kai ateis siuntinukas. ax.gif 4u.gif Geri? 4u.gif
Atsakyti
Aha, trečia savaitė jau. Bet man kažkaip to buteliuko (geriu mikstūrą) labai trumpam užtenka, tik vienai savaitei. tai jau trečią pradėjau. galvoju ar aš neviršiju normų doh.gif Ir dar norėjau pkalusti kiek laiko ją gert, ant buteliuo parašyta mėnesį, nete radau, kad 3-4 g.gif
Atsakyti
labas rytas,
bet tikrai Zemyna_melynake, kazkaip sis men labai ramus ir matuotojos tokios pasyvios g.gif as ir matuoju tik is iprocio, nei ND nesistengiam, nei rezultatu kazkaip nelaukiu si menesiuka...MB serga tai kaip ir nesistengiam per daug verysad.gif penktadieni jau varau ieskoti priezasciu pas gyniu...ech rolleyes.gif
parodyt neturiu ka, nes dar iki didziosios O keletas dieneliu, todel ir grafikelio nekeliu...
geros dieneles mergytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gera52 @ 2011 01 05, 05:25)
Aha, trečia savaitė jau. Bet man kažkaip to buteliuko (geriu mikstūrą) labai trumpam užtenka, tik vienai savaitei. tai jau trečią pradėjau. galvoju ar aš neviršiju normų doh.gif Ir dar norėjau pkalusti kiek laiko ją gert, ant buteliuo parašyta mėnesį, nete radau, kad 3-4 g.gif

Tiesa sakant nezinau, manau, kad geriausia butu pasitarti su gyd. 4u.gif Mano vyras labai skeptiskai ziuri i tokius pirkinius, kai nera pasitarta su gyd. blush2.gif

Diukute, turbut menulis veikia 4u.gif , pas mus panasi situacija, mane kankina kitokios problemos, vyras pervarges pastaruoju metu, tai tokios ir pastangos, nors iki O dar lyg ir yra laiko, bet uzmiegu kas vakara su kazkokiu nerimu, kad jei dabar, gal is viso neverta matuoti ir t.t.
Viskas mums pavyks. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemyna_mėlynakė: 05 sausio 2011 - 09:02
QUOTE(diukute @ 2011 01 05, 10:41)
kazkaip sis men labai ramus ir matuotojos tokios pasyvios  g.gif geros dieneles mergytes smile.gif

vat zinokit po tokiu pasyvumu ir buna geri rezultatai mirksiukas.gif mintys ir kunas atsipalaiduoja nuo planavimo itampos, skaiciavimu, stebejimu saves ir oplia -YRA bigsmile.gif taigi visos zinom, kad geriausia planuojant leliu atsipalaiduoti ir megautis meile rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduter: 05 sausio 2011 - 08:59
Ankara gal jau tu O sulauksi? tikiuosi šiandien pakilai wink.gif

angel labai stipriai laikau kumštukus už tave wink.gif

aš tai vis dar laipioju po kalnus, tai aukštyn, tai žemyn. Tai net nėra ką rodyt čia...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydinti: 05 sausio 2011 - 09:11