Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Labutis mergytes,

Pagaliau penktadienis bigsmile.gif

Angel, tie one step pregnancy testai daug kam velokai parodo unsure.gif
Vien FF galerija paziurejus kaikuriom tik ima vaiduokliauti 14DPO doh.gif
Draugei 12DPO nieko nerodė, tai nuėjo pas gynę ir išsimaldavo echo-pasirodė kad ji tikrai nestuke.gif tik testas išvis nieko nesiruošė rodyt rolleyes.gif Gal tu kokį rapi pregą sugadink? ax.gif

Prisiduodu ir aš: http://www.fertility...com/home/31cab7

Kartojasi ano mėnesio grafiko "gražumas" pasibaigsiantis mm..
Atsakyti
QUOTE(Sumanioji... @ 2011 01 07, 21:43)

vyk tokias mintis salin nono.gif laukiam grazios pabaigos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2011 01 07, 18:49)
Sveikos. Merginos, prašau parašykit kelintą val. matuojat BT? Noriu palyginti grafikėlius 4u.gif
Girdėjau kaip ginė sakė vienai merginai, kad anksti ryte matuojant BT būna žema.. Aš matuoju 6 val., tai man iki 36.6 kyla, daugiau ne schmoll.gif o praėjusį ciklą matavau ~8.30 ir kildavo iki 37 mastau.gif

as matuoju 8:50 ir man pirmoje fazeje apie 36,4 temperatūra būna antroje apie 36,9-37
Atsakyti
QUOTE(Sumanioji... @ 2011 01 07, 21:43)
Labutis mergytes,

Pagaliau penktadienis  bigsmile.gif

Angel, tie one step pregnancy testai daug kam velokai parodo  unsure.gif
Vien FF galerija paziurejus kaikuriom tik ima vaiduokliauti 14DPO  doh.gif
Draugei 12DPO nieko nerodė, tai nuėjo pas gynę ir išsimaldavo echo-pasirodė kad ji tikrai  nestuke.gif tik testas išvis nieko nesiruošė rodyt  rolleyes.gif  Gal tu kokį rapi pregą sugadink?  ax.gif

nu tai reiks pabandyti gal kita nt jei neparsivilks tos nelabosios, bet kazin ar teks,nes pilva vis pamaudzia ir jau toks jausmas kad jau doh.gif ir vis einu i vc pasitikrinti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ssandraM @ 2011 01 07, 20:55)
vyk tokias mintis salin  nono.gif laukiam grazios pabaigos  4u.gif

Na, gal išties reiktų optimistiškiau žiūrėti smile.gif Bet poto kai prisikuri iliuzijų ir pareina mm-būna žiauri emocinė būklė smile.gif
Aš tai tokia pmsinė dabar jaučiuosi, nuotaikos keičiasi kas minutę..
O šiandien dar iš nosies fontanėlis kraujo ištryško, tai sunerimau kad nebūtų man kažkas ne taip unsure.gif

QUOTE(angel08 @ 2011 01 07, 21:30)
nu tai reiks pabandyti gal kita nt jei neparsivilks tos nelabosios, bet kazin ar teks,nes pilva vis pamaudzia  ir jau toks jausmas kad jau doh.gif  ir vis einu i vc pasitikrinti lotuliukas.gif

Aš įsivaizduoju, dabar pats įtempčiausias metas doh.gif Greičiau viskas paaiškėtų ir aišku žinoma būtų nuostabiausia jei sulauktumėm gerų žinių bigsmile.gif Kantrybės tau, Angel 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sumanioji... @ 2011 01 07, 22:45)
Na, gal išties reiktų optimistiškiau žiūrėti smile.gif Bet poto kai prisikuri iliuzijų ir pareina mm-būna žiauri emocinė būklė smile.gif
Aš tai tokia pmsinė dabar jaučiuosi, nuotaikos keičiasi kas minutę..
O šiandien dar iš nosies fontanėlis kraujo ištryško, tai sunerimau kad nebūtų man kažkas ne taip  unsure.gif
Aš įsivaizduoju, dabar pats įtempčiausias metas  doh.gif  Greičiau viskas paaiškėtų ir aišku žinoma būtų nuostabiausia jei sulauktumėm gerų žinių  bigsmile.gif  Kantrybės tau, Angel  4u.gif

nu ka,apsisarvuoju ta kantrybe,suglaudziu kojeles ir nelaukiu mmm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sumanioji... @ 2011 01 07, 16:43)

Tikekimes, kad pabaiga bus kazko pradzia... nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 01 07, 22:34)
Tikekimes, kad pabaiga bus kazko pradzia...  nestuke.gif  4u.gif

Gražiai pasakyta wub.gif Ačiū labai 4u.gif
Sekmingo ir tau cikliuko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sumanioji... @ 2011 01 07, 18:40)
Gražiai pasakyta  wub.gif  Ačiū labai  4u.gif
Sekmingo ir tau cikliuko  bigsmile.gif

4u.gif

Nemanau...apsirgau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 01 07, 22:41)
4u.gif

Nemanau...apsirgau...  verysad.gif

Užjaučiu sad.gif
Jei nelabai smarkiai sergi gal vistiek ND bus? smile.gif

Aš šį ciklą irgi pradžioje sirgau, jau maniau net nebandysim, nors vaistų jokių stiprių ir negėriau, bet baisoka buvo smile.gif Bet kažkaip ėmė prieš pat O ir pagerėjo, tai nusprendėm darbuotis smile.gif

Sveik greičiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sumanioji... @ 2011 01 07, 18:47)
Užjaučiu sad.gif
Jei nelabai smarkiai sergi gal vistiek ND bus?  smile.gif

Aš šį ciklą irgi pradžioje sirgau, jau maniau net nebandysim, nors vaistų jokių stiprių ir negėriau, bet baisoka buvo  smile.gif  Bet kažkaip ėmė prieš pat O ir pagerėjo, tai nusprendėm darbuotis smile.gif

Sveik greičiau  4u.gif

Nelabai zinau, kas ir yra, turbut busiu kokia bacila pasigavusi, tris dienas saltis krete, atsikeldavau ir guldavausi su galvos skausmu, nosis siek tiek varva, bet temp nera, taciau savijauta labai prasta, jauciuosi visai be jegu, kunas toks sunkus, apetito nera, gal dar tik prasideda... ND darome, jokiu vaistu negeriu, tik vaistazoliu arbata su medumi, idomu kiek tai pades, nenoriu pradeti su vaistais, bet jeigu labai bloges, teks. BT siandien irgi i padanges sove, O dar kaip ir anksti, bet pora dienu maudeno, tai gal jau ir O. Speju, kad si cikla su BT mazai naudos bus. Tikiuosi greitai issikapstysiu, aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ssandraM @ 2011 01 07, 18:07)
nu db lauksim grazios pabaigos  mirksiukas.gif as ir noreciau,kad O pas mane anksciau ateitu  blush2.gif

Aciu, mieloji 4u.gif bet nelaukiu as grazios pabaigos, nuo ciklo pradzios smarkiai apsirgau ir vaistus be perstojo naudojau, gal ir visai nereikejo ND turet doh.gif dabar pergyvensiu del to unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 01 07, 23:04)
Nelabai zinau, kas ir yra, turbut busiu kokia bacila pasigavusi, tris dienas saltis krete, atsikeldavau ir guldavausi su galvos skausmu, nosis siek tiek varva, bet temp nera, taciau savijauta labai prasta, jauciuosi visai be jegu, kunas toks sunkus, apetito nera, gal dar tik prasideda... ND darome, jokiu vaistu negeriu, tik vaistazoliu arbata su medumi, idomu kiek tai pades, nenoriu pradeti su vaistais, bet jeigu labai bloges, teks. BT siandien irgi i padanges sove, O dar kaip ir anksti, bet pora dienu maudeno, tai gal jau ir O. Speju, kad si cikla su BT mazai naudos bus. Tikiuosi greitai issikapstysiu, aciu.  4u.gif

Tikiuosi greit pasveiksi ir nereikes tau stipresniu vaistu console.gif 4u.gif nes man tai teko panaudot, todel dabar biski nerimauju, nors kiek teko dometis tas itakoja tik jau bunant nestuke.gif
Atsakyti