na ka pradeda gaudyt O
labas rytas ,brangiosios ,prisiduodu. nakti vienu momentu lb maude pilva,jau galvojau sulauksiu mmm bet kolkas nera. bt nesieke pilnai 37.1 tai pazymejau per puse
QUOTE(angel08 @ 2011 01 08, 08:50)
labas rytas ,brangiosios ,prisiduodu. nakti vienu momentu lb maude pilva,jau galvojau sulauksiu mmm bet kolkas nera. bt nesieke pilnai 37.1 tai pazymejau per puse
Labai grazu

Laba ryta!
QUOTE(dreaminGirl @ 2011 01 08, 11:58)
nu kazkodel itariu kad sulauksiu,nes pilveli vis pamaudzia...
o pamirsau pasakyti,vakar nakti sapnavau kad dariausi nt ir jis man parode ryskias II juosteles

QUOTE(angel08 @ 2011 01 08, 09:06)
nu kazkodel itariu kad sulauksiu,nes pilveli vis pamaudzia...
o pamirsau pasakyti,vakar nakti sapnavau kad dariausi nt ir jis man parode ryskias II juosteles

Tikiu,kad tau sis sapnas issipildys anksciau ar veliau

QUOTE(dreaminGirl @ 2011 01 08, 12:49)
Tikiu,kad tau sis sapnas issipildys anksciau ar veliau
o gal net greiciau nei gali isivaizduoti 

kadanors tikrai issipildys

QUOTE(Zemil @ 2011 01 07, 14:47)

QUOTE(angel08 @ 2011 01 07, 21:11)
angel - puikiai laikaisi

QUOTE(neirida @ 2011 01 08, 07:57)
na ka pradeda gaudyt O
vaisingu ND

as irgi dar vis laikausi

Papildyta:
pasidariau vip'a, ad idomiau laukt butu

QUOTE(neirida @ 2011 01 08, 09:57)
na ka pradeda gaudyt O
vaisingu ND

Papildyta:
QUOTE(angel08 @ 2011 01 08, 11:50)
nesulauksi tu mm

Papildyta:
QUOTE(~lullaby~ @ 2011 01 08, 13:30)
mergyt nuostabiai laikaisi,ten ir sedek aukstai

Sveikos
mazu galetumet aiskiau nupasakot,kaip atrodo tos kiausinio baltymo gleives
nesuprantu as ju
dabar pas mane situacija tokia,kad BT dar zema 36.3,OT isgadinau kruva tai siandien jau vel neigiamas po dvieju dienu teigiamo,ciklo diena 20-ta.
nu zodziu noriu pagaut kuo tikslesne O.Tempa tikiuosi kils,pagal testus turetu irgi but siandien,pagal ciklo diena irgi,nes ana menesy ir manau sita diena buvo,bet va dar noreciau pagal gleives suprast,bet man jos tokios pacios kaip vakar,o ovuliacija tik siandien manau.Tai ar jos nesikeicia
dabar skaidrios kaip vanduo ir tysta gerai
tai kas tas baltumas turetu but
ar as kazkaip negerai ysivaizduoju,bet supratau kad O diena jos kazkokios kitokios
(BT matuoju pirma cikla tai nezinau dar ko is jos tiketis tiksliau)

Sveikos,
Gal neprireiks, siandien jau lyg ir geriau jauciuosi, nors galvos skausmas siaubingas.
Tavo sapnas bus tiesa...
Na, laukiame geros pabaigos!
Pas mane jau ir O linijuke nubreze
, bet nesu visai tikra, kad teisingai, gal ir liga itakojo ta pakilima, nors pilva maudeno kaip tik tuomet, kada nubrezta, lieka tik laukti ir ziureti kas bus.

QUOTE(Umaj7** @ 2011 01 07, 19:55)
Tikiuosi greit pasveiksi ir nereikes tau stipresniu vaistu
nes man tai teko panaudot, todel dabar biski nerimauju, nors kiek teko dometis tas itakoja tik jau bunant 

Gal neprireiks, siandien jau lyg ir geriau jauciuosi, nors galvos skausmas siaubingas.

QUOTE(angel08 @ 2011 01 08, 07:06)

Tavo sapnas bus tiesa...

QUOTE(~lullaby~ @ 2011 01 08, 08:30)
Na, laukiame geros pabaigos!

QUOTE(neverTuke @ 2011 01 08, 14:48)
Sveikos
nesuprantu as ju
dabar pas mane situacija tokia,kad BT dar zema 36.3,OT isgadinau kruva tai siandien jau vel neigiamas po dvieju dienu teigiamo,ciklo diena 20-ta.
nu zodziu noriu pagaut kuo tikslesne O.Tempa tikiuosi kils,pagal testus turetu irgi but siandien,pagal ciklo diena irgi,nes ana menesy ir manau sita diena buvo,bet va dar noreciau pagal gleives suprast,bet man jos tokios pacios kaip vakar,o ovuliacija tik siandien manau.Tai ar jos nesikeicia
dabar skaidrios kaip vanduo ir tysta gerai
tai kas tas baltumas turetu but
ar as kazkaip negerai ysivaizduoju,bet supratau kad O diena jos kazkokios kitokios
(BT matuoju pirma cikla tai nezinau dar ko is jos tiketis tiksliau)

tos gleives turi buti skaidrios ir lb tasios

Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 01 08, 14:50)
, bet nesu visai tikra, kad teisingai, gal ir liga itakojo ta pakilima, nors pilva maudeno kaip tik tuomet, kada nubrezta, lieka tik laukti ir ziureti kas bus. 

manau jau po O