Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

QUOTE(Ziuokute @ 2011 01 08, 11:57)
tai buciau uzvakar nusipirkusi termometra, bet sulaike tas dalykas, kad sunkiai sake nusikrato  mirksiukas.gif

Nenori elektroninio mirksiukas.gif , as zinok pradzioje nedraugavau su juo, bet dabar geriausias draugas, nereikia ir tu 7 min guleti, neuzmingi, nes pypsi. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 01 08, 15:54)
bigsmile.gif  thumbup.gif lauksime sugriztant.  mirksiukas.gif  4u.gif

Ziuokute oj laukiam laukiam thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ssandraM @ 2011 01 08, 14:36)
Umaj o tu ziuriu vel tiesiaja varai  bigsmile.gif is taves ir lb lb laukiam grazios pabaigos  wub.gif  4u.gif

Oj jau ta mano tiesioji mastau.gif tikiuosi kada nors ji atves mane iki laukiamo finiso nestuke.gif first.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 01 08, 15:35)
Darom, darom.  ax.gif  mirksiukas.gif  4u.gif

O tu graziai laikaisi, linkiu implantacinio pakritimo ir suvio ivirsu.  mirksiukas.gif  4u.gif

Aciu sirdele wub.gif ir tau to paties linkiu drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Umaj7**: 08 sausio 2011 - 15:11
Sveikos, mamytes, jungiuosi 4u.gif
pagal BT man ovuliacija ivyko 16CD, nors tai lb keista, ta diena dariausi OT buvo neigiamas, ir man siaip O dazniausiai 20-26 CD buna.. siandien jau 19CD , ir OT labai ryskus, beveik teigiamas bigsmile.gif o jau buvau nusivylus, kaip cia taip praziopsojau ta O, anot BT ... g.gif galvoju gal kas itakojo ta temperatura... g.gif
user posted image
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Umaj7** @ 2011 01 08, 12:13)
Aciu sirdele  wub.gif ir tau to paties linkiu  drinks_cheers.gif  wub.gif

Aciu. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2011 01 08, 16:00)
Nenori elektroninio  mirksiukas.gif , as zinok pradzioje nedraugavau su juo, bet dabar geriausias draugas, nereikia ir tu 7 min guleti, neuzmingi, nes pypsi.  mirksiukas.gif  4u.gif

nu as turiu elektronini namie, bet kazkaip nezinau, man regis jis biskiuka pieno riebuma rodo lotuliukas.gif rolleyes.gif tada gal kita papirkciau, bet vat ju visokiu yra nuo 12Lt iki 40LT ir kuris jau cia geresnis butu g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
http://www.fertility...com/home/2ee92c
Prisiduodu biggrin.gif Aš jau trečią dieną labai stabili. galvojau šnd nematuoti, bet mano matuoklis pypsėti pradėjo primindamas, tai teko matuoti...
Atsakyti
QUOTE(gera52 @ 2011 01 08, 16:42)
Prisiduodu biggrin.gif  Aš jau trečią dieną labai stabili. galvojau šnd nematuoti, bet mano matuoklis pypsėti pradėjo primindamas, tai teko matuoti...

Labai graziai ir stabiliai laikaisi - taip ir toliau! thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Ziuokute @ 2011 01 08, 16:29)
nu as turiu elektronini namie, bet kazkaip nezinau, man regis jis biskiuka pieno riebuma rodo  lotuliukas.gif  rolleyes.gif tada gal kita papirkciau, bet vat ju visokiu yra nuo 12Lt iki 40LT ir kuris jau cia geresnis butu  g.gif  rolleyes.gif

Mano elektroninis irgi grybauja, kai sirgau tai vis skirtingai rode 3 kartus is elies pamatavus doh.gif todel as vis del to uz klasikini thumbup.gif nors pripazistu kad elektroninis patogiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Umaj7**: 08 sausio 2011 - 16:08
Ziuokute laukiam gryztancios thumbup.gif 4u.gif as su elektroniniu matuodavau,jokiu nusiskundimu nebuvo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Umaj7** @ 2011 01 08, 17:13)
Oj jau ta mano tiesioji  mastau.gif tikiuosi kada nors ji atves mane iki laukiamo finiso  nestuke.gif  first.gif  thumbup.gif

atves,atves tikrai wub.gif nestuke.gif thumbup.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(KashaloTe @ 2011 01 08, 17:20)
Sveikos, mamytes, jungiuosi  4u.gif
pagal BT man ovuliacija ivyko 16CD, nors tai lb keista, ta diena dariausi OT buvo neigiamas, ir man siaip O dazniausiai 20-26 CD buna.. siandien jau 19CD , ir OT labai ryskus, beveik teigiamas  bigsmile.gif o jau buvau nusivylus, kaip cia taip praziopsojau ta O, anot BT ... g.gif galvoju gal kas itakojo ta temperatura...  g.gif

sveika prisijungus mirksiukas.gif tai gal dar grafikelis persigalvos ir perbres O linijuke g.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gera52 @ 2011 01 08, 17:42)
Prisiduodu biggrin.gif  Aš jau trečią dieną labai stabili. galvojau šnd nematuoti, bet mano matuoklis pypsėti pradėjo primindamas, tai teko matuoti...

nu lb grazus grafikelis thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
ziuokute,kaip smagu ,kad grizai wub.gif as pasirodau ,mmm dar nera,zudo toks laukimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ssandraM @ 2011 01 08, 16:16)
sveika prisijungus  mirksiukas.gif  tai gal dar grafikelis persigalvos ir perbres O linijuke  g.gif  4u.gif

turbut taip ir bus ax.gif
Atsakyti
umaj,grazi tiesioji thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(angel08 @ 2011 01 08, 17:47)
as pasirodau ,mmm dar nera,zudo toks laukimas ax.gif

O tu ju nelauk mirksiukas.gif labai linkiu, kad nesulauktum ir taptum nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Umaj7**: 08 sausio 2011 - 17:40