Įkraunama...
Įkraunama...

- Kvepalai -

QUOTE(Beštuliukas @ 2011 02 03, 11:52)
O gal čia koks "namiokas", kokios moteriškei dovanėlės reikėtų, kad reikalai valstybinėje įstaigoje greičiau pajudėtų...  biggrin.gif

kitas jos vietoj tokiu atveju jachtų katalogą pasidėtų cool.gif

Atsakyti
Merginos ar labai skiresi kvapas YSL ELLE nuo YSL ELLE INTENSE? As norejau ELLE, bet gavau dovanu ELLE INTENSE.tai nezinau gal net neapsimoka atplesti celofano, ir parduoti taip neatplestus g.gif
Atsakyti
Kas dalyvaujate forume - ar jums jis dabar veikia?
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 02 03, 21:45)

veikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2011 02 03, 19:13)
Merginos ar labai skiresi kvapas YSL ELLE nuo YSL ELLE INTENSE? As norejau ELLE, bet gavau dovanu ELLE INTENSE.tai nezinau gal net neapsimoka atplesti celofano, ir parduoti taip neatplestus  g.gif

Asmeniškai man tai labai skiriasi. Nežinau, gal kitos būtų priešingos nuomonės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumė* @ 2011 02 03, 23:53)

Pas mane neveikia g.gif Nu ir gerai, apsieisiu ir be vandens unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 02 03, 22:03)
Pas mane neveikia  g.gif Nu ir gerai, apsieisiu ir be vandens  unsure.gif

Man irgi neveikia. Tikiuosi, rytoj atsigaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beštuliukas @ 2011 02 03, 21:54)
Asmeniškai man tai labai skiriasi. Nežinau, gal kitos būtų priešingos nuomonės  4u.gif

o kurie jums labiau patinka?
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2011 02 03, 21:45)

Neveikia kol kas.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 02 04, 00:09)
Man irgi neveikia. Tikiuosi, rytoj atsigaus  smile.gif

nuskendo biggrin.gif
Atsakyti
neveikia ir man. buvo rašyta jame, kad eforum'ui būdingi tokie nuskendimai biggrin.gif atsigaus, reik manyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(M_A @ 2011 02 03, 11:17)
turiu klausimuką 4u.gif  pradėjau ieškot internete kvepalų pigiau, konkrečiai tai vyriškų Paco Rabanne One million, ir labai nustebau, nes radau skelbimų, kur neva originalūs kvepalai 100ml kainuoja 110-140Lt. kaip manot realu, kad čia originalas? žinau, kad užsieny tikrai žymiai pigiau galima gaut nei pas mus Lt, bet vistiek nustebino tokios kainos g.gif

O jus LT cia tuos skelbimus ziurejot? Jei ne, t.y. jei uzsienio puslapiuose, tai tikrai realios kainos - jie kazkur 180Lt (uz 100ml) ir taip kainuoja parduotuvese JAV, tai internete galima pigiau gaut. O jei parfumerijos skyrelyje susirasit tema apie patikimas parduotuves, tai rasit tiek LT, tiek uzsienietisku patikimu - manau atrasit uz padoria kaina kazkur juos wink.gif
Atsakyti