Įkraunama...
Įkraunama...

- Kvepalai -

QUOTE(myglle @ 2011 02 03, 22:09)
o kurie jums labiau patinka?

g.gif geras klausimas.... Prieš kokius 3 metus, kai tik "Elle" atsirado, man duty free konsultantė papurškė ant popieriuko. Va, sako, naujiena. Ir kaip man patiko tas kvapas ... Ilgai nesvarstydama įsigijau, bet deja, ant manęs tie kvepalai visai nekvepėjo verysad.gif Man "Elle" skaniai kvepia tik ant popieriuko. O "Elle Intense", man asmeniškai, kiek kitoks "Elle" variantas. Pasikvėpinau kartą, bet žiūriu irgi tas pats, nekvepia ant manęs.
Tai va, ne ką tegaliu patarti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 02 04, 01:38)
O jus LT cia tuos skelbimus ziurejot? Jei ne, t.y. jei uzsienio puslapiuose, tai tikrai realios kainos - jie kazkur 180Lt (uz 100ml) ir taip kainuoja parduotuvese JAV, tai internete galima pigiau gaut. O jei parfumerijos skyrelyje susirasit tema apie patikimas parduotuves, tai rasit tiek LT, tiek uzsienietisku patikimu - manau atrasit uz padoria kaina kazkur juos wink.gif

radau skelbiu.lt tokius skelbimus g.gif internetinėse parduotuvėse tai regis už 160 buvau radus. bet visad norisi rasti kur pigiau doh.gif parašiau vienai panelei, kuri už 110 pardavinėja atseit firminius kvepalus, paklausiau dėl originalumo, atrašė, kad iš to kur siunčiasi JAV, jie traktuoja tai kaip originalius kvepalus, tai kažkaip neužtikrino manęs toks atsakymas biggrin.gif
Atsakyti
o kur galima talpinti kvepalus parduodamus. Nelabai randu tema. Gal kas galite padeti ir nurodyti nuoroda i puslapi siame forume? blush2.gif Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daivameil @ 2011 02 05, 13:58)
o kur galima talpinti kvepalus parduodamus. Nelabai randu tema. Gal kas galite padeti ir nurodyti nuoroda i puslapi siame forume?  blush2.gif  Aciu smile.gif

http://www.supermama...howtopic=694492 4u.gif
Atsakyti
Kas galite pasakyti, kaip tiksliai vadinasi Shiseido Zen baltas buteliukas, norėčiau užsisakyti internetu, nes Shiseido Zen yra ne vienas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Beštuliukas @ 2011 02 04, 12:30)
g.gif  geras klausimas.... Prieš kokius 3 metus, kai tik "Elle" atsirado, man duty free konsultantė papurškė ant popieriuko. Va, sako, naujiena. Ir kaip man patiko tas kvapas ... Ilgai nesvarstydama įsigijau, bet deja, ant manęs tie kvepalai visai nekvepėjo  verysad.gif  Man "Elle" skaniai kvepia tik ant popieriuko. O "Elle Intense", man asmeniškai, kiek kitoks "Elle" variantas. Pasikvėpinau kartą, bet žiūriu irgi tas pats, nekvepia ant manęs.
Tai va, ne ką tegaliu patarti... 4u.gif

Vat kaip ant kiekvienos odos skirtingai g.gif man YSL Elle EDP labai patinka ir ant mano odos netgi labai ilgai ir intensyviai kvepia wub.gif Elle Intens tas pats tik Intens aštresnis kvapas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksiukė @ 2011 02 05, 17:15)
Kas galite pasakyti, kaip tiksliai vadinasi Shiseido Zen baltas buteliukas, norėčiau užsisakyti internetu, nes Shiseido Zen yra ne vienas  rolleyes.gif

^itoks buteliukas –
user posted image? g.gif blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Ar kas nors bande Demeter Wet Garden?
user posted image

Labai butu idomus atsiliepimai. Ieskau ko nors, kas primintu slapios zemes kvapa...
Atsakyti
QUOTE(agneseee @ 2011 02 05, 16:41)
^itoks buteliukas –
user posted image? g.gif  blush2.gif  smile.gif

Ne, buteliukas keturkampio formos, internete radau, tik nežinau, ar tas, nes ten lyg melsvas.
Atsakyti
Jeigu toks, tai jis vadinasi Shiseido Zen White (limited edition)

user posted image

Jeigu toks, tai jis vadinasi Shiseido Zen White Heat

user posted image

Jei toks, tai jis yra vyriškas Shiseido Zen White Heat For Men

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Voxi @ 2011 02 05, 17:50)

Demeter'io nebandžiau, bet, jei ieškot šlapios žemės kvapo, siūlau šiuos. Pati pastarųjų taip pat nebandžiau, bet skaičiau, kad kvapas gryn gryn žemės, purvo, - lyg būtum koja paspyres miške gulinčių lapų krūvą. Aišku, čia tik tuo atveju, jei neturite nieko prieš indie tipo kvepalus. smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fuwari: 05 vasario 2011 - 18:01
QUOTE(Voxi @ 2011 02 05, 16:50)
Labai butu idomus atsiliepimai. Ieskau ko nors, kas primintu slapios zemes kvapa...

šlapia žeme labai įtikinančiai kvepia:
CB I Hate Perfume Black March ir Wild Hunt
Atsakyti