Įkraunama...
Įkraunama...

- Kvepalai -

Vyriškos uoslės ypatumai:
vakar - "nieko gero, tas pats, kas citrina būtum pasitrynus, tik citrina dar stipriau jaustųsi"
šiandien - "hm, gal ir nieko, smilkalai kažkokie, ane?"
Maxmara Kashmina Touch biggrin.gif

anksčiau - "super, labai tau tinka"
šiomis dienomis - "fuiiii, čia tik slogai gydyti"
YSL Opium biggrin.gif

(oi, gal čia reikėjo į "komplimentų" temą, bet gal tiek to)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglegle: 08 vasario 2011 - 12:20
Tikrai salta roze. Tik kvapas man siek tiek "sintetinis"
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kalpana @ 2011 02 08, 01:14)
...Visi labai puikūs, bet ne tai, ko norėtųsi .

Tai gal norėtum senoviškų bulgariškų kvepaliukų, kurie taip ir vadindavosi ROŽĖ (juokauju)...kaži juos tik lauktuvėms veždavo ar dar ir kvėpindavosi kas... parašius net nubėgau pauostyt hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edinka: 08 vasario 2011 - 13:31
QUOTE(Malena @ 2011 02 08, 14:28)
Tikrai salta roze. Tik kvapas man siek tiek "sintetinis"

drinks_cheers.gif Tikrai sintetinis. Kai šituos kvepalus pauosčiau, pirma mintis buvo: „ir apie ką šitie kvepalai. Nei apie rožę, nei apie klasikinę Laurą". Kažko trūksta ir tiek. O kai pasirodė šie kvepalai, turėjau viltį, kad papildys mano L. Biagiotti "rinkinuką".
Papildyta:
QUOTE(edinka @ 2011 02 08, 14:30)
Tai gal norėtum senoviškų bulgariškų kvepaliukų, kurie taip ir vadindavosi ROŽĖ (juokauju)...kaži juos tik lauktuvėms veždavo ar dar ir kvėpindavosi kas... parašius net nubėgau pauostyt  hihihi.gif

Turi omeny rožių apiejų ar kvepalus mažam apvaliam buteliuky? Šiaip ar taip, abu geri būdavo mirksiukas.gif Turiu eterinio aliejaus, kuris labai primena tuos senuosius "bulgariškos rožės" kvapus. Labai geras daiktas, beje mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš labai norėčiau Šiltos Lietuviškos rožės... Kai paauostai namines-darželio rožes wub.gif
Kaži ar tokių yra.... g.gif
Atsakyti
Parduodu Dior J'adore 75 ml (be 5 ml talpos - išnaudota) edt. Kaina 160 Lt., ką domina rašykite į až. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivameil: 09 vasario 2011 - 12:31
QUOTE(jurakkk @ 2011 01 21, 07:58)
Kiss Me Tender Parfums de Nicolaï - Vanilinis anyžius 4u.gif

Gal galetu kas nors smulkiau apie si kvapa, paskutiniu metu vis zvalgausi vdk puslapyje, bet neturiu galimybes pauostyt.

Beje, gal galetumet pasiulyti kokiu ideju, labai ieskau kvepalu, kur dominuotu jazminas, bet toks, kaip "mociutes darzelyje" biggrin.gif lietuviskas, sodrus, saldokas. Kiek dairausi, ieskau ar uostau, vis ne toks, as dazniausiai pakalnuciu nata randu, o ne jazmina (gal uosle kvailioja?). Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2011 02 09, 11:52)
O aš labai norėčiau Šiltos Lietuviškos rožės... Kai paauostai namines-darželio rožes  wub.gif

nžn, kiek lietuviškos, bet Krigler Manhattan Rose - labai natūralios, gaivios rožės.
Atsakyti
O aš labai norėčiau Šiltos Lietuviškos rožės... Kai paauostai namines-darželio rožes  wub.gif

Pati nesu tokių radusi (gal per mažai ieškojau?). Natūralių gyvų rožių kvapą labai mėgstu. Deja kvepaluose ši nata mane dažniau erzina, nei patinka unsure.gif

QUOTE(LumiLumi @ 2011 02 09, 12:38)
Beje, gal galetumet pasiulyti kokiu ideju, labai ieskau kvepalu, kur dominuotu jazminas, bet toks, kaip "mociutes darzelyje"  biggrin.gif  lietuviskas, sodrus, saldokas. Kiek dairausi, ieskau ar uostau, vis ne toks, as dazniausiai pakalnuciu nata randu, o ne jazmina (gal uosle kvailioja?). Aciu.

Kiek pamenu, forume buvo rašyta, kad tai, kas pateikiama kvepaluose kaip jazmino nata, iš tiesų yra kiek kitoks augalas - jazminaitis. Ir jų kvapas nėra visai identiškas. Tikrų mūsiškų jazminų rasti parfumerijoje matyt sudėtinga.
Nors gal kažkam ir pasisekė rasti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 09 vasario 2011 - 13:04

papraščiausiuose YSL Paris šilta stipri rožė, tik bėda, kad daugumai ji ten per daug ikyri tongue.gif Man taip pat nėra pasisekę rasti tokios rožės, kokią įsivaizduoju, arčiausiai to yra Guerlain Aqua Allegoria Rosa magnifica.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DA_LI: 09 vasario 2011 - 13:44
QUOTE(DA_LI @ 2011 02 09, 13:40)
papraščiausiuose YSL Paris šilta stipri rožė, tik bėda, kad daugumai ji ten per daug ikyri tongue.gif

Beje YSL Paris pradinėse natose ji išties labai tikroviška drinks_cheers.gif Bet bet... Aš priklausau tai kategorijai, kurie gal mėgtų šiuos kvepalus, tačiau būna dienų, kai jie atrodo erzinančiai įkyrūs doh.gif (dėl tų pačių rožių).
Tačiau bent pauostyti juos išties verta.
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2011 02 09, 13:38)
Beje, gal galetumet pasiulyti kokiu ideju, labai ieskau kvepalu, kur dominuotu jazminas, bet toks, kaip "mociutes darzelyje"  biggrin.gif  lietuviskas, sodrus, saldokas.

bandykit ieskoti kvepalu su flerdoranzo natom, nes musu lietuvisko jazmino kvapas sakyciau kazkur tarp viduriuka tarp Jasmin Sambac (kuris paprastai ir turimas omeny, kai rasoma jog kvepalu sudety jazaminai- taciau kaip ir rase margaites, jo kvapas skyriasi nuo musiskio jaznimo) ir flerdoranzo 4u.gif Taip pat bandykit kvepalus su gardeniju nata 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AMARILIS: 09 vasario 2011 - 14:58