Įkraunama...
Įkraunama...

- Kvepalai -

Aciu uz atsakymus, ieskosiu aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(WWWitch @ 2011 02 07, 23:58)
Man salta roze VV Verino Rose
user posted image

Kažkada labai seniai šituos esu uosčiusi (lyg ir patiko), bet kvapas labai arti odos laikėsi, jokio šleifo neturi...toks kiek silpnokas kvapas... g.gif nors, kita vertus, ir kaina jų nedidelė smile.gif smile.gif

QUOTE(Malena @ 2011 02 08, 13:28)
Tikrai salta roze. Tik kvapas man siek tiek "sintetinis"
user posted image

Uosčiau gal gruodžio mėnesį šituos, nes labai patinka Lauros tokiame pačiame buteliuke pirmieji, gaivieji kvepalai. Bet rožinius tik papurškiau, ir iškart lapelį išmečiau... ne rožė čia...o kažkoks nesusipratimas wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2011 02 09, 12:52)
nžn, kiek lietuviškos, bet Krigler Manhattan Rose - labai natūralios, gaivios rožės.

drinks_cheers.gif 100% mono rožių kvapas
Atsakyti
QUOTE(jurakkk @ 2011 02 09, 16:42)
drinks_cheers.gif 100% mono rožių kvapas

Lietuvoje Krigler Manhattan Rose turbūt nėra.... ???g.gif
Nematyti tokie.... g.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisanta: 09 vasario 2011 - 17:43
QUOTE(Krisanta @ 2011 02 09, 17:43)
Lietuvoje Krigler Manhattan Rose turbūt nėra.... ???g.gif
Nematyti tokie.... g.gif
4u.gif

Vilniuje, VDK.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2011 02 09, 17:48)
Vilniuje, VDK.

Net aprašyme rašo: Pati tikriausia ir romantiškiausia rožė kokia tik gali būti kvepaluose...
Jau ir taip planavau būdama Vilniuje ten užsukti, dabar dar labiau noriu į tą parduotuvėlę....
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2011 02 09, 13:38)
Beje, gal galetumet pasiulyti kokiu ideju, labai ieskau kvepalu, kur dominuotu jazminas, bet toks, kaip "mociutes darzelyje"  biggrin.gif  lietuviskas, sodrus, saldokas. Kiek dairausi, ieskau ar uostau, vis ne toks, as dazniausiai pakalnuciu nata randu, o ne jazmina (gal uosle kvailioja?). Aciu.

Panašiausias į daržo jazminą,bent man,čia-
http://www.luckyscen...ri/Jasmine.html
Beje,turiu mėginuką,jei norit,galiu padovanot 4u.gif parašykit į AŽ adresą,nusiųsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2011 02 09, 18:17)
Net aprašyme rašo: Pati tikriausia ir romantiškiausia rožė kokia tik gali būti kvepaluose...
Jau ir taip planavau būdama Vilniuje ten užsukti, dabar dar labiau noriu į tą parduotuvėlę....
4u.gif

Nebeerzinkit... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
man tai itin prie širdies toji apkalbėtoji bulgariška rožė.bet ji šilta tokia rolleyes.gif . neseniai gavau lauktuvių iš bulgarijos rinkinuką BL rožės produktų. nerealiai bigsmile.gif wub.gif
o atsakant į klausimą, tai gal šią būtų galima prachekint:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2011 02 09, 15:57)
bandykit ieskoti kvepalu su flerdoranzo natom, nes musu lietuvisko jazmino kvapas sakyciau kazkur tarp viduriuka tarp Jasmin Sambac (kuris paprastai ir turimas omeny, kai rasoma jog kvepalu sudety jazaminai- taciau kaip ir rase margaites, jo kvapas skyriasi nuo musiskio jaznimo) ir flerdoranzo  4u.gif Taip pat bandykit kvepalus su gardeniju nata  4u.gif

Labai pritariu dėl gardenijų - jos man panašiausios į mūsiškį jazminą. Ir dar žemuogės. Va prasidės vasara, pauostysit žemuoges arba jazminus ir mintyse palyginkit tongue.gif
O kur tų žemuogių kvepaluose, nelabai atsimenu. Berods, Burberry London.
Mūsiškis jazminas lyg minimas Lanvin Oxygen, nesu tikra. Kažkokią užuominą ten užuodžiau, bet ne daugiau.
Atsakyti
user posted image
gal kas iš merginų žinote kas įeina į šių sudėtį ir kokiai kategorijai priskiriami? Nerandu per googlę.. 4u.gif
Atsakyti
dėl rožių - mano atminty kaip realistiškas rožiškas išlikęs Tea Rose iš Perfumer`s Workshop kvapas. Pačio butelaičio nebeturiu, bet jei yra galimybė - išmėginkit ir juos...

Atsakyti