Įkraunama...
Įkraunama...

- Kvepalai -

Mizantrope, gi basenotes turi wardrobe irgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mizantropė @ 2011 01 02, 23:36)
Kaip pykstu ant Fragranticos, kad prarijo skiltį "for test" be jokių įspėjimų, dabar teks iš naujo susidarinėt sąrašą, taip stropniai rinktą cry.gif  gal kas žino kitų puslapių su panašiais fintais?

Nedingo, adminas dirba, atsiras greit tas sąrašas, tik kiek supratau bus privatus.
Atsakyti
Nežinau ar aš čia į temą, bet norėčiau paklaust nuomonės apie Cacharel - Liberte kvepalus. Mąstau pirkti, bet vis neapsisprendžiu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ZefyriuX @ 2011 01 03, 15:26)
Nežinau ar aš čia į temą, bet norėčiau paklaust nuomonės apie Cacharel - Liberte kvepalus. Mąstau pirkti, bet vis neapsisprendžiu.  g.gif

Jei esat Cacharel Noa, Scarlet ir panašių gerbėja, tai manau, apsispręsit ir Liberte naudai. Mano absoliučiai subjektyvia nuomone, Liberte yra kvepalai be įspūdžių - gana saldūs, bet tas jų saldumas kažkoks be šilumos.
Atsakyti
QUOTE(ZefyriuX @ 2011 01 03, 15:26)
Nežinau ar aš čia į temą, bet norėčiau paklaust nuomonės apie Cacharel - Liberte kvepalus. Mąstau pirkti, bet vis neapsisprendžiu.  g.gif

cukruotas/karamelizuotas apelsinas su pačiule. jaunesnis Angel variantas (?)

QUOTE(DA_LI @ 2011 01 03, 17:22)
Jei esat Cacharel Noa, Scarlet ir panašių gerbėja, tai manau, apsispręsit ir Liberte naudai. Mano absoliučiai subjektyvia nuomone, Liberte yra kvepalai be įspūdžių - gana saldūs, bet tas jų saldumas kažkoks be šilumos.

oi, pagal pirmus du Liberte niekad nesirinkčiau, man ten visai kita opera schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2011 01 03, 17:48)
cukruotas/karamelizuotas apelsinas su pačiule. jaunesnis Angel variantas (?)
oi, pagal pirmus du Liberte niekad nesirinkčiau, man ten visai kita opera schmoll.gif

Noa palyginus su Liberte daug subtilesnis kvapas. O mano supratimu Liberte lyginti su Angel jokiu būdu negalima -tarp jų jokių giminystės ryšių nėra. Su Angel aš nedrįsčiau lyginti net Chopard Wish - tarp jų yra tik pirmų natų panašumas, o toliau tai visiškai savarankiški kvepalai. Dar kalbant apie Liberte bent man citrusinių vaisių, apelsinų derinys su saldžiomis natomis labai patinka , bet toks, koks jis yra Liberte- ne ne ir ne schmoll.gif Mano supratimu, apelsinams ten trūksta ,,citrusinio gazo'', o saldesnės natos nėra pakankamai saldžios, ir kas keisčiausia, visumoje Liberte kaip tik pritrūksta subtilumo , nors ryškaus charakterio jie irgi neturi. Bet dėl kai kurių savo sentimentų Cacharel, nesakau, kad jie nevykę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DA_LI @ 2011 01 03, 18:10)
Noa palyginus su Liberte daug subtilesnis kvapas. O mano supratimu Liberte lyginti su Angel jokiu būdu negalima -tarp jų jokių giminystės ryšių nėra. Su Angel aš nedrįsčiau lyginti net Chopard Wish - tarp jų yra tik pirmų natų panašumas, o toliau tai visiškai savarankiški kvepalai. Dar kalbant apie Liberte bent man citrusinių vaisių, apelsinų derinys su saldžiomis natomis labai patinka , bet toks, koks jis yra Liberte- ne ne ir ne schmoll.gif Mano supratimu, apelsinams ten trūksta ,,citrusinio gazo'', o saldesnės natos nėra pakankamai saldžios, ir kas keisčiausia, visumoje Liberte kaip tik pritrūksta subtilumo , nors ryškaus charakterio jie irgi neturi. Bet dėl kai kurių savo sentimentų Cacharel, nesakau, kad jie nevykę ax.gif

nu aš išvis Noa ir Scarlett nerandu kuo lyginti su Liberte - anie gėliniai, o Liberte jau link "valgomų". o kas dėl Wish, tai man jie visad buvo labai panašūs į Angel, tik be ryškaus pačiulio ir šokolado rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 03 sausio 2011 - 18:47
help.gif kuo skiriasi Prada No. 6 Tubereuse nuo Prada Infusion de Tubereuse? Pastaraja zinau, pas mus yra.. Visai nepatinka. O kokia senesnioji? g.gif

Gal kas bandet?
Atsakyti
Mergaitės, gal kuri esat susidūrusi su ar žinot, kur galima būtų patestuot Jacome firmos kvepalų? Ir ar išvis mūsuose tas įmanoma? Nes, apsižiūrėjau stambesnėse kvepalų parduotuvėse ir niekur neužmačiau tokio bieso. Mat, Membershop.lt išpardavimas, tai visai įdomu būtų pasiuostinėt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fuwari @ 2011 01 04, 12:53)
Mergaitės, gal kuri esat susidūrusi su ar žinot, kur galima būtų patestuot Jacome firmos kvepalų? Ir ar išvis mūsuose tas įmanoma? Nes, apsižiūrėjau stambesnėse kvepalų parduotuvėse ir niekur neužmačiau tokio bieso. Mat, Membershop.lt išpardavimas, tai visai įdomu būtų pasiuostinėt.  smile.gif

Laukiu parkeliaujant Jacomo Silences Purple. Didelių vilčių į juos nededu...kaina ne per didžiausia, tai surizikavau užsisakyti neuosčiusi, tik pasikliaudama aprašymu ir teigiamais fragrantica'os atsiliepimais.
Beje, membershop šiems kvepalams (dėl kitų nzn) kainą užkėlė doh.gif . Aš tiek pat mokėjau be jokios nuolaidos smile.gif
o vat pauostymui jokioje parduotuvėje nesu Jacomo mačiusi...arba pernelyg neatidi esu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumė*: 04 sausio 2011 - 13:02
QUOTE(Laumė* @ 2011 01 04, 14:01)
Laukiu parkeliaujant Jacomo Silences Purple. Didelių vilčių į juos nededu...kaina ne per didžiausia, tai surizikavau užsisakyti neuosčiusi, tik pasikliaudama aprašymu ir teigiamais fragrantica'os atsiliepimais.
Beje, membershop šiems kvepalams (dėl kitų nzn) kainą užkėlė  doh.gif . Aš tiek pat mokėjau be jokios nuolaidos  smile.gif
o vat pauostymui jokioje parduotuvėje nesu Jacomo mačiusi...arba pernelyg neatidi esu  cool.gif

Aga, būtent šitus ir interesna pauostyt. Atsieit Addict primena? Lauksiu atsiliepimų, kai gausit. ax.gif

P.S. Paskiau ir aš pamačiau, kad nemažai kainą užsikėlę, nes kitur už maždaug 25$ pardavinėja. schmoll.gif
Atsakyti
Šiaip toks klausimas iškilo man dabarr g.gif Kas jūsų pinigų kvepalams šaltinis?smile.gif Taupot, vyras (tėvai) duoda ar kiekvieną mėnesį iš algos perkat? ax.gif blush2.gif
Atsakyti