Įkraunama...
Įkraunama...

Knopkės

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
Atsakyti
QUOTE(tyma @ 2007 02 23, 22:23)
Labai kokybiskai ir greitai iskala spaudes Kaune Mickeviciaus gatveje.

O kur tiksliau, gal kas žino? ax.gif
Atsakyti
o kur klaipėdoje galima aptraukti sagas , labai reiktų ax.gif
Atsakyti
gal kada kam prireiks radau kur aptraukinėja sagas klaipėdoje
kanto 15 , tel 314732 mirksiukas.gif
Atsakyti
o aš "knopkių" aparatą nusipirkau pati iš select žurnaliuko

http://www.select.no...209263651415874

nors aparatas ir kiniečių gamybos,buvo akcija,o man labai reikėjo žieminių batų dirželiui vienos papildomos skylutes,taigi labai gražiai atitiko dydis knopkytės blush2.gif

paskui sugalvojau pažaisti su rankine ir ten visokių ornamentų prispaudinėjau biggrin.gif
pagražinau ir vienas basutes,nes labai norėjau,kad per skylutes įsivertų ryškiai raudona juostelė thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi galvojau nusipirkti, bet pabijojau, kad gali prastos kokybės būti ax.gif Bet kaip suprantu, Jūs patenkinta? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutcka @ 2009 02 10, 19:35)
Aš irgi galvojau nusipirkti, bet pabijojau, kad gali prastos kokybės būti  ax.gif Bet kaip suprantu, Jūs patenkinta?  bigsmile.gif

man tik keliems kartams tereikejo 4u.gif
bet kolkas dar nei vienas is triju nesuluzo,tik gaila,kad kilpuciu kiekis labai ribotas ir spalvu asortimentas nelabai didelis(bet gal ju atskirai pirkti buna,net nezinau)

siaip kaip kinieciu produktas,tai visai vykes 4u.gif
bet cia tik mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 11 vasario 2009 - 16:03
QUOTE(vikosiuks @ 2009 02 11, 17:03)
man tik keliems kartams tereikejo 4u.gif
bet kolkas dar nei vienas is triju nesuluzo,tik gaila,kad kilpuciu kiekis labai ribotas ir spalvu asortimentas nelabai didelis(bet gal ju atskirai pirkti buna,net nezinau)

jei kilputes turite omeny tas metalines akutes, tai ju buna visose rimtesnėse siuvimo reikmenu parduotuvėse. būna ir dydžiai skirtingi ir spalvos (na tikrai yra sidabro, aukso, žalvario bei juodos spalvos, bet gal pasitaiko ir spalvotu g.gif ). tas pats su kniedėm. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trr: 11 vasario 2009 - 23:27
Gal patartumėte, kur Kaune ieškoti nusipirkti spaudžių? Kurioje parduotuvėje didesnis pasirinkimas? Man iš striukės iškrito, tai norėtųsi bent kažkiek panašią atitaikyti 4u.gif
Atsakyti

! 
Forume draudžiama:
Šiukšlinti (naudoti "SPAM'ą" - Stupid Pointless Annoying Material/Message ).
• rašyti temos neatitinkančias žinutes ("Off-Topic" - bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos besaikiu šiukšlinimu).
• rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos taip pat laikomos šiukšlėmis.

Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Prašome nekelti didelės apimties nuotraukų, nes jos užima daug vietos, kitu atveju jos bus trinamos.

Taip pat necituoti žinučių su nuotraukomis, nes besikartojančios nuotraukos užima daug vietos.
Atsakyti
ir as kaune visur ieskojau kniedziu kurios tiktu select aparaciukui naudoti bet niekur nerandu. gal kas galit patarti kur rasti?
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2006 02 10, 17:34)
Vilniuje tai yra netoli Lietuvos k/t, vingriu gatvej, tik namo numerio nezinau tiksliai, ten yra tokia mazute siuvimo reikmenu parduotuvele, tai ten ideda. Gaila, negaliu ikelti cia paveiksliuko su zemelapiu, bet jei reikia, galiu emeilu atsiust  mirksiukas.gif

Labas
ar galetum atsiusti ta paveiksliuka man: venpolus@gmail.com
nupirkau busimam vaikeliui drabuziukus, o 2 is ju su sugadintom spraudem unsure.gif doh.gif unsure.gif verysad.gif
aciu
Atsakyti