as tai aparata gariunuose pirkau ir dabar rami galva
dar didelis pasirinkimas kniedziu,knopkiu prie ziedo (kur policija) prie giraites gatves ...tai perku arba sito parduotuve ,arba gariunuose ....

Sveikutes!
O gal kas zino, ar yra koks nors budas namudiskai aptraukti sagas medziaga? Zinau, kad Vilniuj Vingriu g. gali aptraukt, bet as noreciau pati, namie, jei tik tai imanoma. Gal koks prietaisiukas tam reikalui yra? Aciu ir atsiprasau, jei jau esat ta tema kalbejusios.
O gal kas zino, ar yra koks nors budas namudiskai aptraukti sagas medziaga? Zinau, kad Vilniuj Vingriu g. gali aptraukt, bet as noreciau pati, namie, jei tik tai imanoma. Gal koks prietaisiukas tam reikalui yra? Aciu ir atsiprasau, jei jau esat ta tema kalbejusios.
tai koks ten adesas VIngriu g.??
QUOTE(Dollzz @ 2010 08 09, 10:36)
tai koks ten adesas VIngriu g.??
Vingriu 15
http://webcache.goog...r...=clnk&gl=uk
As angliskai zinau, kad tas daiktas, kurio man reikia, vadinas Self cover button tool. Bet kaip lietuviskai ir kur pas mus ji gaut?.. Ir metaliniu sagu ruosiniu kur pirkt? Mistika...
girdejau,kad prie Cupo irgi yra galanterijos paslaugos.Gal kas pasakys adresa?
O kur Kaune ideda knopkytes? Niekaip nerandu tikslaus adreso? parasykite i AZ

gal galit parašyt kaip angliškai knopkytės, ar spaudės..man mažyliui į pižamą reikia..kaip angliškai tas aparačiukas?bandyciau nusipirkt, aciu

QUOTE(Jonuko_mamyte @ 2011 04 06, 10:23)
gal galit parašyt kaip angliškai knopkytės, ar spaudės..man mažyliui į pižamą reikia..kaip angliškai tas aparačiukas?bandyciau nusipirkt, aciu 

snaps
QUOTE(Felisė @ 2011 05 07, 09:44)
snaps
ačiū nors ir gerokai pavėluotai..bet taip smagu, šian gavau siuntinuką ir sudėjau plastikines spaudes į mažiaus pižamytes.