Įkraunama...
Įkraunama...

Knopkės

as tai aparata gariunuose pirkau ir dabar rami galva smile.gif dar didelis pasirinkimas kniedziu,knopkiu prie ziedo (kur policija) prie giraites gatves ...tai perku arba sito parduotuve ,arba gariunuose ....
Atsakyti
Sveikutes!
O gal kas zino, ar yra koks nors budas namudiskai aptraukti sagas medziaga? Zinau, kad Vilniuj Vingriu g. gali aptraukt, bet as noreciau pati, namie, jei tik tai imanoma. Gal koks prietaisiukas tam reikalui yra? Aciu ir atsiprasau, jei jau esat ta tema kalbejusios.
Atsakyti
tai koks ten adesas VIngriu g.??
Atsakyti
QUOTE(Dollzz @ 2010 08 09, 10:36)
tai koks ten adesas VIngriu g.??

Vingriu 15
http://webcache.goog...r...=clnk&gl=uk

As angliskai zinau, kad tas daiktas, kurio man reikia, vadinas Self cover button tool. Bet kaip lietuviskai ir kur pas mus ji gaut?.. Ir metaliniu sagu ruosiniu kur pirkt? Mistika...
Atsakyti
girdejau,kad prie Cupo irgi yra galanterijos paslaugos.Gal kas pasakys adresa?
Atsakyti
Taip yra -Konstitucijos pr.12.Vilniuje. Ten ir knopkes ir spaudes ir sagas daro.Mandagus aptarnavimas. Ir man atrodo pygiausiai.
Atsakyti
O kur Kaune ideda knopkytes? Niekaip nerandu tikslaus adreso? parasykite i AZ unsure.gif
Atsakyti
gal galit parašyt kaip angliškai knopkytės, ar spaudės..man mažyliui į pižamą reikia..kaip angliškai tas aparačiukas?bandyciau nusipirkt, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jonuko_mamyte @ 2011 04 06, 10:23)
gal galit parašyt kaip angliškai knopkytės, ar spaudės..man mažyliui į pižamą reikia..kaip angliškai tas aparačiukas?bandyciau nusipirkt, aciu 4u.gif

snaps
Atsakyti
QUOTE(Felisė @ 2011 05 07, 09:44)

ačiū nors ir gerokai pavėluotai..bet taip smagu, šian gavau siuntinuką ir sudėjau plastikines spaudes į mažiaus pižamytes. thumbup.gif galėsim pagaliau dėvėti rūbus, kurie gulėjo pasiūti ir laukė snaps'iukų wink.gif
Atsakyti