Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 01 19, 13:02)
Jauciuosi pastojus,tik galvoje,mintyse biggrin.gif Na gal suprasit apie ka as ax.gif
Kol kas jokiu blogu minciu neprisileidziu,tik pasitikrinu,kad viskas normalu ir toliau su begaliniu tikejimu ir viltim.

Visai kaip as. As siryt pakeliui i darbe skaiciavau, kuriais metais vaziuosiu snaiges susirinkti doh.gif Nes dabar juk viskas bus gerai su nesaldytais new_russian.gif O kas liks - tai juk nepaliksi "saltyje" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarūniukė @ 2011 01 19, 12:04)
Tu tą CD neišmesk, kai jau  nestuke.gif būsi, aš jį iš tavęs rezervuoju biggrin.gif  4u.gif

Sutarta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 01 19, 14:02)
Labai padeda vienas cd,jis specialiai skirtas ivf ir turi tris etapus-pries punkcija,po ir testo laukimo.Toks relakcinis ir pozityvaus mastymo diskas,liepia isivaizduot energija per akupresuros taskus naudingus gimdai,kraujo tekmei ir t.t.Vakar beklausydama ir nuluzau,atjungia ir atpalaiduoja kapitaliskai.Tai va mintyse sau ir kartoja,kad gimda sveika ir noriai pasiruosus priimti sveikus embrionus,kad gleivine bus pakankamai stora ir duos puiku maitinima isodintiems embrionams.Nezinau kiek veikia,bet bent mano galvelei siek tiek lengviau nuo jo ax.gif

Sito ir as noriu thumbup.gif Reiketu man dar tokio, kuris sako ka nors gero apie durna virsininka ir visus kitus pasalinius stresus, kurie trukdo laimingam isnesiojimui ar bent jau pastojimui lotuliukas.gif

Jau dabar matau kaip Keberiokst pastoja.....O mes puolam to stebuklingo disko ieskot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beta1: 19 sausio 2011 - 13:26
QUOTE(Beta1 @ 2011 01 19, 12:26)
Sito ir as noriu  thumbup.gif  Reiketu man dar tokio, kuris sako ka nors gero apie durna virsininka ir visus kitus pasalinius stresus, kurie trukdo laimingam isnesiojimui ar bent jau pastojimui  lotuliukas.gif

Jau dabar matau kaip Keberiokst pastoja.....O mes puolam to stebuklingo disko ieskot smile.gif

Na jo,trukumas tikriausiai butu biggrin.gif

Cia sitas

http://www.zitawest....h...ion=0&id=56

Nzn gal jie ir i LT siuncia,siaip manau jiems skirtumo nera kur,tik pasto islaidos didesnes bus.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 01 19, 14:02)
Dekui Corsica,nusiteikus as labai pozityviai.Jauciuosi pastojus,tik galvoje,mintyse biggrin.gif Na gal suprasit apie ka as ax.gif
Kol kas jokiu blogu minciu neprisileidziu,tik pasitikrinu,kad viskas normalu ir toliau su begaliniu tikejimu ir viltim.
Labai padeda vienas cd,jis specialiai skirtas ivf ir turi tris etapus-pries punkcija,po ir testo laukimo.Toks relakcinis ir pozityvaus mastymo diskas,liepia isivaizduot energija per akupresuros taskus naudingus gimdai,kraujo tekmei ir t.t.Vakar beklausydama ir nuluzau,atjungia ir atpalaiduoja kapitaliskai.Tai va mintyse sau ir kartoja,kad gimda sveika ir noriai pasiruosus priimti sveikus embrionus,kad gleivine bus pakankamai stora ir duos puiku maitinima isodintiems embrionams.Nezinau kiek veikia,bet bent mano galvelei siek tiek lengviau nuo jo ax.gif

Super, su tokiu nusiteikimu tikrai viskas bus gerai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif As taip pat daug bendravau su savimi, ypac, kai isodino mano leliukus, tai kasdien prasydavau ju, kad pasiliktu, tiesiog visi buvo meile apgaubti ir labai labai tikejau. Be to, kai jau budavo be galo sunku, skaitydavau knyga Jusu pasamones galia. Siaip tokiomis knygomis as nelabai tikiu, bet takart man ji labai padejo, bent jau teigiamu, geru minciu pridedavo.
CD tai isvis nerealu, svarbu atsipalaidavimas ir be abejo, tikejimas.

Ta proga daug daug virusiuku nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 01 19, 14:44)

klausyk, o taip suprantu cia jame kaip pozityvus ''uzkalbejimai'', ne relaxacine muzika? ax.gif tavo nusiteikimas thumbup.gif 4u.gif

renatux, labai smagu, kad šmėkštelėji čia wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 19 sausio 2011 - 14:24
QUOTE(Beta1 @ 2011 01 19, 13:26)
Reiketu man dar tokio, kuris sako ka nors gero apie durna virsininka ir visus kitus pasalinius stresus, kurie trukdo laimingam isnesiojimui ar bent jau pastojimui  lotuliukas.gif

Pasakyk, kai toki rasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 01 19, 13:22)
klausyk, o taip suprantu cia jame kaip pozityvus ''uzkalbejimai'', ne relaxacine muzika?  ax.gif tavo nusiteikimas  thumbup.gif  4u.gif

renatux, labai smagu, kad šmėkštelėji čia wub.gif

uzkalbinejimai plius fone muzika.Gale seanso tik muzika (apie 10 min).O seansas apie pusvalandi kiekvienas.
Atsakyti
QUOTE(Pireja @ 2011 01 19, 00:00)
Baisiai dekinga ir uz nuoroda, ir uz statistika. Beveik nescia pasijauciau.
Eisiu tuoj skaityti  biggrin.gif

Kristiana1, po kokio cia skano pas tave kraujavimas?

Keberiokst, rytoj reikia laukti tavo naujienu, jei neklystu?  smile.gif

pirmadieni gi buvau pirman vaginal scan.biski dar buvo like tokiu patepliojimu is po mmmmm,nes buvo 9cd,bet po visko nulekus i tulika pamaciau sviezio kraujo.iki siol vis teplioja,bet rudai ir niekaip nesibaigia g.gif galvoju gal cia nuo vaistu unsure.gif penktadieni jau pradedu leistis gonal, gal pasibaigs viskas.nezinau
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 01 19, 15:26)
uzkalbinejimai

ir aisku jie in english? unsure.gif

kristiana, ne vienai nuo stimuliuojanciu pakraujuoja 4u.gif ramiakas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 19 sausio 2011 - 14:38
QUOTE(kristiana1 @ 2011 01 19, 14:33)
pirmadieni gi buvau pirman vaginal scan.biski dar buvo like tokiu patepliojimu is po mmmmm,nes buvo 9cd,bet po visko nulekus i tulika pamaciau sviezio kraujo.iki siol vis teplioja,bet rudai ir niekaip nesibaigia g.gif  galvoju gal cia nuo vaistu unsure.gif  penktadieni jau pradedu leistis gonal, gal pasibaigs viskas.nezinau

Man nuo slopinanciuju ilgai tepliojo, kur kas ilgiau, nei paprastai.
O per skana gal zaizdele kokia pajudino. Vis tiek ne paskutinis skanas, tai jei dar teplios, pasiklausi, kodel. Paprastai juk ten gerai apziuri, kas priauge, ar nera kokiu cistu. Tai jau tikrai matys, jei kas negerai.
Jei neteplioja svieziu krauju, tai gal neverta jaudintis...
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2011 01 19, 11:08)
Jau tuoj startuosi thumbup.gif

Aha, labai nekantru laukti ir pradeda stresas jau imti matau, nors stengiuosi nusiteikti kad čia nieko tokio bet sudėtinga.. O dar tas laukimas neaišku kiek laiko.. doh.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 01 19, 13:02)

bigsmile.gif Tuoj prašysim kad 'nuripintum' tą CD ir pasidalintum su vargšėm tautietėm hihihi.gif
Atsakyti