Įkraunama...
Įkraunama...

Alimentai - 3

Manau truksta sitos temos blush2.gif Tesiam toliau 4u.gif

Čia 2 tema
Atsakyti
4u.gif gal yra mamyciu,kurios su VT pasirasynejot vaiko islaikymo sutarti? 4u.gif
Atsakyti
Laba diena.Gal galetumete priminti adresa ir tel.nr. nemokomos teisininku pagalbos ruosiant dokumentus alimentam,Vilniuje,Viloniaus g.?Pameciau ju vizitine,ir kazkaip nepavyksta per google surast smile.gif
Papildyta:
VILNIAUS g.
Atsakyti
QUOTE(mitiene @ 2011 01 04, 13:45)
Laba diena.Gal galetumete priminti adresa ir tel.nr. nemokomos teisininku pagalbos ruosiant dokumentus alimentam,Vilniuje,Viloniaus g.?Pameciau ju vizitine,ir kazkaip nepavyksta per google surast smile.gif
Papildyta:
VILNIAUS g.

Gal čia
http://www.teisinepa...?...rim&id=9953
http://www.teisinepa...item=kontprim#V
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa1: 04 sausio 2011 - 13:49
QUOTE(liepa1 @ 2011 01 04, 13:46)

Aciu uz pagalba,bet tai ne tai rolleyes.gif Man reikia ne pirmines nemokomos konsultacijos,o buvau Vilniaus g. ,ten dirba studentai,kurie nemokomai paruosia dokumentus.Bandysiu dar ieskot kompe smile.gif
Papildyta:
Radau-Vilniaus25 thumbup.gif
Atsakyti
Senoj temelej skaiciau, kad tevui priteisiama apie 400 lt alimentus moket uz vaika. O jei seimoj du vaikai, tai iseina PO 400 lt? Jei tarkim, alga apie 2000 lt.? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mitiene @ 2011 01 04, 16:58)
Aciu uz pagalba,bet tai ne tai rolleyes.gif Man reikia ne pirmines nemokomos konsultacijos,o buvau Vilniaus g. ,ten dirba studentai,kurie nemokomai paruosia dokumentus.Bandysiu dar ieskot kompe smile.gif
Papildyta:

Tai antrine teisine pagalba reikalinga..Ten dirba advokatai ju kontora vilniuje Odminiu g. 3 4u.gif VGTP smile.gif bet aisku yra tam tikros salygos,kad ja gauti.
Papildyta:
QUOTE(Agnieska111 @ 2011 01 05, 17:47)
Senoj temelej skaiciau, kad tevui priteisiama apie 400 lt alimentus moket uz vaika. O jei seimoj du vaikai, tai iseina PO 400 lt? Jei tarkim, alga apie 2000 lt.? ax.gif

Ta suma nera tiksli ir nustatyta..kiekvienu atveju buna kitaip..ziurima i aplinkybes,vaiko poreikius ir panasiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vesta:6: 07 sausio 2011 - 16:54
QUOTE(mitiene @ 2011 01 04, 14:58)
Papildyta:

labai nerekomenduoju ten kreiptis, verčiau antrinbės nemokamos teisinės pagalbos odminių gatvėj. nežinau kaip ten tuos studentus atrenka bet kaip patirtis (pažįstamu, nors ir pati bandžiau kreiptis prisklausius apie nevykusią paslaugos jei taip galima pavadinti kokybvę) parodė - nelabai ten verta kreiptis, nebent pats bent truputį gaudaisi įstatymuose ir gali pataisyti ką jie surašo. nors gal čia ir sėkmės dalykas, visgi realios praktikos jie daugelis neturėję g.gif
Atsakyti
Sveiki,mano drauge neissituokus su vyru,bet noretu paduoti ji alimentams,kadangi visiskai nepadeda islaikyti dukrytes.kiek zinau vyras turi darba,bet jo finansine padetis nekokia,turi skolu.kur reikia kreiptis norint issireikalauti alimentus?pas advokata?zinau seniau budavo galima kazkaip tiesiai i teisma kreiptis.gal galit kas mazdaug visa tvarka surasyti.buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*gitagita* @ 2011 01 13, 10:20)
Sveiki,mano drauge neissituokus su vyru,bet noretu paduoti ji alimentams,kadangi visiskai nepadeda islaikyti dukrytes.kiek zinau vyras turi darba,bet jo finansine padetis nekokia,turi skolu.kur reikia kreiptis norint issireikalauti alimentus?pas advokata?zinau seniau budavo galima kazkaip tiesiai i teisma kreiptis.gal galit kas mazdaug visa tvarka surasyti.buciau labai dekinga 4u.gif

Ir dabar gali eiti tiesiai i teisma, jei pati pasiruoši ieškinį ir visus reikiamus dokumentus pridesi. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulute85: 13 sausio 2011 - 16:36
QUOTE(saulute85 @ 2011 01 13, 18:36)
Ir dabar gali eiti tiesiai i teisma, jei pati pasiruoši ieškinį ir visus reikiamus dokumentus pridesi.  smile.gif

tai turbut be sansu paciai be advokato pagalbos paruost dokumentus.gal galit rekomenduot Kaune nebrangininka advokata tokiems reikalams smile.gif
Atsakyti
Sveikos, prasau pagalbos, gyminaite ruosiasi paduoti buvusi sugyventini alimentams, yra du vaikuciai 5 ir 4 metuku. Jei reikia surasyti vaiku poreikius ( kaip suprantu kiek daug maz isleidzia pinigeliu vaikams per menesi). Gal kas gali patarti ka reikia ten daug maz parasyti, kaip suprantu pvz; maistas, rubai, gal vaistai? Ar reikia apytikslai ivardinti sumas? Vargsiuke pasimetusi, verciasi viena per galva. Gal dar kas duos koki patarima smile.gif Aciu
Atsakyti