Įkraunama...
Įkraunama...

Alimentai - 3

QUOTE(mama_x2 @ 2012 01 31, 19:41)
o jūs paklauskit, gal jis geruoju dadės. Mano atveju irgi bendrauja su vaiku tėvas, bet pvz kreipės į teismą nurodęs kad aš vaiko neduodu  doh.gif tai manau kad nu mūsų atveju, man ir 5 ir 10 lt pinigas...
nes jei jum 150, po pusmečio prisidės 5 lt, vėliau dar 5 ir tt...

taip as prisiteisusi 150lt o tai kas pusmeti cia perskaiciuoti reikia?ir kas pusmeti pas antstoli kreiptis reiktu ir visa laik moketi?O is kur reikia zinoti,kada reikia perskaiciuoti alimentus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lyggi.. @ 2012 01 30, 15:59)
Gali būti paštas kaltas... štai vakar gavau laišką iš Anglijos universtiteto, skirtą kitame miesto gale gyvenančiam žmogui... o praeitą savaitę ir pati negavau man skirto laiško  doh.gif Patarčiau tikrai pasiskambinti į teismą, o dar geriau tiesiog užeiti ir pasiimti teismo nutartį.

nusiuntė advokatams... kaip suprantu, tai turjo atsiųsti man..
Atsakyti
QUOTE(mama_x2 @ 2012 01 29, 22:49)
teisme pasiimt vykdomą raštą reik ir pas betkokį antstolį. susimokėt reiks, paskuj iš ex išskaitys...
tik turi būt praėję bent pusmetis nuo skyrybų.

O kam tas anstolis, kiek suprantu jis reikalingas tik tuomet kai neina graziuoju susitarti su vaiko tevu 4u.gif
QUOTE(izabelec @ 2012 01 31, 11:14)
is vaiko tecio turite omenyje,na nelinkusi as del keliu litu uzkraut zmogui tokia saskaita,juk ir su vaiku bendrauja,kazkaip nezinau kad kokia 30-50lt bent padidetu,o db del 5lt  schmoll.gif

Taigi pasikalbekite su vaiko tevu, gal jis noriai jums tuos kelis lt. dades pats, kam tie anstoliai ir kam jam moketi pinigus- geriau jau vaikui juos panaudoti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(saulytėea @ 2012 02 01, 17:59)
O kam tas anstolis, kiek suprantu jis reikalingas tik tuomet kai neina graziuoju susitarti su vaiko tevu 4u.gif
Taigi pasikalbekite su vaiko tevu, gal jis noriai jums tuos kelis lt. dades pats, kam tie anstoliai ir kam jam moketi pinigus- geriau jau vaikui juos panaudoti  drinks_cheers.gif

Na geruoju jis tikrai neduos ne litu daugiau g.gif karta yra sakes jei tau mazai bandyk teistis daugiau,tik tada grasino,kad ir jis paduos i teisma mane ir buto dali prisiteis schmoll.gif taigi del keliu litu nesinori bylinetis,o va,kad butu kur parasyta,kad priklauso paciam persiskaiciuot tada moketu,nes su dabartiniu teismo sprendimu tai sutiko,moka geranoriskai po 150lt kaip priteista yra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(izabelec @ 2012 02 01, 20:08)
Na geruoju jis tikrai neduos ne litu daugiau  g.gif  karta yra sakes jei tau mazai bandyk teistis daugiau,tik tada grasino,kad ir jis paduos i teisma mane ir buto dali prisiteis schmoll.gif taigi del keliu litu nesinori bylinetis,o va,kad butu kur parasyta,kad priklauso paciam persiskaiciuot tada moketu,nes su dabartiniu teismo sprendimu tai sutiko,moka geranoriskai po 150lt kaip priteista yra unsure.gif

Kad siais laikais 150 labai mazai ax.gif Uztat gal geranoriskai ir moka , nes teismas tai tikrai daugiau priteistu siai dienai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulytėea @ 2012 02 02, 09:44)
Kad siais laikais 150 labai mazai  ax.gif Uztat gal geranoriskai ir moka , nes teismas tai tikrai daugiau priteistu siai dienai  4u.gif

priteis tai priteistu,o jei ir jam priteis mano buto dali?tai manau geriau jau maziau alimentu gaut ir nepergyvent del buto 4u.gif
Atsakyti
Ne visą laiką ir priteisia daugiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(izabelec @ 2012 02 01, 09:45)
taip as prisiteisusi 150lt o tai kas pusmeti cia perskaiciuoti reikia?ir kas pusmeti pas antstoli kreiptis reiktu ir visa laik moketi?O is kur reikia zinoti,kada reikia perskaiciuoti alimentus? g.gif

pagooglinkit apie periodiniu islaikymo islaidu indeksacija. pirma kart praejus pusmeciui indeksuojama o veliau kiekviena vasario men nuo jau buvusios padidintos sumos.

QUOTE(saulytėea @ 2012 02 01, 16:59)
Taigi pasikalbekite su vaiko tevu, gal jis noriai jums tuos kelis lt. dades pats, kam tie anstoliai ir kam jam moketi pinigus- geriau jau vaikui juos panaudoti  drinks_cheers.gif

as ir siuliau kad gal susitart eina. su manuoju neisejo ale antstolis jo advokatui paaiskino ir apsiejom be mokescio, pervede ir isiskolinima ir dabar indeksuos.
o jei 150 islaikymas tai turetu didint. tik baime del buto idomi... gal ten bendras turtas tai vyras jaucias buta palikes uztat mazai moka.

siaip isitikinau kad kaikurie vyrai is principo ir perdideles didybes numeta varganus alimentus jaucias jau tiek duodantys... pasidziaugia vaiku kaip lelyte pora dienu,nei slaugo nei gydo tik jei kas tai priekaistauja kad tai tas tai anas negerai...
Atsakyti
as ir siuliau kad gal susitart eina. su manuoju neisejo ale antstolis jo advokatui paaiskino ir apsiejom be mokescio, pervede ir isiskolinima ir dabar indeksuos.
o jei 150 islaikymas tai turetu didint. tik baime del buto idomi... gal ten bendras turtas tai vyras jaucias buta palikes uztat mazai moka.

siaip isitikinau kad kaikurie vyrai is principo ir perdideles didybes numeta varganus alimentus jaucias jau tiek duodantys... pasidziaugia vaiku kaip lelyte pora dienu,nei slaugo nei gydo tik jei kas tai priekaistauja kad tai tas tai anas negerai...
[/quote]
Moka tiek kiek prisiteisiau,buciau daugiau iskart prisiteisusi moketu daugiau,bet tada negalvojau kai teisiausi,kad kada bus musu santykiai konfliktiski,kad abu kitas puses turesime g.gif o del buto net nezinau,seip pirktas is bendru pinigu kai kartu gyvenom kur susitaupem(gyvenom Airijoj,jis dirbo,as vaika auginau)(susituoke niekada nebuvom)bet tas butas pirktas mano vardu,jis ten net registruotas niekada nebuvo,kai issiskyrem jis kita buta nusipirko,tai net nezinia ar isvis jam ka priteistu,bet zinot,vistiek nesinori po teismus tampytis.Jis isivaizduoja taip,kad man nieko nepriklauso uz kartu pragyventus 11metu,o buta tikisi,kad as dukrai uzrasysiu,kai jai 18m sueis,nors as jam sakiau,kad tio nebus,jeigu jis toks geras sakau pats savaji uzrasyk g.gif
Atsakyti
[quote=AleksandraGabijaGustas,2012 01 30, 21:59]

Sakykit tai niekas nesusidure su elementais kur ex vyras dirba UK?
Atsakyti
QUOTE(AleksandraGabijaGustas @ 2012 02 02, 13:53)

Sakykit tai niekas nesusidure su elementais kur ex vyras dirba UK?

g.gif man irgi tai aktualu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akaisa: 07 vasario 2012 - 16:13
Sveikos.Prasau sakykit,o ka rasyti,ten kur eilutefaktinis reikalavimo pagrindas? g.gif
Atsakyti