Įkraunama...
Įkraunama...

Alimentai - 3

Merginos,pasidalinkit per kiek laiko turėtų[ nuo mano kreipimosi pas advokatą ir surinkus visus jo reikalaujamus dokumentus]būti paruoštas ieškinys,kad jau būtų galima pasirašyti ir teikti teismui.Manau,kad mano advokatas tempia gumą,nes jau dvi savaitės,kai viską surinkau,o jis vis atkelia mūsų pasimatymus. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dzione @ 2012 05 16, 10:01)
Merginos,pasidalinkit per kiek laiko turėtų[ nuo mano kreipimosi pas advokatą ir surinkus visus jo reikalaujamus dokumentus]būti paruoštas ieškinys,kad jau būtų galima pasirašyti ir teikti teismui.Manau,kad mano advokatas tempia gumą,nes jau dvi savaitės,kai viską surinkau,o jis vis atkelia mūsų pasimatymus. verysad.gif

PTARČIAU EITI PAS KITA NES MANO BUVO TOKSAI KURIS TEMPĖ GUMA IR PATS NEI PIRŠTO NEPAJUDINO TIK PINIGUS PLĖŠĖ
Atsakyti
QUOTE(jurgitux1978 @ 2012 05 16, 09:12)
PTARČIAU EITI PAS KITA  NES MANO BUVO TOKSAI KURIS TEMPĖ GUMA IR PATS NEI PIRŠTO NEPAJUDINO TIK PINIGUS PLĖŠĖ

Manau taip ir padarysiu.Daviau sau žodį,kad šiandien skambinu paskutinį kartą,jei nesusikalbam,tai...Ech,merginos,ar tai mus galima vadinti silpnąja lytimi?!Vaikams mes mamos,patarėjos,degustatorės,gydytojos,draugės,skalbėjos,virėjos...Figaro šen,Figaro ten.Sunku dabar su tuo teismu,bet,manau,ir mano gatvėj bus šventė.
Atsakyti
labos,norejau paklausti , kurios teisetes alimentus ,kai reika nesti dokumentus antstoliui po ju priteisimo ,tai kiek antstoliai dabar ima uz tuos vygdomuosius rastus ,ta prasme uzkiek ie pradeda isieskojimus ?laubiausiai domintu Kaune kiek?,(priteista 2 vaikams )
Atsakyti
Sveikos. O jei yra tokia situacija, kad mama neprisiteisė alimentų, nes, dabar jau buvęs vyras jai grasino, o vaikui jau 16metų, tai iki kelių metų dar galima prisiteisti? Ir ar įmanoma kažkaip atgauti bent dalį tų pinigų iš praeities?
Atsakyti
QUOTE(coliuke29 @ 2012 05 18, 15:25)
labos,norejau paklausti , kurios teisetes alimentus ,kai reika nesti dokumentus antstoliui po ju priteisimo ,tai kiek antstoliai dabar ima uz tuos vygdomuosius rastus ,ta prasme uzkiek ie pradeda isieskojimus ?laubiausiai domintu Kaune kiek?,(priteista 2 vaikams )

Mane irgi tas klausimas domina, nes priteise teismas mums pinigelius, o sekantis zingsnis ANTSTOLIAI ax.gif

QUOTE(Smile;) @ 2012 05 19, 17:37)
Sveikos. O jei yra tokia situacija, kad mama neprisiteisė alimentų, nes, dabar jau buvęs vyras jai grasino, o vaikui jau 16metų, tai iki kelių metų dar galima prisiteisti? Ir ar įmanoma kažkaip atgauti bent dalį tų pinigų iš praeities?

Iki vaikui sukaks 18 metu tikrai turi islaikyt...nereikejo bijot grasinimu, tai is nevilties ir noro ibaugint...nueini ir parasai pareiskima i policija kad grasina ir tai jau jo problemos...Mamytes, reikia kovot del savo vaikuciu!!! But stipriom ir drasiom!!!
Tiksliai nezinau, bet atgautum uz tris metus praeitus kazkur thumbup.gif
Atsakyti
Gerai, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smile;) @ 2012 05 19, 17:37)

Iki 18m vaikas yra nepilnametis,Jūs galit prisiteisti ir už praėjusius 3m.
Atsakyti
QUOTE(lyggi.. @ 2012 05 11, 20:00)
Aš irgi nesiginčiju smile.gif tik norisi, kad čia pateikiama informacija būtų kiek įmanoma tikslesnė  4u.gif P.S. man su tuo tenka susidurti beveik kasdien smile.gif
Papildyta:

Labai tikiosi kad ten, kur jus susiduriat su tuo bevei kasdien tokiu faktu neekzistuoja 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Veola @ 2012 05 22, 11:48)
Labai tikiosi kad ten, kur jus susiduriat su tuo bevei kasdien tokiu faktu neekzistuoja 4u.gif

Oj, ne i ta tema as jums cia atsakiau, ziurekit cia:
http://www.supermama...;#entry55785537
doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veola: 22 gegužės 2012 - 11:50
QUOTE(coliuke29 @ 2012 05 18, 16:25)

gal galite atsakyti kurios tikrai labai reikia help.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke29 @ 2012 05 23, 06:24)
gal galite atsakyti kurios tikrai labai reikia help.gif

As vakar buvau pas antstole, tai dave uzpildyt prasyma, nurodziau savo saskaita kur man pervedines alimentus, tai dave savo kontoros saskaita ir banke turejau jiems sumoket mokesti 42lt, bet sake is vyro jie man tuos pinigelius irgi atskaiciuos, tai tipo kad grazins iseina smile.gif
...bet as is Visagino, tai nezinau as cia ta suma fiksuota visur vienoda, ar ja nustato kontoros atskirai nuo savivaldybiu ar nuo ko, tikrai gal geriau paskambink i kontora kur zadi kreiptis ir suzinok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Veola @ 2012 05 23, 10:59)
As vakar buvau pas antstole, tai dave uzpildyt prasyma, nurodziau savo saskaita kur man pervedines alimentus, tai dave savo kontoros saskaita ir banke turejau jiems sumoket mokesti 42lt, bet sake is vyro jie man tuos pinigelius irgi atskaiciuos, tai tipo kad grazins iseina smile.gif
...bet as is Visagino, tai nezinau as cia ta suma fiksuota visur vienoda, ar ja nustato kontoros atskirai nuo savivaldybiu ar nuo ko, tikrai gal geriau paskambink i kontora kur zadi kreiptis ir suzinok 4u.gif

aciu uz atsakyma
Atsakyti