Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylių akutės, akinukai.

QUOTE(Lovelyvixen @ 2011 01 28, 21:00)
Sveikos merginos,

reiktu patarimu ir konsultacijos.. musu merginai 6,5 menesio.. pastebejom, kad retsykiais pazvairuoja kaire akyte.. tiesiai ziurint zvairumo nesimato.. tik kartais, kai i sonus sukinejasi.. planuoju pirmadieni skambintis pediatrei ir prasyti siuntimo pas okulista.. gal kuriai kas panasaus buvo nutike..  g.gif  ?

būtinai reikia eiti pas gydytojus.Mano mergina dar visai kūdikėlis ( na tikrai iki 3 mėn) irgi yra pažvairavusi.Bet išaugo.Dabar kai tikrinom, ačiū Dievui viskas gerai.O mažius vėliau žvairuoti pradėjo ir deja akinukai verysad.gif Bijau , kad ir Jums jau gali tekti dėtis akinukus.Linkiu, kad taip nebūtų 4u.gif
O čia mano guzas wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2011 01 30, 14:47)

O čia mano guzas  wub.gif

wub.gif grazuoliukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geruta: 30 sausio 2011 - 15:52
Sveikos Mamytės,

Reikia pagalbos, gal kuri mamytė turi J.Žukausko Mobilaus Telefono Nr.?
Labai pagelbėtumėte, rašykite į A.Ž.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(konfeti @ 2011 01 30, 22:31)
Sveikos Mamytės,

Reikia pagalbos, gal kuri mamytė turi J.Žukausko Mobilaus Telefono Nr.?
Labai pagelbėtumėte, rašykite į A.Ž.

Ačiū  4u.gif

Turiu jo vizitinę, bet ten surašyti telefonai įstaigų, kuriose jis priiminėja 4u.gif
Nebent galit paskambint į kurią nors ir paklaust, gal pasakys 4u.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti, gal yra mamyčių, kurios savo vaikučius veda į paprastą vaikų darželį (t.y. ne į specializuotą, kurį lanko vaikučiai, turintys problemėlių su akytėmis). Kadangi šiuo metu mūsų vaikučiui nereikia dengti akyčių ir papildomai atlikinėti pratimų, gal nieko baisaus jei jis eis į paprastą darželį.
Atsakyti
QUOTE(joliukas9 @ 2011 02 05, 12:49)
Norėjau paklausti, gal yra mamyčių, kurios savo vaikučius veda į paprastą vaikų darželį (t.y. ne į specializuotą, kurį lanko vaikučiai, turintys problemėlių su akytėmis). Kadangi šiuo metu mūsų vaikučiui nereikia dengti akyčių ir papildomai atlikinėti pratimų, gal nieko baisaus jei jis eis į paprastą darželį.

mano eina i paprasta nuo 1.6m, dengti nereikia. akinukus aukletojos nuvalo, viskas ok. net labiau nesioti iprato darze
Atsakyti
QUOTE(Deep Blue @ 2011 02 05, 15:36)
mano eina i paprasta nuo 1.6m, dengti nereikia. akinukus aukletojos nuvalo, viskas ok. net labiau nesioti iprato darze

tai dėl auklėtojų aš ir bijau, nes kai mūsų būsima auklėtoja sužinojo, kad mano vaikas nešioja akinukus, jos reakcija buvo maždaug tokia: "Ooooooo, tai jums reikės į specialų darželį, nes pas mus tokių vaikų nėra" blink.gif doh.gif Pakalbėjus su savivaldybės darbuotoja nusiraminau, kad mus priims ir į paprastą darželį, bet kaip reikės įtikti auklėtojai, tai nežinau, eisim į darželį su dovanom, kad tik mano vaikas nebūtų ignoruojamas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(joliukas9 @ 2011 02 05, 18:55)
tai dėl auklėtojų aš ir bijau, nes kai mūsų būsima auklėtoja sužinojo, kad mano vaikas nešioja akinukus, jos reakcija buvo maždaug tokia: "Ooooooo, tai jums reikės į specialų darželį, nes pas mus tokių vaikų nėra" blink.gif  doh.gif Pakalbėjus su savivaldybės darbuotoja nusiraminau, kad mus priims ir į paprastą darželį, bet kaip reikės įtikti auklėtojai, tai nežinau, eisim į darželį su dovanom, kad tik mano vaikas nebūtų ignoruojamas doh.gif

Nu cia ir taip ir taip. bet be abejo mazos dovaneles stiprina draugste Lietuvoj... doh.gif
Siaip po kiek laiko tik aukletojos prasitare kad bijojo kaip cia bus su tais akinukais. bet viskas gavosi gerai.
Cia neperseniausiai buvom palike optikoj keliom idneom akinukus, kai stiklus keitem, tai aukletoja pasakojo kiek daug emociju tai sukele grupes vaikam lotuliukas.gif
Bet aukletoja jums papuole idomesne doh.gif
Atsakyti
Sveikos
Noriu paprasyti patarimo
mano sunui 3.5 metu. Del jo regos nieko bloga nebuvau pastebejusi iki apsilankymo santariskese. Ejau ten del to, kad jo viena akyte siek tiek linkusi pazvairuoti - ir zvairumas tas toks..sunkiai pagaunamas - kai buvo mazesnis, gydytojai sake kad tai "tik vizualinis efektas del ypatingos akiu voku strukturos". bet ta struktura eme man vis labiau nepatikti, tad issiprasiau siuntimo i santariskes. gydytoja is pradziu teige kad is viso nepastebi jokio zvairumo, uz tai prirase ziauria trumparegyste ir stereomatinio matymo nebuvima. Pripaise jam +3 ir +4 diptrijas!!, paskui ilasinus dar lasu, galiausiai pastebejo ir zvairuma. Liepe nesioti akinius visa diena nenusiimant. DEl to, kad reikia gydyti zvairuma, koks menkas jis bebutu, as sutinku, bet abejoju del prirasytu dioptriju. Abejones prasidejo kai tikrino jam rega. Visu pirma, sesele savo neakvaciu elgesiu ji isgasdino,vaikas galutinai uzsidare, - kazka sau po nosim murmejo, atsakydamas i rodomus paveikslelius, paskui is viso i kiekviena klausima pradejo atsakinet nezinau. To rezultatas kaip jau minejau - pliusai ant abieju akiu.
stai pavizdys - rodo lektuveli. Mano vaikas pazista raides, ir sako T raide. - kas beje ir man labai panasu i T, nei i lektuveli. Ji sako - ne, jokia cia ne t raide ir - dar vienas pliusas. paskui pakiso lentele. ka matai, ka matai, - jis sako zvaigzde. o ji jam - turi matyti viska - visi vaikai mato. tiesa pasakius, as pati aiskiai maciau tik zvaigzde, kitus paveiksliukus tiesiog logiskai atspejau, nes konturai buvo panasus. Bet as savo gyvenime maciau 10000 begemotu ivairiu konfiguraciju - jis mate daug maziau, gal tiesiog nezinojo kaip ta deme uzvadint??? Kitavertus, galvoju, ten irgi ne kvailiai sedi, turetu suprasti, kad vaikas dar mazas...
Na vienu zodziu visa tai mane vercia labai stipriai abejoti, ar jam tikrai reikalingi TOKIE pliusai? nes deti stiprius akinius nu visai nesinori, tuo labiau, kad mano manymu, jis puikiausiai mato - kai mokomes raidziu, ar paisom- mato puikiausiai, ir dar praso piesti smulkucius "kareivelius".- doh.gif na jei taip jau blogai matytu is arti, gal nesismulkintu taip???
Bet kita vertus, santariskese turbut irgi ne kvailiai sedi? Apie daktare Krivaitiene nieko internete nesuradau...Nors si pasake kad akinius jam reiks teks visa gyvenima nesioti..atlekus puoliau prie ineto - dauguma saltiniu raso, kad toji trumparegyste po keleriu metu su akiniais isaugama.
Visai pasimeciau ir nebezinau ka daryti
Gal kuri patarsit ka? Jau apsisprendziau eiti pakartotinos konsultacijos, galiu ir pinigus sumoketi, tik kad zinoti kam ir kur eiti?
sorry uz ilga posta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T'Nova @ 2011 02 07, 15:38)
Sveikos
Noriu paprasyti patarimo
Gal kuri patarsit ka? Jau apsisprendziau eiti pakartotinos konsultacijos, galiu ir pinigus sumoketi, tik kad zinoti kam ir kur eiti?
sorry uz ilga posta 4u.gif

Butinai pasikonsultuokit su dar 1 ar net 2 gydytojais, bus ramiau.
Vilnietes patars kur geriau apsilankyti
beje, + dioptrijos tai toliaregyste
Atsakyti
TNova, pabandykite uzsirasyti kitai konsultacijai. Vilniuje rekomenduociau klinika "Lirema" (www.akiuklinika.lt) arba Akiu gydytoju klinika Krokovos g (www.akiugydytojai.lt). Pastarojoje galite rasytis pas Danieliene (teks ilgiausiai laukti) Sveikauskiene ar Ruzgi. Sio skyrelio ne viena mamyte pas juos buvusi. Man rodos, kad dioptrijos nustatomos ne tik paveiksleliu atpazinimu ir ju ivardinimu sienoje, bet ir matuojami kompiuteriais, kas yra tikrai tikslu, nes kaip kompiuteris sumeluos...
Nelabai tik supratau, toliaregyste Jusu vaikui ar trumparegyste??
Atsakyti
QUOTE(Keberiokšt @ 2011 02 07, 16:53)
TNova, pabandykite uzsirasyti kitai konsultacijai. Vilniuje rekomenduociau klinika "Lirema" (www.akiuklinika.lt) arba Akiu gydytoju klinika Krokovos g (www.akiugydytojai.lt). Pastarojoje galite rasytis pas Danieliene (teks ilgiausiai laukti) Sveikauskiene ar Ruzgi. Sio skyrelio ne viena mamyte pas juos buvusi. Man rodos, kad dioptrijos nustatomos ne tik paveiksleliu atpazinimu ir ju ivardinimu sienoje, bet ir matuojami kompiuteriais, kas yra tikrai tikslu, nes kaip kompiuteris sumeluos...
Nelabai tik supratau, toliaregyste Jusu vaikui ar trumparegyste??

sorry, labai jau isijauciau ir supainiojau - jam pliusai - toliaregyste, cia man trumparegyste:)
Atsakyti