Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylių akutės, akinukai.

QUOTE(geruta @ 2011 05 17, 09:12)
aciu
ir Jums  4u.gif
valio! mes irgi uzsirasem ,bet antrame pasirinkime

Tai ir mes antrame pasirinkime. Kai vakar paskambino, sako, gal žinot, ar jau papuolėt į aną darželį, nes mes pas jus antru nr einam. Sakau, o mes norėtume pas jus, turim problemų su akytėm. Tai tada pavaduotoja sako-tai gerai, mes jūsų laukiam jau susirinkime! Mums vakar visai į darbo pabaigą paskambino. Tai gal ir jūs šiand sulauksit skambučio mirksiukas.gif o sąraše jūs kelinti?
Atsakyti
Sakykit, ar kieno nors vaikuciai lanko paprasta darzeli, jei akinukus nesioja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominga @ 2011 05 17, 15:45)
Sakykit, ar kieno nors vaikuciai lanko paprasta darzeli, jei akinukus nesioja?  4u.gif

Mano merginos lanko paprastą darželį ir tikrai nėra vienintelės su akinukais nei visam darže nei pačioj grupėj smile.gif
Atsakyti
Sakykit, ar kieno nors vaikuciai lanko paprasta darzeli, jei akinukus nesioja?  4u.gif

mano mergyte lanko paprasta darzeli ir yra vienintele grupeje su akinukais 4u.gif
Atsakyti

mano lanko,aukletojos uzdeda akinukus,buna,kad nesileidzia ju uzsideti.ir grupeje vienintelis vaikas,kuris nesioja akinukus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lod: 17 gegužės 2011 - 15:38
sveikos toliaregiu vaikuciu mamytes,norejau pasiteiraut,ar jusu vaikuciam buna kai skauda galvele del toliaregystes,man taip gydytoja sake,kad gali skaudet
Atsakyti
QUOTE(Indula @ 2011 05 17, 09:42)
o sąraše jūs kelinti?

lyg ir apie 20 minejo
bet manom ,kad vistik eisim i Sarkele
Brolis ten ejo ,zmones jau pazystami
o Liepaite ,pasiziurejom privaziavimo nera,toli doh.gif
as rytais bunu laisva ,jei reikes kokius pratimukus palankysim poliklinikoje
ir darzelio gydytojais nelabai pasitikiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(geruta @ 2011 05 17, 20:35)
lyg ir apie 20 minejo
bet manom ,kad vistik eisim i Sarkele
Brolis ten ejo ,zmones jau pazystami
o Liepaite ,pasiziurejom privaziavimo nera,toli  doh.gif
as rytais bunu laisva ,jei reikes kokius pratimukus palankysim poliklinikoje
ir darzelio gydytojais nelabai pasitikiu  blush2.gif

o geras, mano vyresnioji eina į Šarkelę bigsmile.gif Reiškias mes šalia kažkur gyvenam biggrin.gif O jūs į "Liepaitę" užsirašėt?Mes į "Vyturėlį".Ten normalus privažiavimas.O dėl vežiojimo tai joooo, visgi gabaliukas unsure.gif
Atsakyti
labutis

nu nesiseka man su akiniais doh.gif

nupirkau pirmus akinius per didelius blush2.gif nežinau kaip ten juos rinkau doh.gif išrinkau kitus rėmus, meistras pažiūrėjo stiklus galima perdėti tuos pačius, bet pasirodo Optikos pasaulio meistrai stiklus išpjovė ne pagal reikiamus centrus doh.gif aišku išsireikalausiu, kad grąžintų pinigus arba duotų naujus stiklus, bet kaip nervina tokie marazmai doh.gif jau dvi savaitės vaikui gaminu akinius verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,
O maniskis sugebejo sulauzyt akinius vakar doh.gif Gerai, kad Fielmann'as duoda garantija tai pakeis, bet vietoj neturi, reiks laukt menesi kol atsius blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2011 05 18, 21:09)
Sveikos,
O maniskis sugebejo sulauzyt akinius vakar doh.gif Gerai, kad Fielmann'as duoda garantija tai pakeis, bet vietoj neturi, reiks laukt menesi kol atsius blink.gif  doh.gif

O pas jus jau metaliniai rėmeliai? Mes, butent dėl to, kad dar nesulaužytų, nusprendėm palūkėt bent iki 2 metukų ir panešiot como baby rėmelius
Atsakyti

Indula,mes kaimynysteje mirksiukas.gif
karta pravaziuodama Jus uzmaciau ,nedaug tokiu simpatisku akiniuku triratukais vazineja,sunku ir nepastebeti mirksiukas.gif
Atsakyti