Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylių akutės, akinukai.

QUOTE(Crazy Lady @ 2011 05 19, 11:52)
s*ilikoniniai, palyginus su como baby tai labai minkštučiai

**gal g.gif

***11 mėn
united colors of benetton 4u.gif 

stikliukus tai greitai įdeda, jei turi receptą ir stiklai nėra kažkuo labai ypatingi g.gif

nu bet dailus labai, nesu macius tokiu thumbup.gif
gal galima netgi reklamine foto ant modelio? wub.gif
o kokioj optikoj pirkot?
Atsakyti
QUOTE(Deep Blue @ 2011 05 19, 17:11)
nu bet dailus labai, nesu macius tokiu  thumbup.gif
gal galima netgi reklamine foto ant modelio?  wub.gif
o kokioj optikoj pirkot?

tikrai dailūs labai ir kokybiški thumbup.gif Optikos pasauly pirkom 4u.gif gal kada nors wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2011 05 19, 17:25)
tikrai dailūs labai ir kokybiški thumbup.gif  Optikos pasauly pirkom 4u.gif  gal kada nors wub.gif

nu super, vadinas yra pasirinkimas slaptas neisreklamuotas dar musu temoj thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Jungiamės su 9 mėn. dukryte į Jūsų būrį... abi akytės +6, išrašė akinukus po 5 D. Skaitinėjaus šiek tiek, ir supratau, kad tokio amžiaus lelkai geriau como baby rėmeliai, ar taip? Vienus matavom new born, tai buvo mažoki, naiviai tikėjaus, kad vienoj optikoj bus visų dydžių ir spalvų doh.gif čia optikos pasauly, tai važiuosim dar. tik man jie tokie gan kieti pasirodė. skambinausi Fiellman, tai sakė turi kažkokius minkštus itališkus. Ką Jūs patartumėt, kurie geriau? Į ką labiausiai kreipti dėmesį renkantis rėmelius?
Atsakyti
QUOTE(Mistake @ 2011 05 23, 13:19)
Sveikos merginos  4u.gif  Jungiamės su 9 mėn. dukryte į Jūsų būrį...

Sveika 4u.gif

aš tikrai daugiau nesirinkčiau tų como baby rėmelių. Jų vienintelis pliusas, kad juos sudėtinga sulaužyti, bet...... daugumai jie spaudžia, ta guma man iš viso nesąmonė, nes ji tai kyla, tai nukrenta žemyn... plius... vaikas su jais kaip "kosmonautas" atrodo... Mes turėjom tokius, tai man jie žiauriai nelipo. Tikrai yra gražių ir patvarių rėmeliu ir be como baby. Pasidairykit Fielman, Rega, Optometrijos centras.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dudute: 23 gegužės 2011 - 12:30
Sveikos merginos  4u.gif  Jungiamės su 9 mėn. dukryte į Jūsų būrį... abi akytės +6, išrašė akinukus po 5 D. Skaitinėjaus šiek tiek, ir supratau, kad tokio amžiaus lelkai geriau como baby rėmeliai, ar taip? Vienus matavom new born, tai buvo mažoki, naiviai tikėjaus, kad vienoj optikoj bus visų dydžių ir spalvų  doh.gif čia optikos pasauly, tai važiuosim dar. tik man jie tokie gan kieti pasirodė. skambinausi Fiellman, tai sakė turi kažkokius minkštus itališkus. Ką Jūs patartumėt, kurie geriau? Į ką labiausiai kreipti dėmesį renkantis rėmelius?

Cia sitoj temoj visai neseniai demonstravo remelius irgi silikoninius kaip Como baby. grazesni atrodo g.gif bet brangesni
Italiski greiciausiai sitie ir bus g.gif nors dar Centrostyle tikriausiai irgi italiski , bet paskaitinekit tema, labai nepatvarus jie
Siaip jei ne Como baby tai pirkit Fielmane, nes jie taiko garantija jei remeliai suluzta. o jei Como baby tai jokio skirtumo kur

QUOTE(Dudute @ 2011 05 23, 13:29)
Sveika 4u.gif

aš tikrai daugiau nesirinkčiau tų como baby rėmelių. Jų vienintelis pliusas, kad juos sudėtinga sulaužyti, bet...... daugumai jie spaudžia, ta guma man iš viso nesąmonė, nes ji tai kyla, tai nukrenta žemyn... plius... vaikas su jais kaip "kosmonautas" atrodo... Mes turėjom tokius, tai man jie žiauriai nelipo. Tikrai yra gražių ir patvarių rėmeliu ir be como baby. Pasidairykit Fielman, Rega, Optometrijos centras.. mirksiukas.gif

Visu pirma priklauso nuo vaiko. maniske uzsidejo metuku, puse metu skraide tie akiniai i kampus i sienas ir tt. nu tai valio kad comobaby, atlaike.galvojau nepatogus, bandem centrostyle, krito nuo nosies, luzo ir tt
na ir dabar arteja laikas kai panasu kad isauga jau como baby ir nezinau ka daryt. mergaite labai aktyvi, kai uzeina zaisdama tuos akinius su gumele sugeba apsimaut kaip kelnes pvz
kitas dalykas, maniskes paprasti stiklai po 4.25 ir paploninti bet vistiek ne i visus remelius toki jau isideda....

Atsakyti
Sveikos merginos  4u.gif  Jungiamės su 9 mėn. dukryte į Jūsų būrį...

labutis smile.gif

man como baby visai nepatiko schmoll.gif nžn gal jie patvarūs ar dar ten kokie, bet paėmus į rankas supratau, kad jų nepirksiu. pasižiūrėk REGA optikose yra neblogų 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Jungiames ir mes i jusu draugija smile.gif Dukrytei 1m 6 men toliaregyste, israse akinukus 7,5 D.
I ka atkreipti demesi renkantis akinukus? 4u.gif
Atsakyti
As tai noreciau tada paprasyti kad pademonstruotumet tada tuos neblogus pvz. nes klausiancios mamytes vaikiukui 9 men, tai as bent jau nesu macius saugios alternatyvos tokio amziaus vaikui, bet labai noreciau pamatyti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Renulyte @ 2011 05 23, 14:44)
Sveikutes  4u.gif
Jungiames ir mes i jusu draugija  smile.gif  Dukrytei  1m 6 men toliaregyste, israse akinukus 7,5 D.
I ka atkreipti demesi renkantis akinukus?  4u.gif

paskaitykit tema, gal bus aiskiau kazkas 4u.gif
tokiam amziuje tikrai galima bandyti akinukus su riestomis kojelemis, bet kitas klausimas ar bus patogu vaikui ir ar tilps jusu stiklai (tik ka rasiau kad man optikoj sake jog i daugeli remeliu aju netilps)
bet paskaitykit tema. aptartos optikos, akinuku firmos, kainos, garantijos 4u.gif
Atsakyti
jau anksčiau buvau įdėjus United Colors of Benetton rėmelius, bet deja, jie mums perdidelis, tai teko kitokių ieškot, nes mažesni, bent Vilniuj, buvo tik berniukam, bet nieko priaugs ir iki jų. o dabar nešiojam štai tokius. manp merginai 11 mėn, bet ji labai smulki ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2011 05 23, 15:33)
jau anksčiau buvau įdėjus United Colors of Benetton rėmelius, bet deja, jie mums perdidelis, tai teko kitokių ieškot, nes mažesni, bent Vilniuj, buvo tik berniukam, bet nieko priaugs ir iki jų. o dabar nešiojam štai tokius.  manp merginai 11 mėn, bet ji labai smulki ax.gif

ai va tuos UCB ir minejau kad comobaby analogas bet dailesni
o sie kieti ar ne? maniske dvimete su kietais tikrai ilgai neuztruktu...
Atsakyti
Crazy Lady, maniskes 3-metes analogiski. 4u.gif
Deep Blue, taip, tikrai, jie kietoki, maniskei vakarop paspausta ties nosyte buna, paraude. Per nakti vel viskas susitvarko
Atsakyti