QUOTE(mamamia* @ 2011 03 09, 13:19)
Gal galite man pasakyti kaip jus tirpinate sokolada twixui? antra karta dariau ir abu kartus nesigavo istirpinti ant garu voneles Abu kartus naudojau skirtinga sokolada, pieniska. ISpradziu atrodo graziai, tirpsta, mase atrodo grazi, lygi, blizga siektiek, dar nespejus visam sokoladui iki galo istirpti, darosi birirus, neskystas, toks kaip kose, uzlieti jo jau nebeimanoma, siektiek vandens teko pilti, nes kitaip niekaip neuzdeciau ant rududu, ir laabai greit stingo, vos istepiau, tai pavirsius gavosi negrazus, ir nelygus... O gal sviesta reik riebesni? Naudojau 60 % riebumo. Nors gavosi skanus, bet vaizdo jokio ner.
As taigalvoju nesokolado rusyje esme,tinkavisi,bet taip gaunasi,k ai perkaitini sokolada tirpdydama,nes man taip buvo nekarteli,kol viena zinove patare,kur beda,