Įkraunama...
Įkraunama...

Guminės klumpės Crocs, Stiliaus nuodėmė ar svarba

QUOTE(Evelinute:) @ 2011 01 12, 23:33)
g.gif o jei sakais is crocs.co.uk i lt? atsiprasau uz durnus klausimus... ax.gif

jokio skirtumo is eu, uk, eina is tos pacios vietos, Olandijos. ta pati cia parduotuve tik valiuta kita uzsisakai. jei cia apie tai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2011 01 12, 20:17)
as butent nesioju uk7 ir w9 usa, daug matavausi ju ir mano cia dydis su 40 koja 26 cm. 38 kojai tai tikrai gerokai gerokai dideli. galiu uzgarantuoti. bet aks liecia berisa, jie zumazinti reikia vienu dydziu didesniu, tai jei tirka 38 reikia 6uk-8usa, jei siek tiek daugiau, labiau link 39, tada taip uk7, usa9, bet cia tiem uzdidintiem modeliukam galioja.

Tai jei mano koja 25,7cm, tai man irgi pakaks W9(uk7)? Ar Beryessos imt W10(uk8) visgi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fedoska: 13 sausio 2011 - 10:27
QUOTE(fedoska @ 2011 01 13, 10:22)
Tai jei mano koja 25,7cm, tai man irgi pakaks W9(uk7)? Ar Beryessos imt W10(uk8) visgi?

na cia tas 0.3 cm mazai beduoda dydziui, as nerizikuociau su su w9, imciau 10 usa, uk8
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2011 01 13, 00:49)
jokio skirtumo is eu, uk, eina is tos pacios vietos, Olandijos. ta pati cia parduotuve tik valiuta kita uzsisakai. jei cia apie tai. ax.gif

ane? tai gerai mergaites, nuraminot, bandysiu sian uzsisakyt... parasysiu kaip sekes... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2011 01 13, 00:13)
o kam jum ta uzsakyma kartot? gal ten viskas ok, parasykit jiem, tik rasykit per ju puslapi, forma pildykit, man kiek rasiau atrase be problemu.

atrase... Kad uzsakymas jau pristatytas. Perklause ar gavau doh.gif Vakar siuntinys perduotas TNT, sian jau klausia ar gavau... Itariu bus grizes pas juos. Nu vel rasysiu, ziuresim kas gausis schmoll.gif
Atsakyti
O kurie patogesni ir geresni CLAIRE ar Winter Boot? 4u.gif nenusprendizu kuriu reiktu labiau noreti blush2.gif
Atsakyti
mergaites, atsiradus dydziam ruosiuos pirkti zieminius crocsus. nesiruosiu nesiot kasdien, bet per slapynus reikia, prie paltuko labiau tinkanciu noris, tai Berryessa pasirode geriausiai. bet klausimas, ar jie nepraleidzia vandens? nes ten kas versta odyte g.gif kas nesioja, apsidalinkit patirtim.
Atsakyti
Verstos odos tik aulas, pedos dalis is croslite.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 01 14, 21:07)

bet versta oda turbut nemegsta slapios buzos ir vandens... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Solopgang @ 2011 01 14, 21:15)
bet versta oda turbut nemegsta slapios buzos ir vandens...  g.gif

nu bet jus juk nebrisit virs kauliuku per ta "buza"-vandeny mirksiukas.gif
svarbiausia kad peda neperslampa drinks_cheers.gif
Atsakyti
kas turit Crocs Paigey basutes pakomentuokit prasau 4u.gif

http://demandware.ed...55_side_001.jpg
Papildyta:
QUOTE(Solopgang @ 2011 01 14, 19:43)
O kurie patogesni ir geresni CLAIRE ar Winter Boot?  4u.gif  nenusprendizu kuriu reiktu labiau noreti  blush2.gif

man asmeniskai winter boot 4u.gif

o Beryessa as su 25.5 siaura nesioju w8, jie man tik tik bet didesniu nenoreciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 01 14, 20:07)

ta tai as supratau, bet maniau, gal vistiek slapiu oru blogai 4u.gif

QUOTE(gwidita @ 2011 01 14, 20:59)
nu bet jus juk nebrisit virs kauliuku per ta "buza"-vandeny mirksiukas.gif
svarbiausia kad peda neperslampa drinks_cheers.gif

4u.gif
QUOTE(Ingredd @ 2011 01 14, 21:03)
kas turit Crocs Paigey basutes pakomentuokit prasau  4u.gif

http://demandware.ed...55_side_001.jpg
Papildyta:
man asmeniskai winter boot  4u.gif

o Beryessa as su 25.5 siaura nesioju w8, jie man tik tik bet didesniu nenoreciau  smile.gif

ir jum nemazi jie???neturiu kur apsimatuoti, bet visi tikina, jog dydziu didesnius imti. kokius jus siaip nesiojat? nes mano 26 cm, ketinau w10 imti g.gif bet koja siaura..bet kas is to siaurumo, jei pirstai uzsiries biggrin.gif g.gif
Atsakyti