mergaites, gavau vasarinius croksus, na balerinos ale. taciau koja mano siaura labai. dabar apsiavus noris akd siauresni butu, bet normaliai. nepasiduos labiau i ploti? nzn ka daryt dabar

tiesa. vyrui tokius paemiau:
http://www.crocs.eu/...id=men-footwear
tai dydis atitinka, labai graziai ant kojos atrodo, sake labai patogus. ir ten kur ta guma, ji tarsi pasiausta, kaip odyte atrodo. labai liuks batukai:)
tai dydis atitinka, labai graziai ant kojos atrodo, sake labai patogus. ir ten kur ta guma, ji tarsi pasiausta, kaip odyte atrodo. labai liuks batukai:)
QUOTE(Gabii__ @ 2011 01 17, 20:20)
tiesa. vyrui tokius paemiau:
situs mano sunus nusiziurejo

QUOTE(gwidita @ 2011 01 17, 20:34)
situs mano sunus nusiziurejo
bet kauno megos crocs-saloje tik nuo 41 dydzio prasideda
musu peda dabr 24,5-25 cm tai mums jie didoki kaip suprantu
nes pardaveja y el.rase kad 41d. 26cm 

neturiu dabar su kuo pamatuoti, niekur cm nerandu. vyras nesioja 44, pirkom uk 11, tai vyrui su kojine normalia 27 cm koja tie batai. pirkom laisvesnius, nes koja platoka. tai va su storesne kojine visiskai uzpildo, bet jam norejosi laisvesniu. as tai vietoj jusu prisideciau dydi koks yra ir mazdaug matysit kiek mazesniu reikia. vistiek kedukai turi buti nesuverzti, vos laisvesni.
QUOTE(Gabii__ @ 2011 01 17, 21:37)
neturiu dabar su kuo pamatuoti, niekur cm nerandu. vyras nesioja 44, pirkom uk 11, tai vyrui su kojine normalia 27 cm koja tie batai. pirkom laisvesnius, nes koja platoka. tai va su storesne kojine visiskai uzpildo, bet jam norejosi laisvesniu. as tai vietoj jusu prisideciau dydi koks yra ir mazdaug matysit kiek mazesniu reikia. vistiek kedukai turi buti nesuverzti, vos laisvesni.
gal man juos rezervuot

QUOTE(gwidita @ 2011 01 17, 21:57)
gal man juos rezervuot
net nezinau..db matuoju su metru ir vienaip ir kitaip..jei rimtai jie 26cm tai daugokai 

nu zinokit man pagal angliska ideta lentele atitiko dydis sakyciau, apziurekit mazdaug.o pasimatuot neturit galimybes?
QUOTE(Gabii__ @ 2011 01 17, 23:02)
nu zinokit man pagal angliska ideta lentele atitiko dydis sakyciau, apziurekit mazdaug.o pasimatuot neturit galimybes?
vakar kauno megoje juos sunus man tik parode,o as uzsiemusi vyro ir maziaus crocsu paieskom y anuos net neatkreipiau demesio

snd parasiau el.laiskuty atrase kad yra 41 dydis 26cm...sunus dabar nesioja 29..o zieminius vienus net 41 pirkom

***** durnai padariau kad nepamatavau as jam vakar

QUOTE(gwidita @ 2011 01 17, 22:20)
vakar kauno megoje juos sunus man tik parode,o as uzsiemusi vyro ir maziaus crocsu paieskom y anuos net neatkreipiau demesio
snd parasiau el.laiskuty atrase kad yra 41 dydis 26cm...sunus dabar nesioja 29..o zieminius vienus net 41 pirkom
nereiktu sukt dabar galvos..gal rasyt rytoij laiska ir prasyt kad atidetu ta 41
jis taip ju nori 

kai galesit nuvaziuokit ir pasimatuokit, nebebus gi parsisiusit, nuolat uzsakymus darom is ten tai veina tai kita. ir gal net pigiau bus uzsakyti, kiek ten jie kainuoja?
juk vistiek dabar dar nesides per salcius ju.neskubekit

QUOTE(Gabii__ @ 2011 01 17, 23:30)
kai galesit nuvaziuokit ir pasimatuokit, nebebus gi parsisiusit, nuolat uzsakymus darom is ten tai veina tai kita. ir gal net pigiau bus uzsakyti, kiek ten jie kainuoja?

neskubeciau,bet dabar tos nuolaidos tokios viliojancios

kaune,megoje tie juodi 199lt-30%(iki kovo men)
tai kiek ten apie 140 gaunasi ar ne..?
tai nelabai parsisiusiu pigiau

QUOTE(gwidita @ 2011 01 17, 22:33)
neskubeciau,bet dabar tos nuolaidos tokios viliojancios

siunciantis apie 160 be nuolaidu. na netiks rezervavus neimsit, aisku galima:)
QUOTE(gwidita @ 2011 01 17, 22:37)
siaip tikrai labai patogus vyras sake, puse vakaro su jais trepsejo po namus, ir labai dailiai ant kojos atrodo. tikrai visai neckroksiniai batai. verti demesio.
QUOTE(Gabii__ @ 2011 01 17, 23:42)
siaip tikrai labai patogus vyras sake, puse vakaro su jais trepsejo po namus, ir labai dailiai ant kojos atrodo. tikrai visai neckroksiniai batai. verti demesio.
tai maniskis vien del to ir uzsimane ju..sako vaikai klaseje net neytars kad as su "kaliosais "y mokykla atejau