Įkraunama...
Įkraunama...

Guminės klumpės Crocs, Stiliaus nuodėmė ar svarba

QUOTE(gwidita @ 2011 02 11, 14:55)
nu ka tai db kas dien vis rasysiu atsiliepimus apie claire doh.gif  lotuliukas.gif
snd po balas pasitaskiau tai kojytes sausos thumbup.gif tik issizergus vaiksciojau kad tie taskiukai neisdirbtu einant(nu nes vienas y kita batai lieciasi) biggrin.gif
o atsimeni kregzde kai sakiau,kad moteriske maciau su susmukusiais aulais rolleyes.gif tai mano taip nesidaro dar g.gif ydomu gal ir nesidarys..?db galvoju gal jos blauzdos labai storos buvo ir ju uztraukt nejo g.gif nes man tai plaukia dar koja-blauzda juose,ir nesmunka zemyn schmoll.gif

Aha, dabar rašysi Claire dienoraštį smile.gif. Nu tai smagu, kad gerai tau su jais po balas šlepsėti smile.gif.
Atsakyti
sveikos,

noriu savo dukrytei uzsakyti crocsiukus is uk, sakykit ar pagal pirmame psl ideta lentele atitinka dydziai g.gif
tikiu, kad jums tai kvailas klausimas blush2.gif
o gal patarsite is kur geriau sakytis is crocs.uk ar crocs.com

Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Viltyte, reikia sekti norimo modelio kainas visuose tinklapiuose ir ziuret, kur labiausiai apsimoka. Is crocs.com mokesite tarpininkei komisinius, is eu ir co.uk galima pirkt paciai su kreditine. Lentele tam ir ideta, kad orientuotis, buna mazintu ar didintu modeliu, reik skaityt aprasymus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 11 vasario 2011 - 18:39
QUOTE(Questa @ 2011 02 11, 15:59)
nu jei pamazinti tai SH  doh.gif  jei kas turit pasakykit kiek cm 38-39d  cool.gif

V va, as irgi dabar bijau, kad busiu prasovusi doh.gif. Jei kas turit 37-38 dydi labai butu saunu suzinoti kiek ten cm viduje g.gif 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2011 02 11, 20:11)
V va, as irgi dabar bijau, kad busiu prasovusi doh.gif. Jei kas turit 37-38 dydi labai butu saunu suzinoti kiek ten cm viduje g.gif  4u.gif.

tai jei pamazinti jum tiktu mano cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2011 02 11, 20:29)
tai jei pamazinti jum tiktu mano  cool.gif

Gali buti mirksiukas.gif. Pradzioje reikia gauti savo, issimatuoti, apziureti, o po to jei ka, ir jums parasyti cool.gif 4u.gif.
Atsakyti
lb,
matavausi Crocs Nadia w8 ir mazoki.o claire w9 bus geri,kaip manot? blush-anim-cl.gif2:koja siaura,zema keltis. 25,5~26cm 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liusinda: 12 vasario 2011 - 17:44
Kitą savaitę iš crocs.eu turėčiau gauti Lily holiday floral ir prima, galėsiu pakomentuoti. Abejų ėmiau w10/41-42 dydžius su 40-41 lietuvišku, jau baisiai tikiuosi, kad tiks smile.gif

o gal kas turite Gretel? man jie labai mieli, bet neįsivaizduoju, kur su jais eiti reikia ir kokiu oru rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2011 02 12, 17:42)
lb,
matavausi Crocs Nadia w8 ir mazoki.o claire w9 bus geri,kaip manot? blush-anim-cl.gif2:koja siaura,zema keltis. 25,5~26cm  4u.gif

Ne, reikes W10 Claire.
Atsakyti
QUOTE(liusinda @ 2011 02 12, 18:42)
lb,
matavausi Crocs Nadia w8 ir mazoki.o claire w9 bus geri,kaip manot? blush-anim-cl.gif2:koja siaura,zema keltis. 25,5~26cm  4u.gif

man su 25.5 siaura claire w9 per akis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2011 02 12, 20:54)

dabar isvis pasimeciau doh.gif
Atsakyti
mergaites gal kuri zinos ir gales patarti. ar tapkes athens 26 cm kojai tiktu w10, nebus perdidelis. nes ziuriu pgal vyriskus, sakyciau vos vos pamazinta g.gif
Atsakyti