Įkraunama...
Įkraunama...

Guminės klumpės Crocs, Stiliaus nuodėmė ar svarba

QUOTE(liusinda @ 2011 02 12, 21:56)
dabar isvis pasimeciau  doh.gif

o nesioju as Berryessa W8, pradzioj pirstas kiek remesi bet pasidave i prieki, jie dabar kaip tik, storesnes kojines neuzsideciau smile.gif
nadia w8 ir nesiojau, man prasitampe truputi..
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2011 02 12, 21:12)
mergaites gal kuri zinos ir gales patarti. ar tapkes athens 26 cm kojai tiktu w10, nebus perdidelis. nes ziuriu pgal vyriskus, sakyciau vos vos pamazinta g.gif

As su 25cm peda turiu Athens W7.
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2011 02 12, 22:12)
mergaites gal kuri zinos ir gales patarti. ar tapkes athens 26 cm kojai tiktu w10, nebus perdidelis. nes ziuriu pgal vyriskus, sakyciau vos vos pamazinta g.gif

Imkit W10. W9 bus tikrai mažoki.
Athens modelis turi lyg ir dvisluoksnį padą, tai mano pėdai (irgi 26 cm) tas meslvas padas kaip tik, o jau tas "išorinis" juodas, aišku, kažkiek matosi aplink pėdą. Na, elegancijos čia nerasta, bet užtai labai patogu vasarą vaikščioti ilgas distancijas, dvigubi padai yra puikūs amortizatoriai thumbup.gif . Ir tos šliopkės labai gerai atrodo prie džinsų ir visokių kitokių kelnių.
Papildyta:
QUOTE(Ingredd @ 2011 02 12, 22:14)
o nesioju as Berryessa W8, pradzioj  pirstas kiek remesi bet pasidave i prieki, jie dabar kaip tik, storesnes kojines neuzsideciau  smile.gif
nadia w8 ir nesiojau,  man prasitampe truputi..

O koks jūsų LT batų dydis? Nes jau varvinu seilę dėl Berryessų, reik dabar dydį atitaikyti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuke: 12 vasario 2011 - 21:46
QUOTE(Ingredd @ 2011 02 12, 21:14)
o nesioju as Berryessa W8, pradzioj  pirstas kiek remesi bet pasidave i prieki, jie dabar kaip tik, storesnes kojines neuzsideciau  smile.gif
nadia w8 ir nesiojau,  man prasitampe truputi..

as matavaus nadia,tai jie paude,tai galvoju ,kad claire w9 turetu but geri g.gif
Atsakyti
QUOTE(linuke @ 2011 02 12, 22:45)
Athens modelis turi lyg ir dvisluoksnį padą, tai mano pėdai (irgi 26 cm) tas meslvas padas kaip tik, o jau tas "išorinis" juodas, aišku, kažkiek matosi aplink pėdą. Na, elegancijos čia nerasta, bet užtai labai patogu vasarą vaikščioti ilgas distancijas, dvigubi padai yra puikūs amortizatoriai  thumbup.gif . Ir tos šliopkės labai gerai atrodo prie džinsų ir visokių kitokių kelnių.
Papildyta:
O koks jūsų LT batų dydis? Nes jau varvinu seilę dėl Berryessų, reik dabar dydį atitaikyti  biggrin.gif

LT nesioju 38-39, na daugiau link 39 g.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 02 12, 21:26)
As su 25cm peda turiu Athens W7.

jus kazka maisot, jus gal angliska 7 turit su 25 koja?? nes w7 su tokia peda tai tikrai tikrai mazos turi buti, arba jus cm matavot su visom kojinem:)nes grubiai paemus 25 koja beveik 39 dydis.

QUOTE(linuke @ 2011 02 12, 21:45)
Athens modelis turi lyg ir dvisluoksnį padą, tai mano pėdai (irgi 26 cm) tas meslvas padas kaip tik, o jau tas "išorinis" juodas, aišku, kažkiek matosi aplink pėdą. Na, elegancijos čia nerasta, bet užtai labai patogu vasarą vaikščioti ilgas distancijas, dvigubi padai yra puikūs amortizatoriai  thumbup.gif . Ir tos šliopkės labai gerai atrodo prie džinsų ir visokių kitokių kelnių.

tai va ziuriu i vyriskas ir del to suabejojau, kad tas padas toks ir atrodo lyg mazesnes.aciu:)
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2011 02 12, 21:48)
jus kazka maisot, jus gal angliska 7 turit su 25 koja?? nes w7 su tokia peda tai tikrai tikrai mazos turi buti, arba jus cm matavot su visom kojinem:)nes grubiai paemus 25 koja beveik 39 dydis.
tai va ziuriu i vyriskas ir del to suabejojau, kad tas padas toks ir atrodo lyg mazesnes.aciu:)

Patys pirmi mano Crocs, pirkau cia SM, ant pado W7, ir man idealiai.
Atsakyti
Niu va atasiunte mano crocband winter boot W9 - šiaip nešioju 39, koja ilga bet siaura smile.gif

user posted image

Su stora kojine tai gerai, nepatyrus crocsų dėvėjimo tai žirėsiu kaip bus, neįsivaizduoju kokiu oru jie tinkami, viliuosi nešioti dabar ir kai pažliugę. Su stora kojine tai neklaksi. Kambarį koja pradėjo prakaituot. Nu bet ir su kailiniais batais kambary nesėdžiu. Svarbu kad parduotuvėje, automobilyje neprakaituotų...

Dar buvau nusižirėjus user posted image, bet jei ir jie klaksi nzn

Ydomu ar vasariniai irgi apylaisviai, galvojau apie kadee, galvoju aoie kiaurus, nes bijau kad gali prakaituot, o tokius trint po pasivaikščiojimus su vaiku, manau ok btų
user posted image

tai nesinorėtų kad klaksėtų, ir apie botus galvojau... nu mano senukiniai bota beveik neklaksi aišku...

Tiesiog turiu vienus sunkius odinius batus be užtrauktuko, kurie pastoviai numauna kojinę, turėjo bt rudeniniai, bet aš žiemą juo kojiniu prisimovus nešioju doh.gif O batų užtrauktukai man labai greit per kauliukus suplyšta, žodžiu
siaubas....
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif
ateinu pas Jus su klausimu... Noriu savo brangiajam padovanot crocsus

http://www.open24.lt...band/?color=122

Šiaip jo koja nedidele, 41- 42. O dydziu pasirinkimas ziuriu is open 24.lt arba 41 arba 42.5 ir dar parasyta, kad jie pamazinti.

gal kuri turit dieda su tokia pat koja ir pirkot crocus, labai lauksiu patarimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*smilte* @ 2011 02 14, 15:04)
Sveikos mergaites  4u.gif
ateinu pas Jus su klausimu... Noriu savo brangiajam padovanot crocsus

http://www.open24.lt...band/?color=122

Šiaip jo koja nedidele, 41- 42. O dydziu pasirinkimas ziuriu is open 24.lt arba 41 arba 42.5 ir dar parasyta, kad jie pamazinti.

gal kuri turit dieda su tokia pat koja ir pirkot crocus, labai lauksiu patarimu smile.gif

nu bent moteriški tai pamažainti maždaug per vieną dydį, ko gero... gal čiut mažiau. Jei pamažinti būna
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 02 14, 12:23)
Niu va atasiunte mano crocband winter boot W9 - šiaip nešioju  39, koja ilga bet siaura smile.gif

user posted image

Kaip suprantu dydis atitiko? Nesiojate 39 ir pirkote 39? Is kur siuntetes?

Raik man cebotu i miska su vaiku tampyt biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*smilte* @ 2011 02 14, 15:04)
Sveikos mergaites  4u.gif
ateinu pas Jus su klausimu... Noriu savo brangiajam padovanot crocsu

Reik pedos ilgio cm.
Atsakyti