Įkraunama...
Įkraunama...

Guminės klumpės Crocs, Stiliaus nuodėmė ar svarba

QUOTE(gwidita @ 2011 01 05, 14:04)
aciukas 4u.gif
kaip tik cia ir radau bigsmile.gif
ydomu per kiek laiko is ten ateina g.gif

Iki tarpininkes apie savaite-dvi, is tarpininkes apie 10 dienu.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 01 05, 16:06)
Iki tarpininkes apie savaite-dvi, is tarpininkes apie 10 dienu.

aisku tarpininke tarpininkei nelygi..per viena greiciau per kita ilgiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2011 01 05, 15:13)
aisku tarpininke tarpininkei nelygi..per viena greiciau per kita ilgiau rolleyes.gif

Tai irgi tiesa, as atsirinkusi, kuriu darbas mane labiausiai tenkina.
Atsakyti
mergaites. susipainiojau. dydziai kai dedi i krepseli jau crocs.co.uk pas anglus. ten irgi amerikietiski. dabar tik prierasa perskaiciau, bet bijau suklysti?tik lenteleje nurodyta yra anglam persiversti, bet rinktis is ju reikia toki koki amerikietiska nesioji? g.gif
Atsakyti
Idomus straipsniukas.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 01 06, 09:09)

Jo idomus smile.gif . As kaip tik crocsu tris poras uzsisakiau biggrin.gif
Atsakyti
as irgi vakar sita straipsny perskaiciau,ale man nesumazino noro juos nusipirkt biggrin.gif tongue.gif
nu tai ka jau sakysiuos zieminukus,jei nepataikysiu su dydziu tai laukit-pardavinesiu mirksiukas.gif
aisku meldziu kad tiktu unsure.gif imsiu didesnius..o vat del situ dydzio tai nezinau ar reikia didesnius imt ar kaip tik kad butu g.gif
http://www.crocs.com...=women-footwear
Papildyta:
http://www.crocs.com...=women-footwear
o is situ tapkuciu kazin pirstai"neslenka"lauk?ar tik tas priekis ne perplatus g.gif
kaina vilioja,bet nesinori apsipirkt doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Gal atsakys kas, ar galima su Berryessa per balas braidžioti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2011 01 06, 11:45)
Gal atsakys kas, ar galima su Berryessa per balas braidžioti?  biggrin.gif

tai malyk kad galima,nes kiek man croks-saloje aiskino kad ten ta pati crokslait medziaga tik pasiausta kad atrodytu kaip versta oda g.gif ar kazkaip panasiai..jei nusisnekejau pataisykit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2011 01 06, 10:25)

Pasakysiu, kaip as dydi renkuosi:
1. Paziuriu, ar nera norimo modelio open24.lt, ten buna pilnas aprasymas ir rekomendacijos, didinti, mazinti ar atitinka.
2. Jei nerandu ten, skaitau amerikieciu atsiliepimus prie batu modelio, ten viskas surasyta, didinti, mazinti, patogus ar nelabai.
QUOTE(gwidita @ 2011 01 06, 10:52)
tai malyk kad galima,nes kiek man croks-saloje aiskino kad ten ta pati crokslait medziaga tik pasiausta kad atrodytu kaip versta oda g.gif ar kazkaip panasiai..jei nusisnekejau pataisykit ax.gif

Jei saloj tai pasake - reiskia, taip ir yra. Oficialus Crocs atstovai LT, turetu gaudytis normaliai.
Atsakyti
Gwidita, o kiek pas jus pėda cm? Mano 26 cm, nešioju 40 dydį, iš usa dažniausiai 9 tinka. Claire užsiskiau 10, bet jau dabar pradedu bijoti, kad bus maži doh.gif ir šiaip kaip žiūriu tas lenteles, tai W9 - 39 - 39.5, o W10 - 41 jau.. tai laukti ir tikėtis, kad tiks, ar sakytis kažin didesnius, kol dar dydžiu yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 01 06, 14:04)
Gwidita, o kiek pas jus pėda cm? Mano 26 cm, nešioju 40 dydį, iš usa dažniausiai 9 tinka. Claire užsiskiau 10, bet jau dabar pradedu bijoti, kad bus maži doh.gif ir šiaip kaip žiūriu tas lenteles, tai W9 - 39 - 39.5, o W10 - 41 jau.. tai laukti ir tikėtis, kad tiks, ar sakytis kažin didesnius, kol dar dydžiu yra? g.gif

mano 27cm unsure.gif ir nesioju 40-41dydy tai galva sukasi vis labiau doh.gif
o kazin kaip aplamai tie claire?ar smagus-patogus g.gif nes kiek girdejau kad su auksta keltim gali netikt ir padas kazkaip nesmagus g.gif
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2011 01 06, 13:51)
Jei saloj tai pasake - reiskia, taip ir yra. Oficialus Crocs atstovai LT, turetu gaudytis normaliai.

saloje radau tik w10 crokbant vysninkius,tai juos paimatavus man ties keltim kazkaip nesmagiai buvo ir tada pardaveja patare palaukt didesniu..
bet pasirodo kad didesniu nebus jau jokio modeliuko doh.gif
sitie labai smagus buvo,tik ta keltis nesmagiai..o tvirtai atsistojus pirstas ciut sieke gala bato..
gaila kad negalejau pamatuoti claires..ydomu kaip jie..
ir aplamai pirkt netu"kate maise"labai sunku doh.gif bet kas nerizikuoja tas negeria sampano mirksiukas.gif
Atsakyti