Įkraunama...
Įkraunama...

Guminės klumpės Crocs, Stiliaus nuodėmė ar svarba

QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 01 06, 13:04)
Gwidita, o kiek pas jus pėda cm? Mano 26 cm, nešioju 40 dydį, iš usa dažniausiai 9 tinka. Claire užsiskiau 10, bet jau dabar pradedu bijoti, kad bus maži doh.gif ir šiaip kaip žiūriu tas lenteles, tai W9 - 39 - 39.5, o W10 - 41 jau.. tai laukti ir tikėtis, kad tiks, ar sakytis kažin didesnius, kol dar dydžiu yra? g.gif

Tikrai turetu uztekt, as su 25cm peda (38,5-39) netilpau per kelti i W8 Claire, i W9 tikrai tilpciau, jums W10 turetu tikti drasiai.
QUOTE(gwidita @ 2011 01 06, 13:15)
mano 27cm unsure.gif ir nesioju 40-41dydy tai galva sukasi vis labiau doh.gif
o kazin kaip aplamai tie claire?ar smagus-patogus g.gif nes kiek girdejau kad su auksta keltim gali netikt ir padas kazkaip nesmagus g.gif

Man jie labai faini, gaila, neitilpau, kad pajausti, kaip ant kojos.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2011 01 05, 19:44)
mergaites. susipainiojau. dydziai kai dedi i krepseli jau crocs.co.uk pas anglus. ten irgi amerikietiski. dabar tik prierasa perskaiciau, bet bijau suklysti?tik lenteleje nurodyta yra anglam persiversti, bet rinktis is ju reikia toki koki amerikietiska nesioji? g.gif

crocs.co.uk reikia rinktis pagal UK dydzius.
O prierase raso, kad ant bato bus amerikietiski dydziai, t.y. ne tokie kokius pirksit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anira12 @ 2011 01 06, 19:38)
crocs.co.uk  reikia rinktis pagal UK dydzius.
O prierase raso, kad ant bato bus amerikietiski dydziai, t.y. ne tokie kokius pirksit  smile.gif

aciu 4u.gif jau kaip ir issiaiskinau, dabar tik nusipirkti beliko:) sekmadieni zadu uzsakineti. jei aks norit galit jungtis, turiu papildoma 20% nuolaida ir siuntimas nekainuos, nes jau beveik surinkus iki 70 svaru. 4u.gif
Atsakyti
patikslinu besijungiancioms, nes yra ne veina norinti. jei batai su nuolaida, jie su nuolaida isimeta i krepseli ir tada jau nuo nuolaidines sumos pritaikoma 20% nuolaidele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2011 01 03, 20:42)
Gal kas nešojat 39 dydį, ir turit Berryessa? Kokį dydį ėmėt ir ar tiko?

As nesioju 38,5 dydi, parduotuveje matavausi sio modelio W9 dydi, puikiai tiko, tik norimos juodos spalvos nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2011 01 06, 21:28)
patikslinu besijungiancioms, nes yra ne veina norinti. jei batai su nuolaida, jie su nuolaida isimeta i krepseli ir tada jau nuo nuolaidines sumos pritaikoma 20% nuolaidele 4u.gif

Taigi jokio skirtumo, ar nuo visų daiktų -20 proc, ar nuo kiekvieno, finale ta pati nuolaida gaunasi bigsmile.gif
Atsakyti
http://www.crocs.com...=women-footwear
tai norit pasakyt nuo 44.99$(jau ir taip su nuolaida)dar nuolaida daro? g.gif
Atsakyti
Merginos, 38 dydį nešiojant kokį UK imti Berressa (jie ale pamažinti), UK6 ar UK7? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2011 01 06, 23:03)
http://www.crocs.com...=women-footwear

Cia US parduotuve.
O Gabii__ uzsakines is UK
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2011 01 06, 21:49)
Taigi jokio skirtumo, ar nuo visų daiktų -20 proc, ar nuo kiekvieno, finale ta pati nuolaida gaunasi  bigsmile.gif

as turejau omeny, kad ziurint i kaina be nuolaidos kur taikoma batam 30% nuolaida, apsiskaiciavimui musti ne iskart 50%, bet pradzioje 30 ir nuo gautos sumos 20. gaunasi tada skirtingos sumos. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2011 01 06, 22:03)

tongue.gif Uzsisvajojot is USA apsipirkt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 06 sausio 2011 - 23:33
ojetus man cia tamsus miskas doh.gif
is uk ar is us man jokio skirtumo tik tegul man parsiuncia kas nors tuos batus doh.gif biggrin.gif
Atsakyti