Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir mėnesinės

QUOTE(zeroo7 @ 2010 01 13, 16:36)
kaip matau vis del to esi  nestuke.gif  wub.gif matai jau pastojusi buvai kai sm rasiai  thumbup.gif vadinais kaip ir mm buvo bent kazkas panasaus

mirksiukas.gif wub.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Alionce @ 2010 01 13, 17:31)
Laba diena.Su vyru planuojame vaikeli ir jau visa menesiuka darbuojames ax.gif
Menesines veluoja 4 dienas...Pasidariau 4 NT ir visi neigiami.Kodel tada veluoja menesines?Nerimauju.... unsure.gif

man siandien lygiai savaite buvo kaip velavo, o ir susirgau siandien verysad.gif pirma karta kad taip veluotu, visa laika reguliariai 28 dienos buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*egzotika* @ 2010 01 17, 20:08)
man siandien lygiai savaite buvo kaip velavo, o ir susirgau siandien  verysad.gif  pirma karta kad taip veluotu, visa laika reguliariai 28 dienos buvo  unsure.gif

Puikiai suprantu, uzjauciu. Man irgi kai laiku menesines, tai visada nors viena diena veluoja iskarto klausimas: o gal dabar? Bet...
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif Esu cia naujoke, nelabai dar gaudausi, nezinau ar cia pataikiau i tinkama tema, bet gal nepyksit ir padesit kaip nors 4u.gif Zodziu, viska nuo pradziu. Velavo mm, o pas mane jos niekad neveluoja. Pasidariau nestumo testa ir jis buvo teigiamas. Nuejau pas ginekologe, ji apziurejo ir tikrai nustate nestuma, bet dar lb maza, kokiu 4 savaiciu. Taciau cia pries kelias dienas pasirode kazkokios itartinos isskyros, o va vakar ryte nuejau i tualeta ir ten visai ryskiai rudos isskyros buvo. Pasiskambinau savo daktarei ir ji leipe echoskopu pasitikrinti. Patikrino ne mano, o kita daktare ir sake, kad nestumo nemato verysad.gif Grizus namo vienu metu skaudejo pilvo apacia stiprokai, bet kraujuoju lb mazai... Nakti visai nieko, o snd keli lasai tik. Nieko neuprantu, zinokit... Gal galit kuo nors padeti, nes esu visiskoj panikoj verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgitaBal @ 2010 04 01, 14:58)
Sveikos mergaites  smile.gif  Esu cia naujoke, nelabai dar gaudausi, nezinau ar cia pataikiau i tinkama tema, bet gal nepyksit ir padesit kaip nors 4u.gif Zodziu, viska nuo pradziu. Velavo mm, o pas mane jos niekad neveluoja. Pasidariau nestumo testa ir jis buvo teigiamas. Nuejau pas ginekologe, ji apziurejo ir tikrai nustate nestuma, bet dar lb maza, kokiu 4 savaiciu. Taciau cia pries kelias dienas pasirode kazkokios itartinos isskyros, o va vakar ryte nuejau i tualeta ir ten visai ryskiai rudos isskyros buvo. Pasiskambinau savo daktarei ir ji leipe echoskopu pasitikrinti. Patikrino ne mano, o kita daktare ir sake, kad nestumo nemato verysad.gif  Grizus namo vienu metu skaudejo pilvo apacia stiprokai, bet kraujuoju lb mazai... Nakti visai nieko, o snd keli lasai tik. Nieko neuprantu, zinokit... Gal galit kuo nors padeti, nes esu visiskoj panikoj  verysad.gif

nenoriu gasdinti, nes tj tik mano spejimas, sakyciau panasu y persileidima unsure.gif nors kiek zinau, jei persileidi, tj buna ryskiai raudonos isskyros ar kraujas. na, tiksliau tau paskys tik ginekologe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laimita @ 2010 04 01, 18:03)
nenoriu gasdinti, nes tj tik mano spejimas, sakyciau panasu y persileidima  unsure.gif  nors kiek zinau, jei persileidi, tj buna ryskiai raudonos isskyros ar kraujas. na, tiksliau tau paskys tik ginekologe  4u.gif

Na, ginekologe liepe ateiti tik kita savaite... O dabar nieko kito nedarau, tik ieskau atsakymo kas cia su manim darosi fear.gif
Taip laukiam su vyru... Beje jau buvau pastojusi karta, bet nesivyste ir 9ta savaite teko padaryti valyma. Uz tai dbr taip tikimes... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga26 @ 2010 04 02, 13:22)
o kodel tik kita savaite? gal geriau nelaukti ir eiti privaciai, negi dabar nervuosites ir tiek lauksit? nervuojama mane tokios "humaniškos" gydytojos  doh.gif

na, sake palaukti kaip cia as sirgsiu ir kiek. Nu pakentesiu ir po svenciu eisiu privaciai. Vis tiek uz pinigelius, manau, ir apziura kitokia buna.
Atsakyti
man velavo savaite,kadangi nestumo neplanavau iskart pasidriau NT,buvo teigiamas,bet kita diena pradejau kraujuot thumbup.gif galvoju nesamone kazkokia,pasidariau dar viena ir sis teigiamas. Nutariau nueiti pas gydytoja, o si pasake kad man jau 5 savaites nestuke.gif ir kad kraujavimas - normalu. Man visa nestuma(4men)skauda pilvo apacia,galvojau kad persileisiu,daktare patikino kad as tiesiog nieko negaliu dirbt,greiciau vaikscioti... ir tikraj kol daktaras nepasake kad kazkas blogaj,nereikia galvoti apie pati blogiausia. Sėkmes visoms busimoms mamytems wub.gif
Atsakyti
QUOTE(temperamentinga @ 2010 04 03, 14:07)
man velavo savaite,kadangi nestumo neplanavau iskart pasidriau NT,buvo teigiamas,bet kita diena pradejau kraujuot thumbup.gif galvoju nesamone kazkokia,pasidariau dar viena ir sis teigiamas. Nutariau nueiti pas gydytoja, o si pasake kad man jau 5 savaites  nestuke.gif  ir kad kraujavimas - normalu. Man visa nestuma(4men)skauda pilvo apacia,galvojau kad persileisiu,daktare patikino kad as tiesiog nieko negaliu dirbt,greiciau vaikscioti... ir tikraj kol daktaras nepasake kad kazkas blogaj,nereikia galvoti apie pati blogiausia. Sėkmes visoms busimoms mamytems wub.gif

zinai, tavo zinute man suteikia vilties bigsmile.gif gal vis delto ir man viskas gerai. bet as kai pradejau kraujuoti (sirgti) man ir krutine pasidare nejautri... nu po svenciu keliausiu pas daktare ir ziuresiu, kas su manim darosi cia smile.gif
Atsakyti
JurgitaBal, kaip pas tave reikalai ar buvai pas gydytoja?
Ziuriu daug kam iskyla tokiu problemeliu kai lyg ir jauties nescia, lyg ir ne nestuke.gif g.gif man paciai praeita menesi menstruacijos velavo savaite laiko beveik, po to atsirado, bet negausios ir trumpai, dar po savaites pradejau jaust ivairius pozymius, kuriuos priskkirciau nestumo pozymiams: nuovargis, lb gausios isskyros, galvos skausmas (su pirmu buvo taip pat), net pasirodes priespienis, pasidariau 2 NT, taciau nieko-neigiamas, si menesi kaip ir laiku susirgau, tik lb jau negausiai ir tik 1 diena, toliau tik teplioja, gal jau man vaidenas, bet ir pilvas lyg dideja doh.gif per 1.5men 3kg priaugau ir tik ant pilvo. Savaitgali gal dar viena testuka pasidarysiu ir kita savaite keliausiu pas gydytoja.
Atsakyti
Moterims kurių lėta medžiagų apykaita pasitaiko, kad ir pastojus būna mėnesinės, tik sako, kad daug mažiau gausios.

Ir labai daug būna pastojimų ir persileidimų kurių moterys net nežino... pakraujuoja ir viskas baigiasi...deja.
Atsakyti
Na man pirmosios menesines nestumo metu buvo ir kelias dienas rudai tepe, taip kaip mmm pradzioj arba pabaigoj. Kadangi tuo metu keliavau, suverciau kalte nuovargiui, nereguliariai mitybai ir t.t., bet vis delto grizus namo testuka pasidariau, nes istisai norejau miego, laksciau paryciais i tualeta ir ta visa kelione buvo biski kancia doh.gif
Antruju "menesiniu" irgi sulaukiau mazdaug 8 savaiciu, bet tada jau gulde i ligonine ir stabde ta tepliojima, o po to jau iki 33 savaiciu buvo ramu, bet cia jau kita istorija smile.gif
Atsakyti