Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir mėnesinės

Labas rytas 4u.gif
Užsukau pas jus primą kartą smile.gif
su vyru nusprendėme, kad jau laikas kviesti gandus ir pagalvojom, kad jau vasaros vidury pradėsime judėti ta linkme smile.gif
tačiau atsitiko nenumatytas dalykas ir norėjau jūsų patarimo, gal kuriai nors taip buvo smile.gif
Taigi vakar grįžusi namo po darbo pajutau keista jausmą, lyg labai norėčiau šlapintis, bet taip kad net kutena ir taip tęsėsi visą vakarą, nusprendžiau, kad man šlapimo pūslės uždegimas, šiaip niekada jo neturėjau, bet pagal požymius diagnozė tiko smile.gif kadangi mano mama medikė, paklausiau jos ką man daryti, o ji ir sako: "tu gal nėščia?"... Nelabai supratau kaip šlapimo takų uždegimas gali būti nėštumo požymiu, bet ji sakė, kad kai gimda plečiasi kartaip pasitaiko tokie pojūčiai... Bet aš jau porą metų geriu kontaceptikus be pertraukų, o be to lyg ir vakar prasidėjo mmm.... Kadangi šiandien ryte po ranka testo neturėjau, tai darysiu rytoj... Bet ar gali būti, kad esu nestuke.gif ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Midnattssola: 22 balandžio 2010 - 08:48
QUOTE(Midnattssola @ 2010 04 22, 08:47)
Labas rytas  4u.gif
Užsukau pas jus primą kartą  smile.gif
su vyru nusprendėme, kad jau laikas kviesti gandus ir pagalvojom, kad jau vasaros vidury pradėsime judėti ta linkme  smile.gif
tačiau atsitiko nenumatytas dalykas ir norėjau jūsų patarimo, gal kuriai nors taip buvo  smile.gif
Taigi vakar grįžusi namo po darbo pajutau keista jausmą, lyg labai norėčiau šlapintis, bet taip kad net kutena ir taip tęsėsi visą vakarą, nusprendžiau, kad man šlapimo pūslės uždegimas, šiaip niekada jo neturėjau, bet pagal požymius diagnozė tiko  smile.gif kadangi mano mama medikė, paklausiau jos ką man daryti, o ji ir sako: "tu gal nėščia?"... Nelabai supratau kaip šlapimo takų uždegimas gali būti nėštumo požymiu, bet ji sakė, kad kai gimda plečiasi kartaip pasitaiko tokie pojūčiai... Bet aš jau porą metų geriu kontaceptikus be pertraukų, o be to lyg ir vakar prasidėjo mmm.... Kadangi šiandien ryte po ranka testo neturėjau, tai darysiu rytoj... Bet ar gali būti, kad esu  nestuke.gif  ?  g.gif

g.gif na nesupyk bet abejoju verysad.gif mano mama tik preiš kelias dienas man pasipasakojo kad kai manes laukesi viena men sigo dar mm bet ji turejo cistu daug todel taip buvo,bent jau gydytojai taip jai sake tada.
nors labai linkėčiau kad būtai viena iš tų kurioms dar mm buna jau esant nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos,prisijungsiu ir as prie jusu 4u.gif Stai su vyru vis planuojam leliuka ir as jau buwau pastebejus kad lyg ir pilvo apacia dilkcioja,galvojau kad jau!!valio!! nestuke.gif biggrin.gif bet deja,viena diena anksciau nei turejo prasidejo mmm verysad.gif ir dabar paskaiciau jusu tema ir galvoju ar tai galejo but nea mmm? g.gif Nes buwo tik viena diena kraujavimas o kita diena tik truputi patepliojo nes kai geriau KT pas mane 3diena budavo,o dabar kai nustojau tai buwo nuo 3 iki 5dienu tai per sias mm net nustebau kodel taip trumpai...? blink.gif
Gal as visgi nestuke.gif blush2.gif
taip noretusi o testa biaju daryt nes priesh mmm buwau padarius tai nieko... verysad.gif
Atsakyti
sveikutes wink.gif as cia dar visiskainauja...wink.gif turiu toki klausimeli... jau menesi laikonebegeriu KT, turejo prasideti mm bet jau savaite kaip veluoja... g.gif nors visi pozymiai kad jos turi prasidet yra jau savaite kokia g.gif ir pilva maudzia, ir speneliai jautrus, tik labiau nei anksciau ir dar nugara skauda taip nemaloniai... as taip galvojau gal as nestuke.gif ax.gif butu labai faine wink.gif bet va pasidariau testuka siande tai jis man nk gero neparode schmoll.gif gal dar per anksti truputuka...
Atsakyti
Labuka, as taip pat esu cia naujoke... smile.gif jau beveik metai, kaip kiekviena menesi nelaukiu menesiniu, taciau jos vis pasirodo verysad.gif Pries ir per pacias menesines visada skaudedavo pilva ir krutine, taciau si karta visiskai nieko nejauciau, jau galvojau, gal si karta pavyko, taciau jos atejo laiku verysad.gif bet keisciausia, tai kad jos truko tik dvi dienas, o trecia diena vos keli lasiukai pasirode, nors visada buvo 5d. g.gif paskaicius visa tema susimasciau gal vis delto esu nestuke.gif , bet testo nesinori daryti, nes vel bus skaudu matyti viena bruksni doh.gif
Atsakyti
tai jau taip tas testukas eilini karta nuvilia... unsure.gif verysad.gif na bet as taip tikiuosi kad dar per anksti kad jis ka parodytu..jau seniai to leliuko laukiam...wink.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ana90 @ 2010 05 19, 14:02)
tai jau taip tas testukas eilini karta nuvilia... unsure.gif  verysad.gif  na bet as taip tikiuosi kad dar per anksti kad jis ka parodytu..jau seniai to leliuko laukiam...wink.gif  ax.gif

Manau jeigu savaite veluoja, tai tikrai turejo kazkas tam itakos... tikekimes tai ir yra ilgai lauktas nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
dar gali but de to kad nebegeriu KT... bet tada manau nemaustu man pilvo ir ta nugara dar, niekada neskaudedavo.... na tikekimes kas nestuke.gif thumbup.gif labai laukiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ana90 @ 2010 05 19, 14:28)
dar gali but de to kad nebegeriu KT... bet tada manau nemaustu man pilvo ir ta nugara dar, niekada neskaudedavo.... na tikekimes kas  nestuke.gif    thumbup.gif  labai laukiu wink.gif

O tau cia bus pirmo nenesines po KT nutraukimo g.gif
Atsakyti
taip pirmos... bet as neilgai jas geriau... anksciau kai nebegerdavau viskas ok budavo... db tik va taip ;/
Atsakyti
QUOTE(Ana90 @ 2010 05 19, 14:49)
taip pirmos... bet as neilgai jas geriau... anksciau kai nebegerdavau viskas ok budavo... db tik va taip ;/

Tai gal palauk dar kelias dienas ir jeigu jos nepasirodys thumbup.gif pasidaryk dar viena testa, gal pirmasis klydo ax.gif
Atsakyti
laukiu laukiu smile.gif bigsmile.gif tik mane tas toks pilvo skausmas labai neramina, tik tada kai mm budavo taip mausdavo... o dabar ner o vistiek visa savaite taip nemaloniai jauciuos... schmoll.gif na bet ziuresim kas cia bus gal man pasiseks thumbup.gif ax.gif

Atsakyti