Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir mėnesinės

QUOTE(lekitra @ 2010 07 10, 15:30)
nu as manau, kad jau butu parode, juk jei butum nescia, tai ne 10 dienu, o jau apie pora menesiu, kaip suprantu... Idomi situacija, gal geriau nukeliauk pas gine ir pasiaiskink, kas ir kaip  smile.gif

na ir as manau, kad parodytu. nieko kito neliks kaip tik keliauti pas gine drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 07 10, 14:42)
na ir as manau, kad parodytu. nieko kito neliks kaip tik keliauti pas gine  drinks_cheers.gif

bet ir i gimtadieni keliauk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija77 @ 2010 07 10, 06:22)
na va as pasidariau ryte testa - neigiamas... pirkau pigiausia vaistineje bet manau vis tiek jei  nestuke.gif  butu parode  g.gif  turbut antro net neverta daryti.

Mano testukas irgi siandiena neigemas. Nors kaip sakiau si menesi man isvis sunku susigaudyti nuo kada ka skaiciuotines tepliojimai 5-10dienu anksciau prasidejo,o jei skaiciuoti pagal mmm laika tai dar tik 1-2 plius minus veluoja. Nors siandien pilvuka silpnai pazmavo, bet su mmm skausmu nepalyginsi, krutine net nezinau, lyg ir pradeda jautreti, nors pati nesuprantu, tai teks laukti kazko 4u.gif Teks abiem laukti kitos dieneles, gal dar i musu gretas kitos mergaiciukes prisijungs drinks_cheers.gif
Atsakyti
Moterys, jau isprotesiu. tik poryt einu pas gine.
Jau 14 d. po santykiu. Praejus 2d po ju prasidejo tepliojimas. Dar po savaites kaip ir mmm prasidejo, taciau ziauriai neiprastos. Negaliu sakyt, kad negausios, bet lyginant su tuo kaip as taskausi, tai kaip ir nieko. Po to buvo paisibaige 1 d ir vel pora dienu tepliojo. Jos buvo ir trumpesnes ir ne tokios gausios, ir ne visai laiku, negu man iprasta. Kai pradejo teplioti dariausi kelis testus. Buvo teigiami. Siandien, pasibaigus mmm, pasidariau kraujo tyrima ir jis yra neigiamas. Maudzia pilvo apacia. Negana to, siandien supykino ryte ..iki galo. Pradedu bijot visokiu negimdiniu ir persileidimu. Kas realiai ka zinot apie tai? Ar gali kraujo tyrimas nerodyti (gal kaip nors blogai padare:) )? tik ne komplikacijos kokios, isprotesiu iki porytojaus.
Atsakyti
Sveikutes visos, nepykit paskaityt nespeju, bet turiu toki klausimuka,menesines velavo 8 dienas, kai tik nesulaukiau mmm pirmom dienom dariausi NT ir buvo neigiamas, paskui po 8 d vel dariau NT ir buvo neryski juostele, net vyro paklausiau ar matai ja ir jis patvirtino, kad mato, ir ta pacia diena su ta uzsidegusia viltele atejo nelemtosios, dbr tik joms pasibaigus pastebejau, kad skiriasi tos vadinamos krekenos. Tai dbr net nzn ar galiu tiketis geru naujienu ar neteikti vilciu???? Jokiu kitu pozymiu nera, esu isvykusi trumpam is LT tad pas gydytoja negaliu nueiti, o NT kur pirkt nezinau, kadangi mazam miestelyje esu... Labai prasau patarkit 4u.gif
Atsakyti
Sveikos wink.gif

Gal galetu man kasnors pasakyti, ar gali but 4 nestumo testai(pacios paprasciausios juosteles) brokuoti(visi rodo gerai matomus vaiduokliukus), nes mmm buvo, tik labai jau neiprastos, paprastai trunka 6-7 dienas tai tikrai, o sikart truko vos 2 dienas, o ir seip jauciuosi lyg buciau nescia, daug pozymiu, o ypac krutines jautrumas-vos priliest galiu g.gif nenoriu prisisvajot, bet tie vaiduokliukai gal rodosi nebereikalo ?... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidutea @ 2010 07 20, 19:17)
Sveikutes visos, nepykit paskaityt nespeju, bet turiu toki klausimuka,menesines velavo 8 dienas, kai tik nesulaukiau mmm pirmom dienom dariausi NT ir buvo neigiamas, paskui po 8 d vel dariau NT ir buvo neryski juostele, net vyro paklausiau ar matai ja ir jis patvirtino, kad mato, ir ta pacia diena su ta uzsidegusia viltele atejo nelemtosios, dbr tik joms pasibaigus pastebejau, kad skiriasi tos vadinamos krekenos. Tai dbr net nzn ar galiu tiketis geru naujienu ar neteikti vilciu???? Jokiu kitu pozymiu nera, esu isvykusi trumpam is LT tad pas gydytoja negaliu nueiti, o NT kur pirkt nezinau, kadangi mazam miestelyje esu... Labai prasau patarkit  4u.gif

Sveikute, sunku pasakyti, jei kantrybes turesi islauk kitu menesiniu. Man ne karta yra buve ciudu. Dar tada kada pilnai nebuvo apsisprende ar jau pradedam leliu ar ne, tai viena menesi paplanuodavom, poto vel saugodavomes. Tai buvo ivairiausiu dalyku, kada saugaisi data viskas savu laiku, kada nesisaugai tada isibalansuodavo. Net buvo, kad velavo apie 15 dienu, bet jos atejo, na kur gyvenom seniau laiptai lb slydus buvo, tai ne karta buvau paslydus ant uzpakalio, o jei buvau uzkibus galejo pabegti. 4u.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Evelina;] @ 2010 07 21, 18:33)
Sveikos wink.gif

Gal galetu man kasnors pasakyti, ar gali but 4 nestumo testai(pacios paprasciausios juosteles) brokuoti(visi rodo gerai matomus vaiduokliukus), nes mmm buvo, tik labai jau neiprastos, paprastai trunka 6-7 dienas tai tikrai, o sikart truko vos 2 dienas, o ir seip jauciuosi lyg buciau nescia, daug pozymiu, o ypac krutines jautrumas-vos priliest galiu  g.gif nenoriu prisisvajot, bet tie vaiduokliukai gal rodosi nebereikalo ?... ax.gif

Sveikute,

imanomas dalykas, juk jos tau sutrumpejo, priesk kiek laiko mmm tau buvo?Jei nesenai buvo ir dar toli iki kitu mmm tai galimas daiktas, kad busi nebe viena 4u.gif 4u.gif 4u.gif nes tik po ovuliacijos krutine kaip kuriom sujautreja iki pat menesiniu, o joms persirgus dingsta. Man visada pries mmm sujauteja ir pastangreja. O pries 3 metus turejau pastojima,taciau nelaimingai baigesi, tai viskas buvo panasu kaip pries mmm tik kad mmm nebeatejo.
Atsakyti
QUOTE(editukas23 @ 2010 07 22, 00:45)
Sveikute, sunku pasakyti, jei kantrybes turesi islauk kitu menesiniu. Man ne karta yra buve ciudu. Dar tada kada pilnai nebuvo apsisprende ar jau pradedam leliu ar ne, tai viena menesi paplanuodavom, poto vel saugodavomes. Tai buvo ivairiausiu dalyku, kada saugaisi data viskas savu laiku, kada nesisaugai tada isibalansuodavo. Net buvo, kad velavo apie 15 dienu, bet jos atejo, na kur gyvenom seniau laiptai lb slydus buvo, tai ne karta buvau paslydus ant uzpakalio, o jei buvau  uzkibus galejo pabegti.  4u.gif  ax.gif
Papildyta:
Sveikute,

imanomas dalykas, juk jos tau sutrumpejo, priesk kiek laiko mmm tau buvo?Jei nesenai buvo ir dar toli iki kitu mmm tai galimas daiktas, kad busi nebe viena  4u.gif  4u.gif  4u.gif nes tik po ovuliacijos krutine kaip kuriom sujautreja iki pat menesiniu, o joms persirgus dingsta. Man visada pries mmm sujauteja  ir pastangreja. O pries 3 metus turejau pastojima,taciau nelaimingai baigesi, tai viskas buvo panasu kaip pries mmm tik kad mmm nebeatejo.

mmm buvo pries 16 dienu, iki kitu liko ~ 15 dienu smile.gif tik tas kad prasidejus mmm krutine lyg ir nebuvo labai jautri, o po ju eme jautret ir dabar tokia baisiai jautri, net skauda unsure.gif imu itart kad gal istikruju testai brokuoti pasitaike, nes pasidariau kitoki (kasete), o ji kolkas nieko nerodo ir itariu neparodys.. verysad.gif nors niekad dar nei menkiausio vaiduokliuko savo darytuose testuose nebuvau isvydus, o cia - visi keturi doh.gif ir seip manau, jei butu nestumas, tie vaiduokliukai jau nebe vaiduokliukai turetu but, o ryskios juosteles.. ar as klystu ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelina;] @ 2010 07 22, 09:50)
mmm buvo pries 16 dienu, iki kitu liko ~ 15 dienu  smile.gif tik tas kad prasidejus mmm krutine lyg ir nebuvo labai jautri, o po ju eme jautret ir dabar tokia baisiai jautri, net skauda  unsure.gif imu itart kad gal istikruju testai brokuoti pasitaike, nes pasidariau kitoki (kasete), o ji kolkas nieko nerodo ir itariu neparodys.. verysad.gif nors niekad dar nei menkiausio vaiduokliuko savo darytuose testuose nebuvau isvydus, o cia - visi keturi  doh.gif ir seip manau, jei butu nestumas, tie vaiduokliukai jau nebe vaiduokliukai turetu but, o ryskios juosteles.. ar as klystu ? unsure.gif

o gal visgi ir nescia! kasete, kuria dariau siandien ryte ir galvojau kad tikrai nieko neparodys dabar jau rodo dar ryskesni vaiduokliuka, nei pries tai darytu juosteliu wub.gif tai dar nepraradau vilties blush2.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelina;] @ 2010 07 22, 16:36)
o gal visgi ir nescia! kasete, kuria dariau siandien ryte ir galvojau kad tikrai nieko neparodys dabar jau rodo dar ryskesni vaiduokliuka, nei pries tai darytu juosteliu  wub.gif tai dar nepraradau vilties  blush2.gif  wub.gif

as tai siulau palaukti kokias 5 dienas ir tada nusipirkti kasetes kelias is tu geresniu ir vel pasidaryti ax.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif esu naujoke ir tiesa sakant nezinau ar tikrai busiu i tema, bet nenorejau kurt naujos temos, tad gal ka patarsit smile.gif turiu toki klausimuka idomumo delei, gal kuri susiduret. KT geriau dvi savaites (is triju) ir likus savaitei iki pertraukos nustojau jas gert, ta pacia diena kai neisgeriau tabletes turejau nesaugiu santykiu, taciau po poros dienu kaip ir iprasta darant septyniu dienu pertrauka, as susirgau. Sirgimas buvo normalus, gan gausus, tikrai ne kokie patepliojimai. Klausimas toks, ar imanoma, kad per tuos santykius galejau pastot, bet po poros dienu susirgt? Nes daba jau gerokai veluoja mm. Mane tik domina ar yra tokia galimybe? gal kas susidure su panasia situacija?
Atsakyti
QUOTE(PupaMeta @ 2010 07 27, 21:29)
Sveikos  ax.gif  esu naujoke ir tiesa sakant nezinau ar tikrai busiu i tema, bet nenorejau kurt naujos temos, tad gal ka patarsit  smile.gif  turiu toki klausimuka idomumo delei, gal kuri susiduret. KT geriau dvi savaites (is triju) ir likus savaitei iki pertraukos nustojau jas gert, ta pacia diena kai neisgeriau tabletes turejau nesaugiu santykiu, taciau po poros dienu kaip ir iprasta darant septyniu dienu pertrauka, as susirgau. Sirgimas buvo normalus, gan gausus, tikrai ne kokie patepliojimai. Klausimas toks, ar imanoma, kad per tuos santykius galejau pastot, bet po poros dienu susirgt? Nes daba jau gerokai veluoja mm. Mane tik domina ar yra tokia galimybe? gal kas susidure su panasia situacija?

Sveika

tikrai nemanau kad galejai pastot... jei kyla itarimu pakalbek su gine smile.gif
Papildyta:
Kalbant apie tema, man per savo du nestumus as pirma men sirgau, o testas nerode. Tai patvirtino ir gine. Pagal paskutines mmm leliukai budavo per dideli, abu gime vaikai tiksliai pagal priespaskutiniu mmm laika. Antro leliaus gimimo laika gyd skaiciavo pagal priespaskutiniu mmm laika ir gimimo tikslumas vienos dienos(turejo gimti 12 o gime 11). smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anewa: 03 rugpjūčio 2010 - 10:21