Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir mėnesinės

Labas, paskaičiau jūsų pasisakymus ir susimąsčiau. Na, kad kartais moterims pasitaiko tos tariamos mmm nėštumo metu, bet tai kaip kiti potyriai? Pavyzdžiui, kai pastoji, turbūt gimdos kaklelio gleivės kaupiasi ir daro kamštį, taip? Tai jei aš pastojau, tai nebebūna vaisingų gleivių kaip per paprastą ciklą?
Esmė tame, kad, mano nuomone, jei pastoji, jau tas kitas tariamas ciklas nebebūna toks kaip visi ir jau gali įtarti, kad laukiesi, na, tik kad pakraujuoja kai kurios. Aš kartą maniau, kad gal jau laukiuosi, nes buvo labai negausios mmm ir buvau girdėjus, kad kartais taip atsitinka, jog nestuke.gif turi mmm, bet paskui pastebėjau, kad tikrai nesu nestuke.gif ir be NT pagalbos, kadangi mano organizmas (gleivių atžvilgiu) elgėsi po tų trumpučių mmm lygiai taip pat kaip ir per kiekvieną ciklą.
Tai kaip jums buvo su visu šitu? smile.gif
Atsakyti
As girdejau, kad tas "pakraujavimas" gali buti susijes jeigu yra gimdos kaklelyje zaizda; tada nestuke.gif metu gimda tempiasi ir is tos zaizdeles gali pakraujuoti...
O pas kurias mm buna labai negausios, - ta kraujavima gali palaikyti mmm

Na, bet pas mane asmeniskai kai per mm labai gausios mm buna... tai su paprastu tepliojimu nesumaisyciau niekaip...

Tai va ir idomu, ar toms, kurios jau budamos nestuke.gif gausias mm turejo ar tik patepliojimus... g.gif
Atsakyti
Sveikos paneles, mirksiukas.gif turiu tokia istorija ir nebezinau jau net ka galvoti g.gif gal pirmiausiai ja papasakosiu. Mano mmm gana nereguliarios. Anksciau niekada ju nesizymedavau bet nuo sausio pradejau del sventos ramybes kai kas paklausia rolleyes.gif taip kad sausio ir vasario menesi susirgau 23 diena-sausi sirgau 4 d. vasari-5d. kova ir balandi susirgau 20 d. kova sirgau 3d o balandi 5d. geguze ir birzeli susirgau 15d geguze sirgau 4d birzeli 5d. Is liepos 9 d i 10 ta nakti turejau nesaugiu lytiniu santykiu wub.gif po kiek laiko pradejo skaudeti spenelius poto jau ir visa krutine, kartais supykina, esu labai nervuota ir jautri. Jau galvojau tikrai kazkas yra, testu dariausi tai jau net nezinau kiek visi neigiami. Liepos 23 d atsirado mmm normalios kaip ir visada truko 4 d. Dabar kas idomiausiai jog man krutines taip ir neatleidzia, vis dar nervuota, irzli ir lb jautri. Su mama kalbejau ji ir nesupranta kaip cia kas, nors sake kai manes laukesi pirma menesi taip pat sirgo. Gyvenu ne lietuvoje tai problemos cia su tais daktarais todel vis dar niekur neinu. Gal kam panasiai yra buve? nezinau net ka galvoti... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites smile.gif Siandien visa diena vaikstau lyg nesava, nes nezinau kas nutiko... zodziu buvo taip, kad siandien ryte vos nenualpau. aptemo akyse, pasidare laaabai bloga.. ir taip buvo beveik pusvalandi. Labai issigandau, nes vos iki lovos nusliauziau. Vakar buvo pirma menesiniu diena, bet velgi kazkas netaip, nes jau kai sirgdavau tai sirgdavau is sirdies, o vakar ir siandien iki pietu vos patepliojio ir tik po pietu jau gerai pradejo unsure.gif Kaip ir visada pries sirgima skaudejo krutis (dar ir dabar skauda), bet pacios menesines neskausmingas nors visada su didziausias skausmais budavo.. Daugiau jokiu ligu, streso, nervu ar kitu faktoriu, galejusiu nulemti visus sios dienos ivykius nebuvo..
Ar gali buti kad as laukiuosi? Is anksto dekoju uz atsakymus ir pamastymus smile.gif
Atsakyti
Atsakau i temos klausima:
tikrai taip, pati su pirmu nestumu kraujavau pastojusi iki 4 menesio. Gyd sake viskas ok, tik buvo labai lengva mmm forma wink.gif
Atsakyti
QUOTE(margaritukas @ 2010 08 22, 20:16)
Sveikos mergaites smile.gif Siandien visa diena vaikstau lyg nesava, nes nezinau kas  nutiko... zodziu buvo taip, kad siandien ryte vos nenualpau. aptemo akyse, pasidare laaabai bloga.. ir taip buvo beveik pusvalandi. Labai issigandau, nes vos iki lovos nusliauziau. Vakar buvo pirma menesiniu diena, bet velgi kazkas netaip, nes jau kai sirgdavau tai sirgdavau is sirdies, o vakar ir siandien iki pietu vos patepliojio ir tik po pietu jau gerai pradejo  unsure.gif  Kaip ir visada pries sirgima skaudejo krutis (dar ir dabar skauda), bet pacios menesines neskausmingas nors visada su didziausias skausmais budavo.. Daugiau jokiu ligu, streso, nervu ar kitu faktoriu, galejusiu nulemti visus sios dienos ivykius nebuvo..
Ar gali buti kad as laukiuosi? Is anksto dekoju uz atsakymus ir pamastymus smile.gif

o testo nebandei darytis? arba HCG, tuomet viskas ir paaisketu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos as ir noriu jungtis i jusu neziniuku buri. pries nepilna sav dariau testa rode II bet nerysku, krutine skauda nuo men pradzios, prisiest negalima, pykina ne tik rytais. laimes pilnos kelnes. ir sian kaip is giedro dangaus mm, keles val skaudejo kaip per mm, gausios. nezinau ka net galvot. kazkaip vienas faktas kitam priestarauja, su 1 nebuvo mm ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auryte2: 25 rugpjūčio 2010 - 15:58
QUOTE(auryte2 @ 2010 08 25, 16:56)
Sveikos as ir noriu jungtis i jusu neziniuku buri. pries nepilna sav dariau testa rode II bet nerysku, krutine skauda nuo men pradzios, prisiest negalima, pykina ne tik rytais. laimes pilnos kelnes. ir sian kaip is giedro dangaus mm, keles val skaudejo kaip per mm, gausios. nezinau ka net galvot. kazkaip vienas faktas kitam priestarauja, su 1 nebuvo mm ax.gif

gal tiesiog buvo uzkibes ir pabego zirniukas unsure.gif nes jeigu rode II tai is niekur gi nerodo, kazkas vistiek buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalev @ 2010 08 25, 17:34)
gal tiesiog buvo uzkibes ir pabego zirniukas  unsure.gif  nes jeigu rode II tai is niekur gi nerodo, kazkas vistiek buvo  g.gif

apsizliumbiu , taip norim antro maziuko verysad.gif
gal reiks bandyt testa daryt, neisivaizduoju
Atsakyti
QUOTE(auryte2 @ 2010 08 25, 14:56)

Siulau skubeti pas gydytoja, gal dar imanoma isgelbeti nestuma.
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 08 25, 18:28)
Siulau skubeti pas gydytoja, gal dar imanoma isgelbeti nestuma.

manau taip ir padarysiu, ryte padarysiu testuka jei II minsiu pirma eilej busiu 4u.gif dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auryte2 @ 2010 08 25, 18:43)
manau taip ir padarysiu, ryte padarysiu testuka jei II minsiu pirma eilej busiu  4u.gif  dekui  4u.gif

laikau kumscius kad viskas butu gerai 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti