Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir mėnesinės

QUOTE(auryte2 @ 2010 08 31, 17:55)
o adabar kai baiges ale mm , neber  2.gif
angel_sadangel.gif

uzjauciu verysad.gif
Atsakyti
Sveikos esamos ir busimos mamytės smile.gif

Jūsų forume esu naujokė, tai jei kas ne taip, nepykyt ax.gif
Jau antra diena vis pribėgdama skaitinėjuosi šią temą, nes jau mėnuo laiko, kaip ramybės nerandu. Sakau gal jūs man padėsite smile.gif Su vyru leliuką planuojame jau keli mėnesiai. Mmm pas mane reguliarios, visada būna 6 dienas ir gausiausios būna pirmos 3 dienos, paskui jau mažiau. Praeitą mėnesį susirgau laiku, tačiau mmm buvo labai negausios ir tik 2 dienas, o paskui tepliojo. Po to porą kartų pasidariau NT rodė I. Nuliūdom abu ir toliau darbavomės smile.gif Šį mėnesį mmm atėjo diena anksčiau ir laaabai gausios. Kaip ir viskas būtų normalu, bet ramybės neduoda nuolatinis galvos svaigimas. Net gi vakare, kai guliu ir verčiuosi nuo vieno šono ant kito ir tai kambarys visas apsisuka. Dar vienas dalykas, visą laiką, kai susirgdavau pirmą dieną kokią valandą būdavo nežmoniškas pilvo skausmas, o dabar pirmą dieną truputėlį pamaudė ir viskas. protu mąstau, kad mmm yra ir jokio ęia nėštumo nėra, tačiau giliai širdį kirba mintis, kad as jau nestuke.gif ir galėsiu vyrą nudžiuginti lotuliukas.gif Gal kam panašiai yra buvę?
Labai ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Pries kiek laiko buvo tos labai gausios mm?
Atsakyti
Tiesą pasakius dabar dar vyksta, dar tik trečia diena, bet tokiu gausiu nesu turėjusi, o kažin ar NT per mmm gali rodyti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spanguolyyte @ 2010 09 05, 18:02)
Tiesą pasakius dabar dar vyksta, dar tik trečia diena, bet tokiu gausiu nesu turėjusi, o kažin ar NT per mmm gali rodyti? blush2.gif

Jei yra nestumas, tai rodys wink.gif

Bet paprastai atejusios menesines reiskia, kad nestum nera, gimdos gleivine atsidalina ruosdamasi naujam augimui.

Gal silpnai jautiesi, nes, kaip sakai, mm neiprastai gausios?
Atsakyti
Na va, vakar ryte pasidariau NT. Antra juostelė buvo, bet labai jau neryški, vos matoma. Tada visai pasimečiau smile.gif Šiandien einu pas ginekologę, išsiaiškinsiu ir bus ramu smile.gif Tikiuosi geriausių rezultatų nestuke.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spanguolyyte @ 2010 09 07, 07:43)
Na va, vakar ryte pasidariau NT. Antra juostelė buvo, bet labai jau neryški, vos matoma. Tada visai pasimečiau smile.gif Šiandien einu pas ginekologę, išsiaiškinsiu ir bus ramu smile.gif  Tikiuosi geriausių rezultatų nestuke.gif  blush2.gif

Tavo vietoje, jei pamatyciau II ir pradeciau kraujuoti, pas gine begciau nedelsiant... As irgi linkiu, kad rezultatai butu puikus, o tas kraujavimas butu is kokios susidariusios hematomos 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaites.. smile.gif

As cia pirma karta.. tikiuos kad nepaskutini... unsure.gif

Mano istorija tokia.. Iskart po vestuviu, pradejom leliuka.. jau po kazkurio laiko pradejo man galvyte suktis, jautrumas belekoks.. asaros kaip pupos riedejo, vos ne is sio nei is to.. kazkaip keistai skaudejo pilva, bet ne taip kaip pries mmm. paskui neatsirado mmm. darem testa, nieko nerode.. velavo dvi savaites.. nors jos nebudavo reguliarios, bet tiek daug laiko nebudavo velavusios.. . Paskui pasidarem testa, parode labai labai neryskiai II juosteles. smile.gif ir galiausiai sekmad susirgau.. bet tos menesines buvo lb negausios.. visai kaip ne mmm.. po tu dienu, pasidariau testa, ir vel rode II juosteles.. bet ir vel labai neryskias.. ir po ilgesnio laiko.. nei ten parasyta.. unsure.gif

bet pagal savijauta manau kad esu nestuke.gif ....
labai laukiu, treciad.. kad issiaiskint ar tikrai nestuke.gif .. nes su vyru abu norim mazuciuko.. ax.gif wub.gif

Tikiuos kad mums pasiseke..
Atsakyti
QUOTE(kide @ 2010 09 10, 10:23)
Labas rytas mergaites..  smile.gif

As cia pirma karta.. tikiuos kad nepaskutini...  unsure.gif

Mano istorija tokia.. Iskart po vestuviu, pradejom leliuka.. jau po kazkurio laiko pradejo man galvyte suktis, jautrumas belekoks.. asaros kaip pupos riedejo, vos ne is sio nei is to.. kazkaip keistai skaudejo pilva, bet ne taip kaip pries mmm. paskui neatsirado mmm. darem testa, nieko nerode.. velavo dvi savaites.. nors jos nebudavo reguliarios, bet tiek daug laiko nebudavo velavusios.. . Paskui pasidarem testa, parode labai labai neryskiai II juosteles.  smile.gif ir galiausiai sekmad susirgau.. bet tos menesines buvo lb negausios.. visai kaip ne mmm.. po tu dienu, pasidariau testa, ir vel rode II juosteles.. bet ir vel labai neryskias.. ir po ilgesnio laiko.. nei ten parasyta..  unsure.gif

bet pagal savijauta manau kad esu  nestuke.gif ....
labai laukiu, treciad.. kad issiaiskint ar tikrai  nestuke.gif .. nes su vyru abu norim mazuciuko..  ax.gif  wub.gif

laikysim kumscius kad tik viskas butu isitvirtine ir pasitvirtintu thumbup.gif thumbup.gif pranesk rezultataus bus idomu suzinoti 4u.gif o treciadieni pas gine eisi ar krauja nusileisi?
Atsakyti
QUOTE(kide @ 2010 09 10, 11:23)

Mano istorija tokia.. Iskart po vestuviu, pradejom leliuka.. jau po kazkurio laiko pradejo man galvyte suktis, jautrumas belekoks.. asaros kaip pupos riedejo, vos ne is sio nei is to.. kazkaip keistai skaudejo pilva, bet ne taip kaip pries mmm. paskui neatsirado mmm. darem testa, nieko nerode.. velavo dvi savaites.. nors jos nebudavo reguliarios, bet tiek daug laiko nebudavo velavusios.. . Paskui pasidarem testa, parode labai labai neryskiai II juosteles.  smile.gif ir galiausiai sekmad susirgau.. bet tos menesines buvo lb negausios.. visai kaip ne mmm.. po tu dienu, pasidariau testa, ir vel rode II juosteles.. bet ir vel labai neryskias.. ir po ilgesnio laiko.. nei ten parasyta..  unsure.gif

labai laukiu, treciad.. kad issiaiskint ar tikrai  nestuke.gif .. nes su vyru abu norim mazuciuko..  ax.gif  wub.gif

Labas , na papasakojai mano istorija, tad nebeturiu ko ir pasakoti , mes jau laukiames 29 savaites mirksiukas.gif linkiu visoms kuo greiciau pamatyti II bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kide @ 2010 09 10, 10:23)

o krutine skauda? man mmm buvo netokois gausios, ir jauciu krutines tempima, nors paciupinejus nera jautrios ir po mmm nepastebejau vaisingu dienu kaip budavo visados, testas nieko nerode, tokiu istoriju zinau ne viena, mano bendradarbe sirgo mmm o jau buvo nestuke.gif net pilva mes matem kad padidejes, ji sake tikrai ne nes sirgau o paskiau issaiskejo kai pradejo judeti,
Atsakyti
Sveikos mamytes.as cia naujoke 4u.gif nestumas yra apie 5 sav. irgi neplanuotas bet labai dziugus thumbup.gif gal jums yra buve taip, kad pvz:su vyru pasimylim ir buna patepta ruzavom isskirom tik tuo momentu,o siaip netepa verysad.gif nezinau nei ka galvoti.gyvenam ne lietuvoi tai kai apsilankiau pas daktaru sako reikia tik laukti 12 sav ir tada bus viskas aisku doh.gif .bet zinoma tikimes geriausio.
Atsakyti