Įkraunama...
Įkraunama...

Senamiestis: Geniukų kalvė

QUOTE(melynake_blondy @ 2011 09 02, 23:47)
Na kiek zmoniu tiek nuomoniu smile.gif

Mes lankysim bituciu grupe, kazi ar kas ka girdejote apie tokia? jau matyt kita savaite pradesim smile.gif tai ziuresim kaip mums patiks smile.gif

Mes pradejom nuo 09.01 eiti i bitutes (perejom is maziausiuju - nykstuku) - aukletojos tiek pas maziukus, tiek dabar labai saunios smile.gif
Bent jau mano mazoji si savaitgali nerimsta ir prasosi i darzeli -"nauja grupe" doh.gif
na teks palaukt pirmadienio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2011 09 03, 17:50)
Tai skambina tiems, kas yra uzsirase eileje ax.gif Visur reikia uzsirasyti ir laukti. Manau , niekur nera taip, kad paskambini ir yra laisvu vietu  4u.gif

Jeigu yra laisvu vietu,tai ima ir neuzrasytus,o kaip kiti darzelius iesko,jeigu i savo nepriima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 03 rugsėjo 2011 - 18:00
mums pries puse metu buvo tokia situacija, as atejau parasiau pareiskima, kadangi direktore sirgo kalbejau su pavaduotoja. ji man pazadejo, kad vieta tikrai bus, nes is vienos grupes vaikas su tevais isviksta i uzsieni, bet menesiuka teks palaukti. po keliu savaiciu paskambinu, atselepia direktore ir pareiskia, kad pirma karta girdi apie isvaziuojanti vaika ir kad laisvu vietu nera.
pries savaite nusiunciau motina (nes pati gulejau ligoninej) i si darzeli, direktore pasake, kad kai buvau pirma karta darzelis man ne patiko ir pati atsisakiau i ji vesti vaika. isreiske daug pretenziju, galiausiai per kompa paziurejo, pasake kad dar uz kita darzeli pas mus didele skola ( nors viska esu sumokejus), zodziu vietos mums nera. Mama soke. Nuejo i kita darzeli pakalbejo su direktore, paklause epie skolas kitam darzeli, pasirodo viskas gerai ir mus prieme.
pries kelias dienas skambina man direktore is geniuku su pasiulimu lankiti darzeli, kai atsisakiau, vel isgirdau kruva pretenziju, net tai kad pati pabijojau ateiti.
zodziu net nezinau ka galvoti ir kaip visa tai suprasti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ale}{andR@: 03 rugsėjo 2011 - 18:43
QUOTE(melynake_blondy @ 2011 09 02, 23:47)
Na kiek zmoniu tiek nuomoniu smile.gif

Mes lankysim bituciu grupe, kazi ar kas ka girdejote apie tokia? jau matyt kita savaite pradesim smile.gif tai ziuresim kaip mums patiks smile.gif

Mano sunus lanke bituciu grupe, kaip rasiau aukletojos ten buvo Rima ir Roma. As miniu jas tik geruoju. Nuostabios abi.

Del direktores, ji savotiska, keista, bet mes su ja susidurem tik tuomet, kai vaika uzrasem i darzeli, daugiau nebendravau. Vengiu as tu per artimu biciulysciu su vedejom, man svarbiau kaip aukletojos su vaiku bendrauja, nes jos su juo praleidzia didziaja laiko dali.
Atsakyti
QUOTE(dovilia @ 2011 09 03, 17:58)
Mes pradejom nuo 09.01 eiti i bitutes (perejom is maziausiuju - nykstuku) - aukletojos tiek pas maziukus, tiek dabar labai saunios smile.gif
Bent jau mano mazoji si savaitgali nerimsta ir prasosi i darzeli -"nauja grupe"  doh.gif
na teks palaukt pirmadienio  smile.gif

LAba, kaip fainai kad yra cia besilankanciu smile.gif)) mes dar nejom, nes direktore sake grupe remontuojama, tai as jau bandysiu sia savaite koki 3dieni ar 4tadieni prisiprasyti smile.gif)) nes mes dar nelankem isvis darzelio, tai bus musu pirmoji patirtis, tai bus malonu susipazinti ir bendrauti smile.gif o jau maziuke vedate i ta grupe 2 aukste? jau ji sutvarkyta? nes praeita savaite kai buvau, tai direktore nuvede i grupe dar labai smirdejo dazais, tai direktore pasake dar siek tiek palaukti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(melynake_blondy @ 2011 09 05, 09:32)
LAba, kaip fainai kad yra cia besilankanciu smile.gif)) mes dar nejom, nes direktore sake grupe remontuojama, tai as jau bandysiu sia savaite koki 3dieni ar 4tadieni prisiprasyti smile.gif)) nes mes dar nelankem isvis darzelio, tai bus musu pirmoji patirtis, tai bus malonu susipazinti ir bendrauti smile.gif o jau maziuke vedate i ta grupe 2 aukste? jau ji sutvarkyta? nes praeita savaite kai buvau, tai direktore nuvede i grupe dar labai smirdejo dazais, tai direktore pasake dar siek tiek palaukti smile.gif 4u.gif

taip, antrame aukste netoli direktores kabineto.. apie remontus nieko net nezinau.. kvapo lyg ir jokio nebuvo.. pries tai buve vaikai isejo i mokykla, tai gal kazkokius kosmetinius patvarkymus ir dare pries nauju atejima.. g.gif - na reiks uzklaust
bet vaikai pilnu tempu jau grupej "gyvena", ir ju tikrai nemazai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovilia: 05 rugsėjo 2011 - 11:27
Na tai gal bandyt nueit pasikalbet su direktore? g.gif Gal atsiratsu kokia vietele...
Atsakyti
QUOTE(in vino @ 2011 09 05, 15:44)
Na tai gal bandyt nueit pasikalbet su direktore? g.gif  Gal atsiratsu kokia vietele...

Mes siandien buvom nuvazeve,tai pasake,kad mums sis darzelis nepriklauso pagal gyvenama vieta ir vietu laisvu nera,nusiunte i Vytenio g,sake yra 2 darzeliai,bet neradom.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 09 05, 18:13)
Mes siandien buvom nuvazeve,tai pasake,kad mums sis darzelis nepriklauso pagal gyvenama vieta ir vietu laisvu nera,nusiunte i Vytenio g,sake yra 2 darzeliai,bet neradom.

Vytenio 41 ar 43, darzelis Snekutis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ale}{andR@ @ 2011 09 05, 20:05)
Vytenio 41 ar 43, darzelis Snekutis smile.gif

Vytenio 41,dabar tai zinau,bet diena tai negalejom rasti smile.gif
Atsakyti
Si darzeli tikrai lanko daugelio omnitel darbuotoju vaikai. Zodziu, bent jau musu grupeje, is visu vaiku tik kokie 5-6 buvo vietiniai, pagal gyvenamaja vieta, visi kiti eidavo i darza, nes teveliai netoliese dirbo. Isvadas pasidarykit pacios biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upsiukas: 06 rugsėjo 2011 - 02:24
QUOTE(Upsiukas @ 2011 09 06, 03:21)
Si darzeli tikrai lanko daugelio omnitel darbuotoju vaikai. Zodziu, bent jau musu grupeje, is visu vaiku tik kokie 5-6 buvo vietiniai, pagal gyvenamaja vieta, visi kiti eidavo i darza, nes teveliai netoliese dirbo. Isvadas pasidarykit pacios  biggrin.gif

taip, man ir pasirode, kad cia dauguma vaiku "nevietiniai"
o darzelis vytenio g. neturi labai gero vardo..
Atsakyti